- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.981
Evet cumartesi inşallah bitanem...
sen nerelerdesin fıstık :)))) hangi aşamadasın ?hadi bakalım sıra sende inşşşş.
gülümgülüm sukunetini koru canım sadce bir gün kaldı artık
inş. hayırlı bi sonuç alıcaz
beklenen cuma geldi canlarım bakalım yarın sevgili Kaan hocamız bize ne ilaç verecek :103:
]
sagol canım kargo ödemiyoruz dimi diyer topikte kızlar yardımcı oldu sagolsunlar
ben 20 tane ovulasyon testi 5 tane geblk testi alıyım diyorum kendin ne kadar istersn okdar alıyomuşsunda cünkü ovulasyon tesi daha işime yarar
sen yinede ekle kız istersen biz görürüz belki
kızlar krıshazel yok nerde cok merak ettim nasıl acaba kötü bşe yok dimi gecmişiokudum ama bugün hiç girmemiş topiye haberiniz varmı
ayyy inşallahhh arkadaşım yaaaaaaa ctesi yaz hemennnn çatlarım meraktannn canım benim çok çok istiyorum valla senden de esra dan da güzel haberler almayı ama ççooookkk umutluyum hayatımmm güzel haberini alcam gibi geliyo hayırlısı tabii...
canım siteye girdiğin zaman ürüne baktığın zaman orda kargo ücretini belirtiyorlar hangisi daha uygun olursa ordan alırsın canım ayrıyeten de ovulasyon alabilrsin tabiki iyice bak o siteye
Ay evettt..Hadi bakalım canım hayırlı tedaviler olsunn..
Krishazelim ve senin için büyük gün yarın..
Allah yardımcınız olsunn..
pamuk kargo ücret varmı diyer topikteki kızlar yok dediler siz ödedinizmi ben istenbulda oturuyorum kapıyakadar getiriyolar dimi canım
kızlar krıshazel yok nerde cok merak ettim nasıl acaba kötü bşe yok dimi gecmişiokudum ama bugün hiç girmemiş topiye haberiniz varmı
çok az kalmış canımıniçi sakın stres ve üzüntü yapma gayet relax ol bak bugün giyinmiş süslenmişsin çok güzelkendinide yorma sakın Allah ın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirsin balım benim
sağol canımcım ben artık tedaviye başlamak için can atıyorum biliyorsun başlasında ne kadar sürerse sürsün ama yeterki başlayalım diyordum :))) sabırsızım ya krishzel ve ben yarın inşallah güzel haberlerle geliris:)
krishazelin çok utangaç bir bebişi var :)))) nazlımı olacak ne
krishazeli bende merak ettim yaaa bebişş totosunu mu döncek ki yinee....sağlıklı olsun da ama ne olursa olsun...
ALLAHIM izinverirse yarın eşim bakıcak benimn igilizcem yok eşimin var o anlr artık posta kodu derken sadece evin adresin vermemiz yetmezmi canımcanım sana gönderdiğim linkte en baştaki varya onu aldım ben 43 liraya gelmişti herşey dahil sana tavsiyem posta kodunu doğru yaz canım es geçme ptt kargo kapıya kadar getiriyor benim 8 günde gelmişti
banada erkek gibi geliyo krıshazelin oglu olcakmış gibi geliyo banaSağol bitanem ..Hepimizin emekleri boşa gitmez inşallahhhh..
Krishazelim cips yiyordurr sosuyla beraberr:))
Yarın hayırlı haberlerle döner aramızaa:)
Banada erkek gibi geliyor..Hadi hayırlısı:)
krishazeli bende merak ettim yaaa bebişş totosunu mu döncek ki yinee....sağlıklı olsun da ama ne olursa olsun...
Canım ya bana verdiğiniz enerjiyi yazılarıma yansıtamıyorummmm:)
Sayende sayenizde güzel hissediyorummmm...
Harikasınızz hepinizdeee..Sende ayrı harikasın pambığımmmmmm...
Ayyy yerim ben seni..Sana pambığım demek cok hoşuma gidiyorr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?