- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.221
Allahım sizlerede nasip edecek göreceksin pambığımmm benim...
gözün aydın gülüm ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH ck sevindim canım darısı bziz isteyenlarin başına olsun İNŞALLAH AMİNBombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
HAMİLEYİMMMMMMMMMM:))))))))))))
iNANAMIYORUMMMMM..ALLAHIMA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNNNNN..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..Darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
İNŞALLAH KRİSHAZELCİM İNŞALLAHen gec
fatma 84 ve nun dan den subat ayinda
meri den tuamine den mart ayinda
tugok tan ve aleyna dan nisan ayinda bekliyorummmmmmmmmmmm
haydi kizlar calismalara devammmm
CANIM YA BENDE SENİ COKMERAK ETTİM DEMEK YEGENEİMİZ KIZ AY NASIL GÜZEL Bİ DUYGUDUR ALLAHIM KORUSUN SİZİ DARISI BİZİM BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH AMİNGecmisi okuyorum arkadaslar beni merak etmissiniz bende sizleri cok merak ettim gulum canim silik mi cikti cizgi? benimde oyle cikmisti:))
kizlar bebisim cok iyi cok saglikli buyumus koca kiz olmus:)) Kizimiz olacak:))))))))))))
padutin falan duydum kim yazmis sakin uzak durun ondan .
pamuk henuz okuyamadim hepsini morlain bozulmus tup bebege hazirlicam demis kaan hoca . moralini bozma hayatim bizide hazirladi iste tup bebege bak ne oldu:))) sen teslim ol ona o isini bilir .
igne verir heralde ..
aleyna cim proxeed e mi geciyorsunuz hayatim hayirli olsun dogru secim.
ecrin den haber varmi kizlar test sonucu ne olmus?
gulumden hayir haber? son haber?
evettttttttttttt günün en güzel haberi zaten gülümden hamileyim haberini alacağımı biliyodum sanki içime doğmuş gibi evet listemiz 2. hamilemizide aldı sırada 3. hamilemiz :))))
merhaba kızlar topıgınız cok guzel moral verıyorsunuz bırbırınıze.bazılarınız benı bılır esımde varıkosel vardı amelıyat oldu 2 temmuzda.bende sorun cıkmadı.ama amelıyat oncesı bırde dna hasar testı yaptrmıstık ve % 42 hasar cıktı.sınır da % 15.off bu benı cok uzuyor.hasar ıcın tedavı ılacta yok.ınternette arastrdıgıma gore sperm dnasında hasar % 35ten coksa mıkroenjeksıyonla bıle zormus.cok uzuluyorum.hıc cocugum olmıycak dusuncesı benı mahvedıyor.ne yapıcam bılmıyorum
merhaba kızlar topıgınız cok guzel moral verıyorsunuz bırbırınıze.bazılarınız benı bılır esımde varıkosel vardı amelıyat oldu 2 temmuzda.bende sorun cıkmadı.ama amelıyat oncesı bırde dna hasar testı yaptrmıstık ve % 42 hasar cıktı.sınır da % 15.off bu benı cok uzuyor.hasar ıcın tedavı ılacta yok.ınternette arastrdıgıma gore sperm dnasında hasar % 35ten coksa mıkroenjeksıyonla bıle zormus.cok uzuluyorum.hıc cocugum olmıycak dusuncesı benı mahvedıyor.ne yapıcam bılmıyorum
Selam canlarım. Ahhhhh tam 1 hafta oldu sizlerden haber almayalı. Okulun yeni binasına taşındık, internet yoktu malum evde de yoktu. Sayfalar almış başını gitmiş. Artık internetim gelince tek tek okuycam.
gulum hamilemişsin. Rabbim tamamına erdirsin. krishazelcim bebiş kızmış, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al İnşallah.
:82::82::82::82::82::82:
Hoşbulduk pamuğum. Ya neler olmuş topikte haberleri senden alayım bari.Gittin mi Kaan hocaya ne oldu? Durumlar nasıl?hoşgeldin şekerim özlettin kendini
Hoşbulduk pamuğum. Ya neler olmuş topikte haberleri senden alayım bari.Gittin mi Kaan hocaya ne oldu? Durumlar nasıl?
bugün benim eşimde doppler mi ne ondan yaptırdı ve 1.9 varikosel var demiş doktor ama çok önemli değil falan demiş, 3 ay ilaçları kullanın bir değişiklik olmazsa harekette falan ameliyat edelim demiş..ama kaan hoca baktığında bişi dememişti, hem elle muayene de hemde ultrasonda. siz ne dersiniz arkadaşlar önemli mi? 1.9 nedir onuda bilmiyorum..
dna hasar testimi? ilk defa duydum ya onasıl test nasıl yapılıyor?
öyle umutsuzluğa karamsarlığa yer yok burda :) inş hayırlısı ile önce dua sonra kürler ile herşey yoluna girer merak etme sen açık bi şekilde sperm ve hormon testlerinizi bi yazarmısın.
bugün benim eşimde doppler mi ne ondan yaptırdı ve 1.9 varikosel var demiş doktor ama çok önemli değil falan demiş, 3 ay ilaçları kullanın bir değişiklik olmazsa harekette falan ameliyat edelim demiş..ama kaan hoca baktığında bişi dememişti, hem elle muayene de hemde ultrasonda. siz ne dersiniz arkadaşlar önemli mi? 1.9 nedir onuda bilmiyorum..
Canım moralini bozma hemen, sonuçta tedavi uygulayacak Kaan Hoca, 6 ay sonra demiş. Ben artık sağlıklı, hayırlı bir evladım olsunda tüp bebekle olsun diyorum, canım o iğneleri yaparken çok yansa da sesimi çıkarmıycam hiç, yeterli hayılısıyla bizlerde annelik duygusunu yaşayabilelim diyorum.gittim canımkaan hoca kan hormon sperm tahlili istedi cuma günü onu vericez 6 ay sonra tüp bebek dedi bende normal olmazmı dedim bakalım 6 ay bize ne gösterecek dedi hem tüp bebekte ne varmış sonuçta amacımız çocuk değilmi dedi evet haklısınız dedim
yani ben daha fazla umut beklediğim için biraz karamsarlaştım nebiliyim şimdi 6 ay eşimin elimden çekeceği var
pamukcum 31 aralık acık olur .yanı devlet hastanesıyse kesın acık olur zaten ozellerde acık olur bence.senın gıdecegın hastane ozelse bı ara ve sor yıne ıstersen.
Canım moralini bozma hemen, sonuçta tedavi uygulayacak Kaan Hoca, 6 ay sonra demiş. Ben artık sağlıklı, hayırlı bir evladım olsunda tüp bebekle olsun diyorum, canım o iğneleri yaparken çok yansa da sesimi çıkarmıycam hiç, yeterli hayılısıyla bizlerde annelik duygusunu yaşayabilelim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?