Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gülümcüm inşallah güzel haberlerini alıcaz yarın büyük gün heyecan bende bile tavan yaptı :))
KRİSİMM nerdesin yaa ölecem meraktan

allh razı olsun
evet ya yagmurda yok ozlemde

hazel doktoramı gıdecektı ?

ben geldim bana destek veren arkadaşlarıma çok tşk ederim yeni uyandım dinleneyim dedim :)
evet kızlar bende krishzl gelmiştir diyerek açtım ama hala yok bende çok meraktayım

gülümcüm inşallah güzel haberlerini alıcaz yarın büyük gün heyecan bende bile tavan yaptı :))
KRİSİMM nerdesin yaa ölecem meraktan

Bendedeee ronyamm:)Korkuyorum birazzda..
Çok dua ettim, olumsuz da olsa vardır Allah'ın bir bildiği diyorum şimdiden..
Ama yarın ne olur ne biter bilmiyorum canım..
Krishazeli bende cok merak ediyorum..

kızlar cuma günü test vericez önümüzdeki hafta aslında kıyaslama açısından seviniyorum şimdiki değerler sıfırlardadır biliyorum ama 6 ay sonra kıyaslama yapıldığında emeğimin karşılığını görmek güzel olacak ve çok hırs yaptım 6 ay eşimi milyonlara çıkarıcam

Bendedeee ronyamm:)Korkuyorum birazzda..
Çok dua ettim, olumsuz da olsa vardır Allah'ın bir bildiği diyorum şimdiden..
Ama yarın ne olur ne biter bilmiyorum canım..
Krishazeli bende cok merak ediyorum..

yarın kaçta bellli olacak şekercim senin haberini dört gözle bekliyorum buarada belirtilerin varmı en belirgin akıntın ve sık tuvalete çıkma varmı

PAMUK canım inşallah milyoncuklar bizimle olacak :)
GÜLÜM güzel arkadaşım herşey Allahın takdiri biz sadece isteriz dua ederiz
umarım hepimizin duaları kabul olur güzel haberini alırız
MERİ hayatım güzel duaların için sağol ben kk da bir çok topiğe bakıyorum
ama en çok sevdiğim topic burası buranın enerjisi çok güzel ve insanların yürekleri çok temiz
umarım hep beraber güzel günleri görürüz
ECRİN canım sendede pko var demi napıyorsun yumurtalamaya yardımcı herhangi bir yöntemin varmı
ben ne yaptıysam olmuyor

yarın kaçta bellli olacak şekercim senin haberini dört gözle bekliyorum buarada belirtilerin varmı en belirgin akıntın ve sık tuvalete çıkma varmı

Tatlım 6 ay sonra sizin değerler tavan yapacak göreceksinn..İşte benim pambığım:)

Bitanem sabah 9bucuk 10 gibi gideceğiz. Sanırım öğleden sonra çıkar sonuç.
Su gibi akıntım var..Bildiğin su. Sık tuvalete çıkma var ama ben çok su içiyorum ondandır:)
Çok heyecanlıyım ve bir taraftanda korkuyorum çokkk..Güçlü olmaya çalışıyorum..

kızlar bence belirtilere hiç takılmayın
ben hamilelğimde hiç ama hiç bir belirti yaşamadım
birde yani ilk 6 hafta hiç bir şey olmamıştı
sonraki haftalarda sık idrara çıkma şikayetim olmuştu
onun dışında ne bulantım oldu ne kusdum
yani testte çıkmamış olsaydı asla hamileyim diyemezdim
ama nedense şimdi hamile olmadığımm halde her ay hamile kadın moduna giriyom :111:

canım hamile arkadaşlardan sık duyduğum beyaz renkli yada su gibi akıntılarının olduğu.
umarım bebişlerin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…