- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.001
canım oraya adres verirken bilgilerini girerken posta kodu istiyor onu demek istiyorum hani bir tür eline ulaşamazsa postane sana yakın olsun ki gidip alabilesin
İyi geceler canım arkadaşlarımm..
Yatayım da hemen yarın olsunn:)
eczanede 110 tl canım 15 günde bir kutu bitiyo günde 2 kere içeceği için sen ebay diye bir site var ordan al orası daha uygun en az 3 ay kullansın eşin
sen nerelerdesin fıstık :)))) hangi aşamadasın ?hadi bakalım sıra sende inşşşş.
Gülümgülüm sukunetini koru canım sadce bir gün kaldı artık
Inş. Hayırlı bi sonuç alıcaz
gunaydın hayırlı cumlar herkeseeeeee
bnde yarın doktora gıdecegım yumoslarıma bakılacak
durum bundan ıbaret
ay gulum ınş hamılesındır
kızzzzzzzzzzzzzz ozlem nerlerdesınnnnnnnnnnn
kızlar bugün desteğinize ihtiyacım var
kaan hoca hormon testi kan testi sperm testi istedi bugün artık tedaviye başlıyoruz dedi ve evden getireceğimizi söyleyerek kap aldık oradan neyse dediki 6 ay sonra tüp bebek yapılacak size dedi bende dedimki hocam bu değerle tüp bebekmi gerekir ben normal yoldan hamile olmak istiyorum dedim yani hep tüpbebek olacak dedi bize proxeed i kullanın cuma günü testleri getirin size 6 ay boyunca kullanacağınız ilaç yazıcam dedi 6 ay sonraya bakıcaz sonrada tüp bebek yaparız size dedi
krishazelim ağzından iğne lafı çıktı progeron diye bişey tam duyamadım ama işte böyle canlarım eşiminde motivasyonu düşmesin diye herzaman yanındayım dedim seninle herşeye varım dedim oda tüp bebekte olsa baba olacağım çok mutluyum dedi kızlar nebiliyim daha bir umutluydum tabi mutsuz değilim Allah ıma sonsuz şükürler olsun ama duygusallaştım ya nebiliyim
kızlar bugün desteğinize ihtiyacım var
Bitanem sen neden canını sıktın ki.Bu çok güzel bir gelişme bence. Adamın sizden umudu var ki 6 ay tedavi uyguluyor..Yoksa neden hemen tüp bebek yapalım demedi? Öyle değilmi ama..Eşinin de dediği gibi tüp bebeklede olsa anne baba olacaksınız..Bence tüp bebekte bir şans..Onu da yaptıramayanlar var pambığımm..Tüp bebekte sadece dısardan müdahale ile yardım ediyorlar bize. Gözünde büyütme tatlım. Oda birnevi bir tedavi yöntemi öyle düşün.İçini ferah tut sen.
Testojel neden zarar versin ki spermlere ya onu anlamadım. Bizde Kaan hocanın tavsiyesiyle 1ay kullandıkk..Yaklaşık 1ay sonrada tüp bebek yaptırdık. Anlayamadım canım.
Benim seninle ilgili içim rahatt..Dualarımda seninleee..Üzülme sakın pambığımmmm...
Canım benimmmm..Kıyamamm ben sanaaa..
HEr zaman yanındayız pambığım benim..
Herşey güzel hemde cok güzel olacakkkkkkkkk..İnan bana.
kaan hoca hormon testi kan testi sperm testi istedi bugün artık tedaviye başlıyoruz dedi ve evden getireceğimizi söyleyerek kap aldık oradan neyse dediki 6 ay sonra tüp bebek yapılacak size dedi bende dedimki hocam bu değerle tüp bebekmi gerekir ben normal yoldan hamile olmak istiyorum dedim yani hep tüpbebek olacak dedi bize proxeed i kullanın cuma günü testleri getirin size 6 ay boyunca kullanacağınız ilaç yazıcam dedi 6 ay sonraya bakıcaz sonrada tüp bebek yaparız size dedi
krishazelim ağzından iğne lafı çıktı progeron diye bişey tam duyamadım ama işte böyle canlarım eşiminde motivasyonu düşmesin diye herzaman yanındayım dedim seninle herşeye varım dedim oda tüp bebekte olsa baba olacağım çok mutluyum dedi kızlar nebiliyim daha bir umutluydum tabi mutsuz değilim Allah ıma sonsuz şükürler olsun ama duygusallaştım ya nebiliyim
bitanem nebiliyim çok duysalım sanki hepsi olumsuz gibi tüp bebekten korkuyorum ben iğne fobim var off herşeye katlanıcam tabiki seve seve ama korkuyorum işte şimdiden korkmaya başladım düşün canımcım endokrinoloji bölümü testojel verdi 1 haftadır onu kullanıyoruz diyince kaan hocanın tepkisi şaşırttı bebek düşünenler için testojel asla kullanmayın dedi bunun yıllık iğneleride var ama gerek yok dedi desteğin için sağol canımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?