- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.921
bencede kaan hocanın yanına git canım eşinde ne sorun vardı senin canım
ya kızlar size birşey sormak istiyorum..şimdi ben bu değerlerle aşılama yaptıramam demi? aşılama için hareket, sayı vs nasıl olmalı? bilgisi olan var mı acaba? mesela şubatta 3. ay dolacak bizim ilaçlarda, o zamana kadarda biraz daha artış olsa yapılabilir mi?
Bence böyle düşünme hele 3 ay dolsun o zaman bakarsın,ben inanıyorum yakın zamanda inş listemizde altalta bir sürü hamile:)))) yazacak tamam mı? hiç sorma öyle na zaman falan diye artık 3 ay 5 ay bilemem ama sene değil inş:))
ayyy yok ben içemem canım ya bir sitede araştırma yaptımda hamile kalmadan önce astım kontrolüne girmem lazımmış çünkü ben nadir de olsa astım krizlerine giriyorum soluğu acillerde alıyorum
Bence böyle düşünme hele 3 ay dolsun o zaman bakarsın,ben inanıyorum yakın zamanda inş listemizde altalta bir sürü hamile:)))) yazacak tamam mı? hiç sorma öyle na zaman falan diye artık 3 ay 5 ay bilemem ama sene değil inş:))
çok bilgim yok melisa ama bence biraz daha bekle sayı hareketlilik biraz daha artsın bende şubatta düşünüyorum aşılama tabi o zamana kadar değerler artarsa
kız yanında olucam dövücem seniya senin değerlerin muhteşem balım ya 3 ay sonra zaten normal yolla haberin olmadan hamile kalıcan nerdeyse bırak şu aşılama işini sen şuan için eşine iyi bak yeter
meliseli canım sayı en az 5 milyon olmalı diye biliyom
sizde değerler kaçtı yani sayı kaçtı
:44:
saol ronyacım seni sevyom :)) diğerleri kızdı banasoru sordum diye :87: acaba hareket kaç olmalı?
bende seni seviyom hayatım
sen beni sev onları sevme hele o pammiki hiç sevme
canişkom spermlere aşılama öncesi yıkama işlemi uygulanıyor
ve yavaş hareketlide olsa %100 hareketli olanlar seçiliyor
tabi bu arada sayıda azalmış oluyor yani sadece hareketliler alındığı için.
canım şaka bir yana bence sen pammukumu dinle çünkü artış var ve dahada artar inşallah ve doğal olur.canım benim eşimin en son testte %50 hareketli çıktı üroloji doktorumuz aşılamaya uygun dedi
ama benim kadın doğumcum şansımız az dedi gerçi o gün doktoruma bişeyler olmuştu sanırım
pek ruhsuz gördüm adamıbir önceki ay daha kötü değerlerle aşılamayla olur demişti :111:
neyse canımcığım biraz daha sabredelim hep beraber güzel günler yakındır
pamuk sen esine icirmiyormuydun kiz :) sen niye icmiyorsun, bak hem astimdan kurtulursun hemde kadinda cinselligi uyariyormus, yani burnunu tutup icsende olur
Canım sperm azlığı var son testimizde 1.600.000 idi,işte yeni klomene ve proxeed e başladık bakalım Rabbim şifasını versin herkese inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?