Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız pamuk senin yüzünden canım kaç gündür cips istiyo ama her defasında unutuyoz almayı ne zaman tv başına otursam aklıma geliyo heeeeeeeeeee
hani lays var mevsim yeşillikli süper olurdu şimdi olsa

canım al alaturka cipsi bir kaseye yoğurdu koy sonra onun içine nane ve pul biber kat ve yee muhteşem oluyo eşimi fena alıştırdım hergün boş gelmiyo eve :))))

pambığınızda sizi çok seviyooooooooooooooooooo

ronyam seni seviyorum arkadaşım iyi geceler bebişine iyi bak inşallah iyi olmuştur doktora götürdün mü

kızlar merhaba ALLAHIM izin verirse ben ebaydan presed almak istiyorum tabi yanında ovulasyon testidde ovulasyon tesinin cok olmasını istiyorum

bana yardımcı olurmusunuz link verirseniz daha cok sevinirim bide hangisini alıyım cünkü 2 ceşidi var biri cicekli diyeri farklı kutusu

bide presedin yanında yazan fiyatlar gercekmi bide kargo fiyatı ne kadar ödüyoruz onuda söylerseniz cok sevinirim

ben istanbulda oturuyorum acaba elime ne kadar zamnda ulaşır tahmininiz varmı sizin eline kac günde geldi güvenli bi sitemi
ayyy cok soru sordum özür diliyorum ama benim için cok önemli
teşekkür ediyorum kızlar şimdiden

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
boncukboncuk......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
gülümgülüm..........................o belkide topiğimizin 2. hamilesi ???
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
nun....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tuamine...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

gülümmm fıstığım hoşgeldin
keyifler nasıl bomba gibiyim de hadi
at bütün pis stresi üstünden
yakında halay çekicek inşallah

Canım ronyam gece görmedim mesajını..
İyiyim bitanemm..İnşallahh çekeceğiz..
İlk günden beri pozitiftim ama önemli gün yaklaştıkça insan elinde olmadan umutsuzluğa kapılıyor..

Ay kızlar sabah ben uyurken telefonum çaldı.
Merkezden aradılar ve kanamam varmı diye sordular..
Kanama manama yok bende. Pazar tatil testinizi cumartesi yaptırın dediler..
Beni aldı koca bir boşluk..Yatakta mal mal oturdum bir süre..
Sonra beni iten bir güçle buzdolabına ilerledim ve gebelik testini aldım..
Baktım ikinci çizgi yok..Ben onu bunu çöpe atarken biraz zaman geçti ikinci çizgi belli belirsiz göründü çok yakından bakınca..Önceleri de çok yakından bakmıştım ama görememiştim o çizgiyi..
Teste de güvenmiyorum gerçi. Bugün 10.gün idrarda çıkarmı ki? Ay bilemedim paylaşayım dedim canlarımm..
Ay biz kadınlar neden böyleyiz yaa..Daha günü gelmeden hemen test..Durduramadım kendimiiiii...Bunu herkes yapıyor sanırım..
Pambığım adet olurken bile yapıyor test:))

ayy canım bnm yaa kıyamammmm :)))
yaptığın erken gebelik testi değilse çizginin izi bile çıkmaz canım ben yıllardır yapıyorum hatta günlerce beklettikten sonra bile çıkmadı hiç yani galiba oldu sanırım hadi hayırlısı bakalım pozitif düşün sakin ol
ben senin yerine çıldırıyorum zaten
adet günün ne zamandı senin belki ondan sormuşlardır ?

canım eğerki ilk yarım saat içinde çıktıysa o silik çizgi bir şeyler olabilir
ben oğlumda test yaptım ve önce şöyle bir baktım negatif sonrada test bir yerlere gizledim eşim görmesin diye.sonra içeri geçtim ama eşim sanırım suratımdan anladı dedim test yaptım negatif hadi göster bakayım dedi ve bir baktıkki hayalet gibi ikinci çizgi yani üzerinden yarım saat geçmişti
canım bide senin iki tane embriyo konmuştu eğer ikiside tutunduysa 10.gün silik çizginin çıkması normal.bizim bir arkadaş var topicte onunda şuan ikizleri var. o test, 11.gün yapmıştı silik çizgi belirgindi hatta fotosunu bizle paylaşmıştı.bizler bile görebilmiştik ikinci çizgiyi
yani olabilir kuzum ikizse eğer erken çıkabilir
ahhh inşallah vardırda hep birlikte seviniriz

Canım benimmm..:)Son adetim 1 Aralık. Bilmiyorum neden sorduklarını?:)
Doğruluğundan şüpheliyim ama genede moral oldu bana..Kalktım hasta modundan çıktım..
Giyindim süslendim:)Bir yere gitcek gibi:)

Ronyam kafam çok karıştı..Bilemiyorum ki..Benimde ikizlerine hamile bir arkadaşım var. Oda yapmıştı test..Ondanda silik çıkmışş..Ona da senin dediğin gibi anlatmışlar..İkiz olmasaydı hayatta çıkmazdı idrarda diye..
Bilemiyorum kii canım..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahh hepimizede..

eklesene şu testi bakalım

bizimkisi 10 katida asti
7 milyondan 90 milyona cikti. En az 6 ay suruyor canim sabirla tedavinizi olun.

teşekkür ederim uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm.canım bide bu ilaçları ssk ödüyormu sanırım en büyük etkiyi proxxed yapıyor ama bildiğim kadarıyla pahalı bir ilaç...

MERHABA KIZLAR,ben hep girip sizleri takip ediyorum karışımlarınızdan yapıyorum benim de size bir sorum olacak.keçiboynuzu kürü,bal,polen karışımı ve keçiboynuzu pekmezi yediriyorum eşime bizde sayı 4 milyon.sizce proxseed alsammı?şuan artık doktora gitmeyi bıraktık zaten bu konu için ne ilaç verdi ne birşey söyledi bizde gitmiyoruz.proxseed alsam fazlamı gelir?bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Ayyy çok heyecanlı canım inşallah hamilesindir ve iki gün kalmış oluyo böylece, hatta bu gün de bitti bile

gülümmmm ayyy sen beni öldürücen meraktan :)))) canımıniçi ya inşallah hamilesindir büyük bir olasıkla öyle olduğunu düşünüyorum adet günün 1 aralık ise erken yapmışsın bebeğim testn çıkmaması normal takılma sen oraya herkesin değişebiliyo bazıları adet günü gelmeden çift çizgiyi görüyorlar bazıları günü geçtikten sonra hayırlısıyla hamile olda isterse geçerken öğren :)))
seni seviyorum bebeğimmmmmmmmmm

canım bende dahil buradaki arkadaşların hepsi eşlerine proxeed aldı bu vitamini prof. dr. Kaan Aydos da öneriyor ayrıca spermleri milyonlara çıkarabiliyor ben şuan 2. kutunun bitme aşamasındayım tavsiye ederim.

slm kızlar şiller cok yogun yıl sonu oldugu için nete gelemıyorum bugun kanb degereımı ofgrendı 2,78cıkmıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…