Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende seniiiii seviyorum pambığımmmm:)
Evet canım geç olsun güç olmasınnn..

canım bende dahil buradaki arkadaşların hepsi eşlerine proxeed aldı bu vitamini prof. dr. Kaan Aydos da öneriyor ayrıca spermleri milyonlara çıkarabiliyor ben şuan 2. kutunun bitme aşamasındayım tavsiye ederim.

çok teşekkür ediyorum çok sağol bende alıyım o zaman.peki nerden aldınız her eczane satıyomu?

çok teşekkür ediyorum çok sağol bende alıyım o zaman.peki nerden aldınız her eczane satıyomu?

eczanede 110 tl canım 15 günde bir kutu bitiyo günde 2 kere içeceği için sen ebay diye bir site var ordan al orası daha uygun en az 3 ay kullansın eşin

gülümmmmmmmmmmmmm hamılemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen nerelerdesin fıstık :)))) hangi aşamadasın ?hadi bakalım sıra sende inşşşş.
gülümgülüm sukunetini koru canım sadce bir gün kaldı artık
inş. hayırlı bi sonuç alıcaz

aleynacım ben preseed ebaydan aldım 43 liraya gelmişti fiyatı canım içerisinde 13 tane ovulasyon testi 13 gebelik testi hediyeydi

kızlar soruma kimse cevap vermemiş aşkolsun nedenki sizler ebaydan alışveriş cok yaptıgınız için sormuştum ben belki banada yardımcı olursunuz diye
gülümgülüm canım seni tebrik edrim silikte olsa cıktıysa vrdır bişi İNŞALAH Vardır ALLAHIM cümlemizin emeklerİnİn karşılıgını verir İNŞALLAH AMİN
slm kızlar şiller cok yogun yıl sonu oldugu için nete gelemıyorum bugun kanb degereımı ofgrendı 2,78cıkmıss
adet oldunmu belki gec döllenme falandır cünkü ben ne zamn yapsam 0.01 cıkarada
beklenen cuma geldi canlarım bakalım yarın sevgili Kaan hocamız bize ne ilaç verecek :103:

İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin pamuk ALLAHIM gönlüne göre versin

ayyy inşallahhh arkadaşım yaaaaaaa ctesi yaz hemennnn çatlarım meraktannn canım benim çok çok istiyorum valla senden de esra dan da güzel haberler almayı ama ççooookkk umutluyum hayatımmm güzel haberini alcam gibi geliyo hayırlısı tabii...

]

aleynacım ben preseed ebaydan aldım 43 liraya gelmişti fiyatı canım içerisinde 13 tane ovulasyon testi 13 gebelik testi hediyeydi

sagol canım kargo ödemiyoruz dimi diyer topikte kızlar yardımcı oldu sagolsunlar

ben 20 tane ovulasyon testi 5 tane geblk testi alıyım diyorum kendin ne kadar istersn okdar alıyomuşsunda cünkü ovulasyon tesi daha işime yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…