Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar krıshazel yok nerde cok merak ettim nasıl acaba kötü bşe yok dimi gecmişiokudum ama bugün hiç girmemiş topiye haberiniz varmı

Son düzenleme:

canım siteye girdiğin zaman ürüne baktığın zaman orda kargo ücretini belirtiyorlar hangisi daha uygun olursa ordan alırsın canım ayrıyeten de ovulasyon alabilrsin tabiki iyice bak o siteye

kızlar krıshazel yok nerde cok merak ettim nasıl acaba kötü bşe yok dimi gecmişiokudum ama bugün hiç girmemiş topiye haberiniz varmı

krishazel kendini özletiyo dünden beri bugünde yok yarın bebiş için doktora gidecek inşallah oda güzel haberlerler döner ve artık cinsiyetini hepberaber öğreniris inşallah

Canımmm eve gelir gelmez kurulcam bilgisayar başınaaa..
Sizinde benimle beraber heyecanla beklemeniz çok güzelll..
Bana ayrı bir güç veriyor:)
Allahın takdiri canım..Hayırlısıyla inşallahhhh hepimizin yüzü gülsün..

canım siteye girdiğin zaman ürüne baktığın zaman orda kargo ücretini belirtiyorlar hangisi daha uygun olursa ordan alırsın canım ayrıyeten de ovulasyon alabilrsin tabiki iyice bak o siteye

pamuk kargo ücret varmı diyer topikteki kızlar yok dediler siz ödedinizmi ben istenbulda oturuyorum kapıyakadar getiriyolar dimi canım

Ay evettt..Hadi bakalım canım hayırlı tedaviler olsunn..
Krishazelim ve senin için büyük gün yarın..
Allah yardımcınız olsunn..

sağol canımcım ben artık tedaviye başlamak için can atıyorum biliyorsun başlasında ne kadar sürerse sürsün ama yeterki başlayalım diyordum :))) sabırsızım ya krishzel ve ben yarın inşallah güzel haberlerle geliris:)

pamuk kargo ücret varmı diyer topikteki kızlar yok dediler siz ödedinizmi ben istenbulda oturuyorum kapıyakadar getiriyolar dimi canım

canım sana gönderdiğim linkte en baştaki varya onu aldım ben 43 liraya gelmişti herşey dahil sana tavsiyem posta kodunu doğru yaz canım es geçme ptt kargo kapıya kadar getiriyor benim 8 günde gelmişti

Sağol bitanem ..Hepimizin emekleri boşa gitmez inşallahhhh..

Krishazelim cips yiyordurr sosuyla beraberr:))
Yarın hayırlı haberlerle döner aramızaa:)
Banada erkek gibi geliyor..Hadi hayırlısı:)

Canım ya bana verdiğiniz enerjiyi yazılarıma yansıtamıyorummmm:)
Sayende sayenizde güzel hissediyorummmm...
Harikasınızz hepinizdeee..Sende ayrı harikasın pambığımmmmmm...
Ayyy yerim ben seni..Sana pambığım demek cok hoşuma gidiyorr:)))

Bir yerden başlamak insanı o kadar rahatlatıyor ki tatlımmm..
Çok rahatlayacaksınız..O rahatlıkla daaaa
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

canım sana gönderdiğim linkte en baştaki varya onu aldım ben 43 liraya gelmişti herşey dahil sana tavsiyem posta kodunu doğru yaz canım es geçme ptt kargo kapıya kadar getiriyor benim 8 günde gelmişti
ALLAHIM izinverirse yarın eşim bakıcak benimn igilizcem yok eşimin var o anlr artık posta kodu derken sadece evin adresin vermemiz yetmezmi canım
Sağol bitanem ..Hepimizin emekleri boşa gitmez inşallahhhh..

Krishazelim cips yiyordurr sosuyla beraberr:))
Yarın hayırlı haberlerle döner aramızaa:)
Banada erkek gibi geliyor..Hadi hayırlısı:)
banada erkek gibi geliyo krıshazelin oglu olcakmış gibi geliyo bana
krishazeli bende merak ettim yaaa bebişş totosunu mu döncek ki yinee.... sağlıklı olsun da ama ne olursa olsun...

amin amin en önemlisi saglık gercekten

Son düzenleme:

ayyy bende seni yerim şeker şey ya :)))) nasıl istiyosan öyle de benimde hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…