Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah bu sefer tutar ikinci kez anne olursun

inşallah tutar canım sayı baya artmış bence şansınız yüksek dediğin ürüne netten bakındım ama pek bi şey çıkmadı sen nerden temin ediyosun

tsk ederim ronya, gecen ayki testte iste 50 milyona cikti, hareketliler 20% , bu ilacin sayesinde " orthomol fertil plus" az önce internet´den baktim türkiyede pek yaygin degil galiba, ama ebay´den filan da temin edilebilir yani, eczaneden´de ismarlanir bence..
tüp bebek tavsiye eden doktor cok sasirdi, önce 7 milyon sonra 50 milyon bunda birsey var dedi, herhalde sizin esinizin degeri bir iniyor bir cikyor dedi, ama öyle degil, günde 2 paket sigara iciyordu onuda birakti, ve o ilacla birlikte, ve arada bir vitamin b hapi kullanarak bu kadar cikti.
simdi galiba problem benden kaynaklaniyor, spermler yapisikliktan dolayi yumurtayi dölleyemiyor galiba? yada yumurtam yeterince gelismiyor, buda cabuk belli olur cünkü asilamadan bir gün önce büyüklügünü ölcecekler , en az 18 mm filan olmasi lazim....

burda tüp bebek ve embriyoloji uzmanıda bu ilacı tavsiye ediyor özellikle hareket sorunu olanlarda çok etkiliymiş.bir kadının eşinin 0 mış hareket ilacı kullandıktan sonra %40 olmuş

valla gözüm hep aşağıda krisi arıyor nerde bu kız ya :111:
tabi tugok gülüm meri meliseli kadser ve tüm arkadaşları
nersiniz siz yaaa

kızlar bişeyi merak ediyorum ben 2 yıldır astım hastasıyım ve ömür boyunca kullanacağım bir ilaç var hatta dün eşime söyledim hamile olsam bunu kullanamam diye herhalde nefessizlikten ölürüm bunuda bir araştırmam lazım artık aktardan bitkisel şeylerle uğraşırım :26:

nersiniz siz yaaa
burdayım tatlım :) ama bnm kociş kızdı biraz önce yaprak dökümü izledin pür dikkat şimdide bilgisayarı açtın dedi oyüzden gidip gönlünü almam lazım şimdilik hoşçakalın :79::79::79:

kıslarr biz hiç harici vitamin kullanmıyoruss,bu proxeed yeterli olur inş. Ya esasında bizim bi an önce kaan hocanın yanına gitmemis lazım ama vakit işte.

keçiboynuzu astıma da ok iyi geliyormuş diye biliyorum ama,hem beraber içersiniz :)

nersiniz siz yaaa
ronyacım selam geldik hayatım :)) nasılsın? nasıl oldu çocuğun? inş iidir..

kızlar şu vitamine bir bakarmısınız süper birşeymiş
padutin - PADUTiN HAKKINDA
canım bizde bunu alacaktık ama domuz içerikliymiş, neyi vardır bilmiyorum ama benim eşim istemedi kullanmayı haram olur diye..o yüzden kaldı..

keçiboynuzu astıma da ok iyi geliyormuş diye biliyorum ama,hem beraber içersiniz :)

ayyy yok ben içemem canım ya bir sitede araştırma yaptımda hamile kalmadan önce astım kontrolüne girmem lazımmış çünkü ben nadir de olsa astım krizlerine giriyorum soluğu acillerde alıyorum

kıslarr biz hiç harici vitamin kullanmıyoruss,bu proxeed yeterli olur inş. Ya esasında bizim bi an önce kaan hocanın yanına gitmemis lazım ama vakit işte.

bencede kaan hocanın yanına git canım eşinde ne sorun vardı senin canım

ya kızlar size birşey sormak istiyorum..şimdi ben bu değerlerle aşılama yaptıramam demi? aşılama için hareket, sayı vs nasıl olmalı? bilgisi olan var mı acaba? mesela şubatta 3. ay dolacak bizim ilaçlarda, o zamana kadarda biraz daha artış olsa yapılabilir mi?

kız yanında olucam dövücem seni ya senin değerlerin muhteşem balım ya 3 ay sonra zaten normal yolla haberin olmadan hamile kalıcan nerdeyse bırak şu aşılama işini sen şuan için eşine iyi bak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…