Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman canim cig et en buyuk dusuk sebebi
benimde bagisikligim yokmus malesef
cok et yemen lazim ama hic dokunmaman lazim
esim pisiriyor ben yiyorum

birde kedilerden uzak dur

krisim ablam ben nisana razıyım :))) inş olsunda..sizleri çok seviyorum..Allah<2ım hep böyle mutluluklar yaşatır inş bize..

Canım benim çoooooooook sevindim,hadi gözümüz aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömür versin kuzucuklarına......Tatlım bana sanki ikiz gibi geldi,Allah'tan hayırlısı...

Tatlım bence sen hamilesin.Çünkü benim negatif sonuçlarımda hep 0.01 çıkıyordu.Bişey olmazsa değer çıkmazdı.Belirtiler için çok erken,onlar psikolojik olabilir.İnşallah değerin artar canım,Rabbim gönlüne göre versin...

Maşallah canım...İnşallah çok akıllı,güzel,sağlıklı ve uzun ömürlü bir kızın olur...

fatmacım sen değerleri tam olarak yazarsan bir yorumda bulunabiliriz

Canım şimdi annemlerdeyim,test kağıdı yanımda değil.Akşam eve geçince yazıp göndereyim,o zaman bir yorum yaparsan çok memnun olurum eğer biraz umut varsa,proxeed plusla klomene başlayacağız.Umutsuz vakaysak eğer boşuna bide onlara para harcamayalım.Zaten bu tüp bebek denemeleri bitirdi bizi (((

canım öncelikle şunu unutma kimsse umutsuz vaka değildir
elbette yapabilcek birşey vardır
sen yaz burdaki arkadaşlarda hepimiz yorumlarda bulunuruz
sende ümitsiz olma malesefki biliyoruz bu tedavi süreci maddi manevi yıpratıyor
ama sonu güzel olsun inşallah

fatma cim siz tedavi yolunu denemediginiz icin hata yapmissiniz
bence oncelikle esinin tedavi olmasi sart arkadasim

kızlar ben kendim için multivitamin almayı düşünüyorum
şu anda folic asit ,kan ilacı,omega ve Q enzim kullanıyorum sizce birde multivitamine başlasam fazlamı olur

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy ben seni yerim bu haberi bekliyordum işte Allahım nasip etti sanda ayyy süper ya çok sevindim ve ne yazacağımı bilmiyorummmmmmmmmmmmm

gülümmmmmmmmmmmmm duyunca ilk halini merak ettim :)) canım benim ya Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin dualarımız boşa çıkmadı çok şükür canım benim mmmmmmm

Sağol canım benim darısı siz canım arkadaşlarımın başınaa inşallahhhhhhhh..
Dualarım sizlerlee her zamannn..
Henüz belli değil canım bakalım ikizmi:)

gülümmmmmmmmmmmmm duyunca ilk halini merak ettim :)) canım benim ya Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin dualarımız boşa çıkmadı çok şükür canım benim mmmmmmm

İlk halim sümüklü bir haldi canım hiç merak etme:)
Amin bitanemmmmmmm darısı sizlere inşallahhh tatlımmm..
Allahıma şükürler olsunnnnnn...

canım gülümcüm bugünümün mutluluğu sensin
Allahım sağlıklı huzurlu bir evlat nasip etsin yada evlatlar
ikiz olma ihtimali çok yüksek

canım gülümcüm bugünümün mutluluğu sensin
Allahım sağlıklı huzurlu bir evlat nasip etsin yada evlatlar
ikiz olma ihtimali çok yüksek

Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallahhh..
Sağol ronyammmmmm..
İkiz istiyoruz:) Ama Allahtan hayırlı sağlıklı diliyorum..
Dedin ya canım teslimiyet en güzel ruh haliii..
O günden beri hep bunu tekrar ediyorum kendime:)

Canım yaaaa...Benimle yaşadınız sizde herşeyiii..
İnanılmaz destek inanılmaz güç hissettim arkamda.
Pozitif sonuç almamda bu hissiyatların gücü çok büyükkk..
İyiki varsınızzzzzz..

evettttttttttttt günün en güzel haberi zaten gülümden hamileyim haberini alacağımı biliyodum sanki içime doğmuş gibi evet listemiz 2. hamilemizide aldı sırada 3. hamilemiz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…