- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.181
sihir demiyelimde pozitif düşünce pozitif sonuç:)
hepsi rabbimin inayetiyle inş. kısa zamanda hepimiz güldürecek o...
inşşş..hemm ne varmış bende kalıyım istesem
kız sizin sorun neydi kaç yıldır olmuyordu daha önce hamile kaldınmı hiç şöyle bi geçmişini kısaca anlatırmısın rica etsem :)))))
gülümcüm çok duygulandım ya
canım zor bir süreci atlattınız çok şükür
inşallah meleklerin hep anneleriyle olurlar
ve burdan fotolarını paylaşırsın bizlere
fsh kaçtı canım hareket varmıydı peki?ay bizdemi yaptırsak bari ne :86:Çok kısa bir geçmişim var canım.2,5 yıldır evliyim. Son 1 sene korunmadık.Eşim varikosel ameliyatı oldu.3-4 milyon arası çıkıyordu değerler. Ameliyet falan işe yaramadı. Bizde boş durmadık bir sürü kür uyguladık yine sonuç alamadık. Çünkü eşimin fsh ıda çok yüksek çıkıyordu. İlaçlarla oda düşmedi. Hiç hamile kalamadım maalesef.
Bu ilk:)
fsh kaçtı canım hareket varmıydı peki?ay bizdemi yaptırsak bari ne :86:
kaça maal oldu size?
5 bin tl mi deme kız zorlar bizi biraz çünkü ben çalışmıyorum eşimde mali müşavirlik için staj başlattı y.lisanta yapıcakmış yani birsürü masraf oldu bizde fsh 3. 4. mü ne toplam sperm geçen yıl proxeed sonra 21 milyona kadar çıkmıştı bu ay yine başladı bakalım ne kadar etki edicek morfoloji %1 yavaş haretlide %5 ama kürlerden sonra hiç test vermedi neyse bi 3 ay daha deniyelim kürleri bende önümüzdeki ay rahim filmini çekitiriyim inş.ondan sonra bakalım artık borç harç bişeyler yapıcaz inşş. gerek kalmaz allahım inş.Fsh 30larda cıkıyordu canım. Kaan Hoca çok yüksek buldu değeri ve sperm olması imkansız dedi. Ama 3-4 milyon arası sperm çıkıyordu. %90ı hareketsizdi. Keçiboynuzu kürü ve Saraçoğlu hocamızdan aldığımız sperm artırıcı çayları kullandı eşim. Sperm sayımızda değişiklik olmadı ama %40 yerinde hareketlimiz vardı. Toplam 5000 i biraz geçti işte.
canım tebrikler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ,çooook sevindim,bizlere dua eteyi unutma lütfen,hamilelerin duaları kabul olurmuş,kendime çoooo iyi bakBombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
HAMİLEYİMMMMMMMMMM:))))))))))))
iNANAMIYORUMMMMM..ALLAHIMA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNNNNN..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..Darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
hazel senide tebrik ederim canım bebeğin kızmışGulum cum sakin cig et e dokunma
sebze ve meyveleri cok ama cok iyi yika
kedilerden uzak dur
toxoplazma ve rubella dan korunmak acisindan bunlari unutma
bol su ic
kabiz kalmamaya calis hosaf ic
et ve balik ye
sakin pazardan acik peynir yeme
peynirde sut te mutlaka pastorize olacak
maydonoz nane yeme
hazel senide tebrik ederim canım bebeğin kızmışoy oyyy yerim ben onu yaa bnm eşimde hep bi kızı olsun ister :97:
canım sen kendin ne kullanıyordun hamile kalmadan önce?bide eşin proxeedle birlikte l argine de kullanıyormuydu sen o vitaminleri ve aldığın siteyi link olarak atarmısın ?ha bide keçibynuzuda kullanıyormuydu ve ne kadardır kullanıyordu ?
bombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
Hamileyimmmmmmmmmm:))))))))))))
Inanamıyorummmmm..allahıma binlerce sükürler olsunnnnn..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
bombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
Hamileyimmmmmmmmmm:))))))))))))
Inanamıyorummmmm..allahıma binlerce sükürler olsunnnnn..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..darısı hepinize olsun..
Gulum cum sakin cig et e dokunma
sebze ve meyveleri cok ama cok iyi yika
kedilerden uzak dur
toxoplazma ve rubella dan korunmak acisindan bunlari unutma
bol su ic
kabiz kalmamaya calis hosaf ic
et ve balik ye
sakin pazardan acik peynir yeme
peynirde sut te mutlaka pastorize olacak
maydonoz nane yeme
gülüm gülüm tebrik ederim canım inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasşp eder allahım sizin de sperm azlığı varmıydı normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi oldu
5 bin tl mi deme kız zorlar bizi biraz çünkü ben çalışmıyorum eşimde mali müşavirlik için staj başlattı y.lisanta yapıcakmış yani birsürü masraf oldu bizde fsh 3. 4. mü ne toplam sperm geçen yıl proxeed sonra 21 milyona kadar çıkmıştı bu ay yine başladı bakalım ne kadar etki edicek morfoloji %1 yavaş haretlide %5 ama kürlerden sonra hiç test vermedi neyse bi 3 ay daha deniyelim kürleri bende önümüzdeki ay rahim filmini çekitiriyim inş.ondan sonra bakalım artık borç harç bişeyler yapıcaz inşş. gerek kalmaz allahım inş.
gülümcüm şimdi doktorun senden bir sürü tetkikler isticek ve en öenmlilerinden birinde toksoplazma
benim toksoplazma virüsine karşı bağışıklığım yoktu yani hamile kaldığım dönemde öyleydi.sakın çiğ ete dokunma iyi yıkanmamış sebze meyve
bu arada sakın salam sosis sucuk satakat yeme
bu virüs bu yiyeceklerle bulaşıyor.dışarda yemek yememeye özen göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?