Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bence böyle düşünme hele 3 ay dolsun o zaman bakarsın,ben inanıyorum yakın zamanda inş listemizde altalta bir sürü hamile:)))) yazacak tamam mı? hiç sorma öyle na zaman falan diye artık 3 ay 5 ay bilemem ama sene değil inş:))

ben burdayım kızlar trt de sakarya fırat var ona bakıyorun bi taraftanda
bencede krishazel delmiyo kaç gündür,yağmur boncuk onlarda uğramıyolar
unuttular mı bizi:26:

çok bilgim yok melisa ama bence biraz daha bekle sayı hareketlilik biraz daha artsın bende şubatta düşünüyorum aşılama tabi o zamana kadar değerler artarsa

bu arada önizleme diye bişe varmış ya hakkaten teknoloji benden nefret ediyo ya:))))) neyse idare edersiniz artık tekrar mutlu geceler..

ayyy yok ben içemem canım ya bir sitede araştırma yaptımda hamile kalmadan önce astım kontrolüne girmem lazımmış çünkü ben nadir de olsa astım krizlerine giriyorum soluğu acillerde alıyorum

pamuk sen esine icirmiyormuydun kiz :) sen niye icmiyorsun, bak hem astimdan kurtulursun hemde kadinda cinselligi uyariyormus, yani burnunu tutup icsende olur

kız pamuk senin yüzünden canım kaç gündür cips istiyo ama her defasında unutuyoz almayı ne zaman tv başına otursam aklıma geliyo heeeeeeeeeee
hani lays var mevsim yeşillikli süper olurdu şimdi olsa

canım sadece merak ettim, zaten aşılama da da yüzdelik az..ama benim merak ettiğim sadece aşılama hangi durumlarda yapılıyor..ama pişman oldum sorduğuma netten araştırayım bari :)))

çok bilgim yok melisa ama bence biraz daha bekle sayı hareketlilik biraz daha artsın bende şubatta düşünüyorum aşılama tabi o zamana kadar değerler artarsa

kız yanında olucam dövücem seni ya senin değerlerin muhteşem balım ya 3 ay sonra zaten normal yolla haberin olmadan hamile kalıcan nerdeyse bırak şu aşılama işini sen şuan için eşine iyi bak yeter

pamığım canikom değerler iyi ama hareket yok gibi hayatım % 2 yani..gidemezler ki canım spermlerim benim şirin yumurtama onun içi dediydim emme dövecekmişin sustum hayatım :18:

:44:

saol ronyacım seni sevyom :)) diğerleri kızdı bana soru sordum diye :87: acaba hareket kaç olmalı?

bende seni seviyom hayatım
sen beni sev onları sevme hele o pammiki hiç sevme
canişkom spermlere aşılama öncesi yıkama işlemi uygulanıyor
ve yavaş hareketlide olsa %100 hareketli olanlar seçiliyor
tabi bu arada sayıda azalmış oluyor yani sadece hareketliler alındığı için.
canım şaka bir yana bence sen pammukumu dinle çünkü artış var ve dahada artar inşallah ve doğal olur.canım benim eşimin en son testte %50 hareketli çıktı üroloji doktorumuz aşılamaya uygun dedi
ama benim kadın doğumcum şansımız az dedi gerçi o gün doktoruma bişeyler olmuştu sanırım
pek ruhsuz gördüm adamı bir önceki ay daha kötü değerlerle aşılamayla olur demişti :111:
neyse canımcığım biraz daha sabredelim hep beraber güzel günler yakındır

tamam şekerim..yok zaten öle bişi düşünmüyoruz şuanda ama merak ettim..inş doğal yoldan olurda bişeye gerek kalmaz..çok öpüyorum sizi, yarın iş var..pamığım benim senide çok sevyom hayatım :))

gülümmm fıstığım hoşgeldin
keyifler nasıl bomba gibiyim de hadi
at bütün pis stresi üstünden
yakında halay çekicek inşallah

Canım sperm azlığı var son testimizde 1.600.000 idi,işte yeni klomene ve proxeed e başladık bakalım Rabbim şifasını versin herkese inş.

canım hemen hemen aynıyız bizimde hormonlardan dolayı spermler yok proxeed ve klomen milyonlara ulaştıracaktır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…