Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydın gülüm ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH ck sevindim canım darısı bziz isteyenlarin başına olsun İNŞALLAH AMİN

en gec
fatma 84 ve nun dan den subat ayinda
meri den tuamine den mart ayinda
tugok tan ve aleyna dan nisan ayinda bekliyorummmmmmmmmmmm

haydi kizlar calismalara devammmm
İNŞALLAH KRİSHAZELCİM İNŞALLAH
CANIM YA BENDE SENİ COKMERAK ETTİM DEMEK YEGENEİMİZ KIZ AY NASIL GÜZEL Bİ DUYGUDUR ALLAHIM KORUSUN SİZİ DARISI BİZİM BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH AMİN

aleyna cim proxeed e mi geciyorsunuz hayatim hayirli olsun dogru secim.

ecrin den haber varmi kizlar test sonucu ne olmus?

gulumden hayir haber? son haber?

YOK CANIM PRESED ALALIM DEDİK EŞİMLE SEN PAMUGUN BANA VERDİYİ LİNKTEKİNDEN Mİ ALDIN BİDE BUNLARIN KUTUSU DÜZ OLANLAR VARDA SEN HANGİSİNİ ALDIN

Son düzenleme:
merhaba kızlar topıgınız cok guzel moral verıyorsunuz bırbırınıze.bazılarınız benı bılır esımde varıkosel vardı amelıyat oldu 2 temmuzda.bende sorun cıkmadı.ama amelıyat oncesı bırde dna hasar testı yaptrmıstık ve % 42 hasar cıktı.sınır da % 15.off bu benı cok uzuyor.hasar ıcın tedavı ılacta yok.ınternette arastrdıgıma gore sperm dnasında hasar % 35ten coksa mıkroenjeksıyonla bıle zormus.cok uzuluyorum.hıc cocugum olmıycak dusuncesı benı mahvedıyor.ne yapıcam bılmıyorum

canım gönlünü ferah tut ve hemen ümitsizliğe kapılma
Rabbim ol derse olur kimse engel olamaz
sen Allaha dua et aydınlık yolu göstersin size
hakkınızda hayırlısı tüp olcaksa tüple olsun kararınızı verin bir tedaviye başlayın
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz canımcım
güzel düşünelim güzel olsun

dna hasar testimi? ilk defa duydum ya onasıl test nasıl yapılıyor?
öyle umutsuzluğa karamsarlığa yer yok burda :) inş hayırlısı ile önce dua sonra kürler ile herşey yoluna girer merak etme sen açık bi şekilde sperm ve hormon testlerinizi bi yazarmısın.

Selam canlarım. Ahhhhh tam 1 hafta oldu sizlerden haber almayalı. Okulun yeni binasına taşındık, internet yoktu malum evde de yoktu. Sayfalar almış başını gitmiş. Artık internetim gelince tek tek okuycam.
gulum hamilemişsin. Rabbim tamamına erdirsin. krishazelcim bebiş kızmış, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al İnşallah.

hoşgeldin şekerim özlettin kendini

Hoşbulduk pamuğum. Ya neler olmuş topikte haberleri senden alayım bari.Gittin mi Kaan hocaya ne oldu? Durumlar nasıl?

gittim canım kaan hoca kan hormon sperm tahlili istedi cuma günü onu vericez 6 ay sonra tüp bebek dedi bende normal olmazmı dedim bakalım 6 ay bize ne gösterecek dedi hem tüp bebekte ne varmış sonuçta amacımız çocuk değilmi dedi evet haklısınız dedim
yani ben daha fazla umut beklediğim için biraz karamsarlaştım nebiliyim şimdi 6 ay eşimin elimden çekeceği var

bugün benim eşimde doppler mi ne ondan yaptırdı ve 1.9 varikosel var demiş doktor ama çok önemli değil falan demiş, 3 ay ilaçları kullanın bir değişiklik olmazsa harekette falan ameliyat edelim demiş..ama kaan hoca baktığında bişi dememişti, hem elle muayene de hemde ultrasonda. siz ne dersiniz arkadaşlar önemli mi? 1.9 nedir onuda bilmiyorum..

canım kaan hocanın anlamamasına imkan yok bizede elle muayene etmişti hatta biz varikosel sanıyoduk eşimi ilk etapta sonra sizde varikosel yok hormonsal olabilir demişki ve biliyosun ki öyle 1.9 hiç duymadım canım netten bir araştır istersen geçmiş olsun

kızlar bu cuma ayın 31 hastaneler açık olur değilmi
kapalı olursa sinir olucam yineeeeeeeeeee

CANIM DFI TESTI işte yanı dna hasar testı artık cok onem verılen bır test.mesela sebepsız ınfertılıtede bıle dna hasarı yuksekse cocuk olmayabılıyor.yanı erkekte degerler normal ama cocuk olmuyor oysa dna da hasar kırıklık var. bızım amelıyat sonrası 1 ccde 17 mılyon ılerı hareket % 20,yavas hareket % 32 ,normal morfolojı % 2 .ama dedıgım gıbı butun degerlerı normal olanlarda bıle dna hasarı yuksekse hamılelıge engel oluyor.bızımde degerler morfolojı harıc normale yaklastı amelıyat sonrası ama DFI bırdaha yaptrmadık .insallah dusmustur.yoksa mıkroda bıle sans yok gıbı.ocak sonu bır daha test yaptrcaz ozaman dfı testı de yaptrcaz.hormon testıde amelıyat oncesı fsh 2.4 ve testesteron 6.5 tu.amelıyat sonrası sadece testesteron ıstedı teoman 5.5 cıktı o da.ocakta bakıcaz artık 1 ay sonra mutlaka ılac kullandırtcam esıme .sımdı teomanı dınlıyor ılac almıyor.ben yınede E vıtamını evıcap ve cınko verıyorum bırde gınsengle kecıboynuzu kürü.

canım 1.9 a takılma.o onemlı degıl.onemlı olan elle muayenede varıkoselın tespıt edılıp edılmemesı.kaan hocaya gıdın bence onu kaale alın.bende şu teoman defterı kapansın ona gıdıcem.gercı yaza dogru bır mıkro denemem olacak.insallah bebegım gelır o zaman.ben normalden gectım olsunda tup mıkro farkeder mı.

pamukcum 31 aralık acık olur .yanı devlet hastanesıyse kesın acık olur zaten ozellerde acık olur bence.senın gıdecegın hastane ozelse bı ara ve sor yıne ıstersen.

Canım moralini bozma hemen, sonuçta tedavi uygulayacak Kaan Hoca, 6 ay sonra demiş. Ben artık sağlıklı, hayırlı bir evladım olsunda tüp bebekle olsun diyorum, canım o iğneleri yaparken çok yansa da sesimi çıkarmıycam hiç, yeterli hayılısıyla bizlerde annelik duygusunu yaşayabilelim diyorum.

pamukcum 31 aralık acık olur .yanı devlet hastanesıyse kesın acık olur zaten ozellerde acık olur bence.senın gıdecegın hastane ozelse bı ara ve sor yıne ıstersen.

kaan hocanın yanına gidicem canım sperm testi vericez ogün ertelenmesin istiyorum birde ilaç yazacak kaan hoca cuma yanıma gelin demişti dün inşallah sorun olmaz sağol canım

inşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…