Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşşş..hemm ne varmış bende kalıyım istesem

kız sizin sorun neydi kaç yıldır olmuyordu daha önce hamile kaldınmı hiç şöyle bi geçmişini kısaca anlatırmısın rica etsem :)))))

Çok kısa bir geçmişim var canım.2,5 yıldır evliyim. Son 1 sene korunmadık.Eşim varikosel ameliyatı oldu.3-4 milyon arası çıkıyordu değerler. Ameliyet falan işe yaramadı. Bizde boş durmadık bir sürü kür uyguladık yine sonuç alamadık. Çünkü eşimin fsh ıda çok yüksek çıkıyordu. İlaçlarla oda düşmedi. Hiç hamile kalamadım maalesef.
Bu ilk:)

gülümcüm çok duygulandım ya
canım zor bir süreci atlattınız çok şükür
inşallah meleklerin hep anneleriyle olurlar
ve burdan fotolarını paylaşırsın bizlere

Canım benimmmm..Duygulanmamak elde değil ki..
Zor günlerin geride kalmasını temenni ediyorum tüm kalbimlee..
Paylaşmammıııııı...Ama önce krishazelin kızının totoşunu görecezzz:))

fsh kaçtı canım hareket varmıydı peki?ay bizdemi yaptırsak bari ne :86:
kaça maal oldu size?

fsh kaçtı canım hareket varmıydı peki?ay bizdemi yaptırsak bari ne :86:
kaça maal oldu size?

Fsh 30larda cıkıyordu canım. Kaan Hoca çok yüksek buldu değeri ve sperm olması imkansız dedi. Ama 3-4 milyon arası sperm çıkıyordu. %90ı hareketsizdi. Keçiboynuzu kürü ve Saraçoğlu hocamızdan aldığımız sperm artırıcı çayları kullandı eşim. Sperm sayımızda değişiklik olmadı ama %40 yerinde hareketlimiz vardı. Toplam 5000 i biraz geçti işte.

5 bin tl mi deme kız zorlar bizi biraz çünkü ben çalışmıyorum eşimde mali müşavirlik için staj başlattı y.lisanta yapıcakmış yani birsürü masraf oldu bizde fsh 3. 4. mü ne toplam sperm geçen yıl proxeed sonra 21 milyona kadar çıkmıştı bu ay yine başladı bakalım ne kadar etki edicek morfoloji %1 yavaş haretlide %5 ama kürlerden sonra hiç test vermedi neyse bi 3 ay daha deniyelim kürleri bende önümüzdeki ay rahim filmini çekitiriyim inş.ondan sonra bakalım artık borç harç bişeyler yapıcaz inşş. gerek kalmaz allahım inş.

Gulum cum sakin cig et e dokunma
sebze ve meyveleri cok ama cok iyi yika
kedilerden uzak dur
toxoplazma ve rubella dan korunmak acisindan bunlari unutma

bol su ic
kabiz kalmamaya calis hosaf ic
et ve balik ye

sakin pazardan acik peynir yeme
peynirde sut te mutlaka pastorize olacak

maydonoz nane yeme

canım tebrikler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ,çooook sevindim,bizlere dua eteyi unutma lütfen,hamilelerin duaları kabul olurmuş,kendime çoooo iyi bak

hazel senide tebrik ederim canım bebeğin kızmış oy oyyy yerim ben onu yaa bnm eşimde hep bi kızı olsun ister :97:
canım sen kendin ne kullanıyordun hamile kalmadan önce?bide eşin proxeedle birlikte l argine de kullanıyormuydu sen o vitaminleri ve aldığın siteyi link olarak atarmısın ?ha bide keçibynuzuda kullanıyormuydu ve ne kadardır kullanıyordu ?

Son düzenleme:

CANIM ben omega 3 balik yagi hapi kullandim
bir multuvitamin kullandim
Q enzyme 10 kullandim
sogan ve incir kuru yaptim

esim proxeed
klomen
ginseng
gingko biloba
evicap
omega 3
l arginine
keciboynuzu kuru
havuc kuru
incir kuru

kullandi ..

Arkadaşlar merhaba benim eşim 4 ay öncesine kadar azospermdi 4 ay önce emre beyde tedaviye başladık hipogonodizm tedavisi görüyoruz tedaviye başladıktan yaklaşık 3.5 ay sonra yaptırdığımız sperm testinde nadir canlı hücre görüldü ve emre beye bildirdik emre bey eşimi kontrole çağırdı eşim umut tüp bebek merkezinde numune vererek tes yaptıırdı ve sonuç 5 milyon sperm çıkışımız oldu şu an da ilaç kullanıyor eşinde hiç sperm olmadan sonradan sperm sayısı artıpta hamile kalan arkadaşlar var mı ben de hamile kalabilirmiyim acaba normal yolla olur mu yoksa tüp bebek mi yaptırmamız gerekicek acaba

abowww bune yahu kapıya bakmaktan helak oldum bütün herkez aşure yapmış bugün heralde bende yapmayımda bana gelenler bütün mahalleyye yeter onları dağıtayım bari
neyse kızlar daha namazkılmadım gideyim namazımı kılayımda biraz kitap falan okuyayım
sayfaları çok doldurmayın heee
bu arada dün ben hiç yoktum hiç merak etmemişssiniz

gülümgülüm merhaba allah inşallah kucağına hayırlısı ile almayı nasip etsin sizde de sperm azlığımı vardı şimdi normal yollamı kaldın yoksa tüp bebek mi

gülüm gülüm tebrik ederim canım inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasşp eder allahım sizin de sperm azlığı varmıydı normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi oldu

Çiğ ete dokunmamayı ilk defa duydum canım..Ne olurmuş bilgileneyim.
Su içmeye extra özen gösteriyorum. Açık peynir hiç almadım canım.
AY maydanoz ve naneye bayılıyorum ama transferden önce yemeyi bıraktım onları.
Ay canım cok sağol.. Bildiklerini paylaş zaman zaman..Çok mutlu oldum :)İnan bilmediklerim var anlattıklarında..

gülüm gülüm tebrik ederim canım inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasşp eder allahım sizin de sperm azlığı varmıydı normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi oldu

Çok sağol canım..Darısı isteyen herkese inşallahhhh..evet canım fsh hormonu yüksekliğine bağlı sperm azlığı vardı. Tüp bebekle hamile kaldım.

Allah öyle bir yardım ediyorki canım..Bir yerden kısmetiyle çıkıp geliyor.
İnşallah tedavinizden olumlu sonuçlar alırsınız. Hiçbirşeye gerek kalmazz.

gülümcüm şimdi doktorun senden bir sürü tetkikler isticek ve en öenmlilerinden birinde toksoplazma
benim toksoplazma virüsine karşı bağışıklığım yoktu yani hamile kaldığım dönemde öyleydi.sakın çiğ ete dokunma iyi yıkanmamış sebze meyve
bu arada sakın salam sosis sucuk satakat yeme
bu virüs bu yiyeceklerle bulaşıyor.dışarda yemek yememeye özen göster

Valla canım krishazelde demiş çiğ eti.
Bunu söylemeniz çok iyi oldu çünkü bilmiyordum..
Salam sosis sucuk transferden beri yemiyorum..Salam sosis sevmem zaten.
Sakatat ağzıma koymam..Dışarda yemektende çok hoşlanmam.
Çiğ eti demeniz çok iyi oldu ama ya..Canım arkadaşlarım..
Acemiyim acemiiiii:)Söyleyin siz bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…