- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.321
kan değerin nie düştü acaba sen folik asit kullanıyordun yanılmıyorsam geçmiş olsun canım benim buaralar ıspanak yemeği de yap kendine yoğurtlu ye kendine dikkat et canım neyden kaynaklanmış bu eksiklğinden mi
evet canim boyle sorunu olan varsa kontrolunu yaptirsin ve bu olayi halletsin oyle hamile kalsin
cok tehlikeli
kan degeri dusukse once hapla olmazsa surupla en soncare de serumla yerine koysun
canim tup bebek son care dir
siz tedaviye yeni basladiniz hatta daha baslamadiniz bile
sabirli ol guzel kardesim benim
canim preseed lerin hepsi ayni merak etme
son cikanlarin kutusu degisti
yeni cikanlarda mor cicek vardi galiba
ben ikisinden de almistim ayni sey
varsa mor cicekli al sen
beni çok iyi anladığını biliyorum ve bana inanılmaz rahatlık huzur veriyosun kendime geliyorum canım arkadaşım çok sağol
pamuk kendimi marotonda gibi hissediyorum ama bende fena kaptırdım kendimi
spermin peşine düştük koşturyoruz bakalım biz galip çıkıcaz inşallah
hani dışardan konuyu bilmeyen biri olsa sapık felan der heralde
pamukta mor ciceklinin linkini verdi sagolsun
tamam canim cok sagol
pamukcum insallah tup bebeye gerek kalmadan gelir bebeyin canim benim allahim kalbine gore versin
kirishazelcim cok gecmis olsun allahim sizi korusun
pamukta mor ciceklinin linkini verdi sagolsun
tamam canim cok sagol
Bebegim senin hissettiklerinin aynisini bende hissettim cunki
o yuzden seni cok iyi anliyorum
ama rahat ol . siz bos oturup beklemiyorsunuz tedavinizi yaptiriyorsunuz . aynida ben gibisin sen .
kaan hocada sana sure vermis 6 ay . sabret arkadasim 6 ay icinde muradina ereceksin insallah.
aynen canım ya eşlerimize kalsa sperm yerlerde ama biz olmasak onların kımıldayacağı yok hatta 6 ay benim senin elinden çekeceğim var diyo haklıda :))))))))))
bizimkide elini koyuyo karnıma Allahım diyo şuraya bi bebek koyda şu hatunun elinden kurtar beni diyo bende amin diyorum
zaten benim koca bi bebeğim var bide küçüğü olsa süper olur
canim mutlaka ovulasyon testiyle birlikte kullan bosa gitmesin
'
gerektigi zaman kullanman acisindan ovulasyon testi sart
canim zaten icinde 20 tane test birlikte satiliyo pamugun verdiyi linkte onu akicam allah izin verirse
merri insallah ise yarar canim bizde esimde sorun sayi ve morfoloji canim sizde sorun ney
krishazelim demir eksikliği bende de vardı yazdım önceki sayfaya bir anın bir anını tutmuyor demişti doktor bana bu eksiklik böyle yaparmış varmı sende böyle bir sorun hala bende de var
canim kan sayimi yaptir ozaman hemen sende
cunki 2 3 ay suruyor tedavisi en az
sende kendini hazirla bu donemde
canim zaten icinde 20 tane test birlikte satiliyo pamugun verdiyi linkte onu akicam allah izin verirse
merri insallah ise yarar canim bizde esimde sorun sayi ve morfoloji canim sizde sorun ney
kilo almak istemiorum(( ayy ben çok tuhafım değilmi ama cuma günü gittiğimizde bende dediğin gibi kan tahlili verecek zaten eşim bende kan sayımı yaptırayım haklısın canım
canım sana gönderdiğim ve benim aldığım preseed de 25 ovulasyon 25 gebelik testi var 29.99 dolar yazıyo ya ondan al ben ondan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?