- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.901
benim gibi 5 sene bosa harcayan biri yoktur herhalde, cok pasif davrandim hic ilgilenmedim bu konuyla, zaten bir cocugum var diye, ama baktimki olmuyor, bende endometriyozis var esimdede sperm 7 milyonlardaydi iste, tabi bu durumda daha cok beklerdim, 2 defada ameliyat oldum.
bana tüp bebek dediler, ama ben onu son care olarak görüyorum onun icin simdi, daha yeni bu ilaci kesfettim, kendimde sogan kürü uyguluyorum ve 30. aralik asilamam var allah izin verirse tutar insallah, direnecegim sonuna kadar, tabi taktir ilahi baska birsey yapamayiz :)
keci boynuzunuda ne kadar dil döktüysem iciremedim, kavga kiyamet, kokusundan nefret etti, neyseki yinede bir care bulduk :)
benim gibi 5 sene bosa harcayan biri yoktur herhalde, cok pasif davrandim hic ilgilenmedim bu konuyla, zaten bir cocugum var diye, ama baktimki olmuyor, bende endometriyozis var esimdede sperm 7 milyonlardaydi iste, tabi bu durumda daha cok beklerdim, 2 defada ameliyat oldum.
bana tüp bebek dediler, ama ben onu son care olarak görüyorum onun icin simdi, daha yeni bu ilaci kesfettim, kendimde sogan kürü uyguluyorum ve 30. aralik asilamam var allah izin verirse tutar insallah, direnecegim sonuna kadar, tabi taktir ilahi baska birsey yapamayiz :)
keci boynuzunuda ne kadar dil döktüysem iciremedim, kavga kiyamet, kokusundan nefret etti, neyseki yinede bir care bulduk :)
fsh yükselmesi için şuan hangi vitamin kullanıyosunuz canım
klomen kullanıyor canım
benim ginko 50mg lık günde bi tane veriyodum sizinkiler 120 lik kullanıyomuş ikiyemi çıkarsam acaba bende
burdayım tatlım :) ama bnm kociş kızdı biraz önce yaprak dökümü izledin pür dikkat şimdide bilgisayarı açtın dedi oyüzden gidip gönlünü almam lazım şimdilik hoşçakalın :79::79::79:valla gözüm hep aşağıda krisi arıyor nerde bu kız ya :111:
tabi tugok gülüm meri meliseli kadser ve tüm arkadaşları
nersiniz siz yaaa
kızlar bişeyi merak ediyorum ben 2 yıldır astım hastasıyım ve ömür boyunca kullanacağım bir ilaç var hatta dün eşime söyledim hamile olsam bunu kullanamam diye herhalde nefessizlikten ölürüm bunuda bir araştırmam lazım artık aktardan bitkisel şeylerle uğraşırım :26:
ronyacım selam geldik hayatım :)) nasılsın? nasıl oldu çocuğun? inş iidir..valla gözüm hep aşağıda krisi arıyor nerde bu kız ya :111:
tabi tugok gülüm meri meliseli kadser ve tüm arkadaşları
nersiniz siz yaaa
canım bizde bunu alacaktık ama domuz içerikliymiş, neyi vardır bilmiyorum ama benim eşim istemedi kullanmayı haram olur diye..o yüzden kaldı..kızlar şu vitamine bir bakarmısınız süper birşeymiş
padutin - PADUTiN HAKKINDA
keçiboynuzu astıma da ok iyi geliyormuş diye biliyorum ama,hem beraber içersiniz :)
kıslarr biz hiç harici vitamin kullanmıyoruss,bu proxeed yeterli olur inş. Ya esasında bizim bi an önce kaan hocanın yanına gitmemis lazım ama vakit işte.
ya kızlar size birşey sormak istiyorum..şimdi ben bu değerlerle aşılama yaptıramam demi? aşılama için hareket, sayı vs nasıl olmalı? bilgisi olan var mı acaba? mesela şubatta 3. ay dolacak bizim ilaçlarda, o zamana kadarda biraz daha artış olsa yapılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?