- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.201
Valla canım krishazelde demiş çiğ eti.
Bunu söylemeniz çok iyi oldu çünkü bilmiyordum..
Salam sosis sucuk transferden beri yemiyorum..Salam sosis sevmem zaten.
Sakatat ağzıma koymam..Dışarda yemektende çok hoşlanmam.
Çiğ eti demeniz çok iyi oldu ama ya..Canım arkadaşlarım..
Acemiyim acemiiiii:)Söyleyin siz bana..
Kizlar bakin birer birer hamile kaliyoruz
Calismalar tamgaz devam
artik her ay bir hamile hedefimiz olsun
bu topikte ugurumuz olsun:)
ocakta ecrin ve esra dan
subatta ronyamdan ve kadserimden istiyorum
mart yagmurumun ve boncugumun
nisan dada melisesla min ve pamugumun haberini bekliyorum
aman canim cig et en buyuk dusuk sebebi
benimde bagisikligim yokmus malesef
cok et yemen lazim ama hic dokunmaman lazim
esim pisiriyor ben yiyorum
birde kedilerden uzak dur
Bombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
HAMİLEYİMMMMMMMMMM:))))))))))))
iNANAMIYORUMMMMM..ALLAHIMA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNNNNN..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..Darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
yok kızz nasıl hamıleyım 5den yukarısı hamılelık dıyor ama bilmiyorum tabı benım adet tarıhıme dhaa var 5ocak inşi.degerim artar beklıyorum bakalım hayırlısı olsun.inş.hamıleyimdir yaaa benim için dua edin kızlar
Gecmisi okuyorum arkadaslar beni merak etmissiniz bende sizleri cok merak ettim gulum canim silik mi cikti cizgi? benimde oyle cikmisti:))
kizlar bebisim cok iyi cok saglikli buyumus koca kiz olmus:)) Kizimiz olacak:))))))))))))
padutin falan duydum kim yazmis sakin uzak durun ondan .
pamuk henuz okuyamadim hepsini morlain bozulmus tup bebege hazirlicam demis kaan hoca . moralini bozma hayatim bizide hazirladi iste tup bebege bak ne oldu:))) sen teslim ol ona o isini bilir .
igne verir heralde ..
fatmacım motilite hız demek :97:
Sağol tatlım,bu da demek oluyor ki bizim hız problemimizde var((
fatmacım sen değerleri tam olarak yazarsan bir yorumda bulunabiliriz
Canım şimdi annemlerdeyim,test kağıdı yanımda değil.Akşam eve geçince yazıp göndereyim,o zaman bir yorum yaparsan çok memnun olurum eğer biraz umut varsa,proxeed plusla klomene başlayacağız.Umutsuz vakaysak eğer boşuna bide onlara para harcamayalım.Zaten bu tüp bebek denemeleri bitirdi bizi(((
Canım şimdi annemlerdeyim,test kağıdı yanımda değil.Akşam eve geçince yazıp göndereyim,o zaman bir yorum yaparsan çok memnun olurum eğer biraz umut varsa,proxeed plusla klomene başlayacağız.Umutsuz vakaysak eğer boşuna bide onlara para harcamayalım.Zaten bu tüp bebek denemeleri bitirdi bizi(((
Bombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
HAMİLEYİMMMMMMMMMM:))))))))))))
iNANAMIYORUMMMMM..ALLAHIMA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNNNNN..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..Darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
Canım benim çoooooooook sevindim,hadi gözümüz aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömür versin kuzucuklarına......Tatlım bana sanki ikiz gibi geldi,Allah'tan hayırlısı...
gülümmmmmmmmmmmmm duyunca ilk halini merak ettim :)) canım benim ya Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin dualarımız boşa çıkmadı çok şükür canım benim mmmmmmm
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy ben seni yerim bu haberi bekliyordum işte Allahım nasip etti sanda ayyy süper ya çok sevindim ve ne yazacağımı bilmiyorummmmmmmmmmmmm
canım gülümcüm bugünümün mutluluğu sensin
Allahım sağlıklı huzurlu bir evlat nasip etsin yada evlatlar
ikiz olma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?