- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.961
gülümmmm ayyy sen beni öldürücen meraktan :)))) canımıniçi ya inşallah hamilesindir büyük bir olasıkla öyle olduğunu düşünüyorum adet günün 1 aralık ise erken yapmışsın bebeğim testn çıkmaması normal takılma sen oraya herkesin değişebiliyo bazıları adet günü gelmeden çift çizgiyi görüyorlar bazıları günü geçtikten sonra hayırlısıyla hamile olda isterse geçerken öğren :)))
seni seviyorum bebeğimmmmmmmmmm
canım bende dahil buradaki arkadaşların hepsi eşlerine proxeed aldı bu vitamini prof. dr. Kaan Aydos da öneriyor ayrıca spermleri milyonlara çıkarabiliyor ben şuan 2. kutunun bitme aşamasındayım tavsiye ederim.
gülümmmmmmmmmmmmm hamılemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok teşekkür ediyorum çok sağol bende alıyım o zaman.peki nerden aldınız her eczane satıyomu?
keşke hamile olsa daha belli değil esracım :))))
eklesene şu testi bakalım
Keşkeeeeeeemmm:)
gülümmmmmmmmmmmmm hamılemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ekleyecektim ama fotografta belli olmadı canım..
beklenen cuma geldi canlarım bakalım yarın sevgili Kaan hocamız bize ne ilaç verecek :103:
kızlar soruma kimse cevap vermemiş aşkolsunkızlar merhaba ALLAHIM izin verirse ben ebaydan presed almak istiyorum tabi yanında ovulasyon testidde ovulasyon tesinin cok olmasını istiyorum
bana yardımcı olurmusunuz link verirseniz daha cok sevinirim bide hangisini alıyım cünkü 2 ceşidi var biri cicekli diyeri farklı kutusu
bide presedin yanında yazan fiyatlar gercekmi bide kargo fiyatı ne kadar ödüyoruz onuda söylerseniz cok sevinirim
ben istanbulda oturuyorum acaba elime ne kadar zamnda ulaşır tahmininiz varmı sizin eline kac günde geldi güvenli bi sitemi
ayyy cok soru sordum özür diliyorum ama benim için cok önemli
teşekkür ediyorum kızlar şimdiden
gülümgülüm canım seni tebrik edrim silikte olsa cıktıysa vrdır bişi İNŞALAH Vardır ALLAHIM cümlemizin emeklerİnİn karşılıgını verir İNŞALLAH AMİNAy kızlar sabah ben uyurken telefonum çaldı.
Merkezden aradılar ve kanamam varmı diye sordular..
Kanama manama yok bende. Pazar tatil testinizi cumartesi yaptırın dediler..
Beni aldı koca bir boşluk..Yatakta mal mal oturdum bir süre..
Sonra beni iten bir güçle buzdolabına ilerledim ve gebelik testini aldım..
Baktım ikinci çizgi yok..Ben onu bunu çöpe atarken biraz zaman geçti ikinci çizgi belli belirsiz göründü çok yakından bakınca..Önceleri de çok yakından bakmıştım ama görememiştim o çizgiyi..
Teste de güvenmiyorum gerçi. Bugün 10.gün idrarda çıkarmı ki? Ay bilemedim paylaşayım dedim canlarımm..
Ay biz kadınlar neden böyleyiz yaa..Daha günü gelmeden hemen test..Durduramadım kendimiiiii...Bunu herkes yapıyor sanırım..
Pambığım adet olurken bile yapıyor test:))
adet oldunmu belki gec döllenme falandır cünkü ben ne zamn yapsam 0.01 cıkaradaslm kızlar şiller cok yogun yıl sonu oldugu için nete gelemıyorum bugun kanb degereımı ofgrendı 2,78cıkmıss
beklenen cuma geldi canlarım bakalım yarın sevgili Kaan hocamız bize ne ilaç verecek :103:
Ay kızlar sabah ben uyurken telefonum çaldı.
Merkezden aradılar ve kanamam varmı diye sordular..
Kanama manama yok bende. Pazar tatil testinizi cumartesi yaptırın dediler..
Beni aldı koca bir boşluk..Yatakta mal mal oturdum bir süre..
Sonra beni iten bir güçle buzdolabına ilerledim ve gebelik testini aldım..
Baktım ikinci çizgi yok..Ben onu bunu çöpe atarken biraz zaman geçti ikinci çizgi belli belirsiz göründü çok yakından bakınca..Önceleri de çok yakından bakmıştım ama görememiştim o çizgiyi..
Teste de güvenmiyorum gerçi. Bugün 10.gün idrarda çıkarmı ki? Ay bilemedim paylaşayım dedim canlarımm..
Ay biz kadınlar neden böyleyiz yaa..Daha günü gelmeden hemen test..Durduramadım kendimiiiii...Bunu herkes yapıyor sanırım..
Pambığım adet olurken bile yapıyor test:))
artık pazar değil cumartesi test yapılacak değilmi balım hadi güzel haberinle güneş doğsun topiğimize
aleynacım ben preseed ebaydan aldım 43 liraya gelmişti fiyatı canım içerisinde 13 tane ovulasyon testi 13 gebelik testi hediyeydi
aleynacım bu aldığım preseed linki
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 0457 PST)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?