Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın aslında ronyam kaan hocaya normal yolla olmazmı deyince onu ilaçlarla bekleyemeyiz aylar yıllar boyunca ilaç kullanmamız gerek ozaman dedi ne kadar doğru söyledin ayyy çok sağol ya inanın çok duysalım bugün karmaşığım

canım benim çok sağol aynı yaştayız sende geç kalmış değilsinki hayatım sadece korkuyorum ben garipsemeyin neolur canım çok tatlı işte :)

Kızlar bu arada 'motilite' ne demek,bileniniz var mı?Eşimin sperm testinde yazıyorda anlamadım,ben bu konularda biraz cahil kalmışım heralde :26:

Canım maşallah sizin değerler çok güzel artmış,inşallah hareket sorununu da en kısa zamanda halledersiniz...Bizim sıkıntımızda spermlerde.Sperm sayısı 2.7 milyon,hareket %10,morfoloji %0.Bende bu ilaçlardan alayım da kullansın eşim,normal yolla hamile kalamazsam bile belki tüp bebekteki şansımız artar,sağol canım benim...

canım benim çok sağol aynı yaştayız sende geç kalmış değilsinki hayatım sadece korkuyorum ben garipsemeyin neolur canım çok tatlı işte :)

Benimde canım çok tatlıdır bitanemm..Ben bu tedaviyi becerdiysem herkesler becerirr:)
Ama bence tüp bebeğe gerek kalmayacak sizde. &ay kısa bir süre değil.Bu 6 ayda çok şey değişecek bak göreceksin..Güzel düşün pambığım yaa..Güzel düşünki güzel olsunn..İşin başında ne bu karamsarlıkk..Duygusallığını anlarım ama karamsar olmak yokkkkk tamammıııı fıstığımm?

kızlar aklım yüreğim hep krishazelde bu kız neden gelmiyor
umarım güzel haberlerle gelir ve inşallah herşey yolundadır

canım çok sağol ama eşim kullanmıyor,biz fsh için sadece klomen kullanıyoruz
doktorlar arasındaki ikiliği birtürlü anlayamıyorum,Allahtan sormuşsun canım kaan hocaya,umarım jel dışında herşey normaldir canım,en azından fazla kullanmamışsınız

canım benim inşallah herşey yoluna girecek sadece biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var hepimizin
emin ellerdesin kaan hoca sizin için en iyisine karar vericektir ,duygusallaşman normal ama ümitsizliğe yr yok dımammı şekerimmmm

canımmmmmmmmm yarın yolda olacam ama sabırsızlıkla senin haberini almak için telefondan bağlancam inş..kızlar bu arada pazar sınava gircem dua edin bana :)))

canım bekle bakalım belki geç döllenme falandır..incir yaparmı acaba? inş hamilesindir tatlım..

gunaydın hayırlı cumlar herkeseeeeee
bnde yarın doktora gıdecegım yumoslarıma bakılacak
durum bundan ıbaret
ay gulum ınş hamılesındır
kızzzzzzzzzzzzzz ozlem nerlerdesınnnnnnnnnnn

hadi güzel haberlerini bekliyosss esracım..

hazel ablaaaa nerdesin? bebişimiz nasılllll?

kızlar nerde bu topiğin demirbaşları????
boncuk,krishazel yağmur nereledesiniz,

gülüm inşallah hamileyim diye haykırıcaksın burdan bize canım
esra seninde tedavin sorunsuz gerçekleşir umarım canım
pamuğum her zaman dualarımdasın canım,yanındayım
ecrin inşallah sen hepimizi sollar ve hamile kalırsın bu ay
kadser,ronya,melisa, fatma, nun, tugok ve diğer arkadaşlar hepinize kolaylıklar diliyorum
bu gün yasin tebareke ismi azam surelerini okudum ve hepimize dua ettim inşallah kabul olur

Son düzenleme:
canım benim Allah razı olsun..gerçekten nerde arkadaşlar..bende merak etmeye başladım hazel ablayı..arasıra yapar mı böyle bilmiyorum tabide..inş bir sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…