Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kris tatlım kendine meyve suyu sıkıyosan eğer içine kırmızı kök pancar katmanı tavsiye ederim hem kan yapıyor hemde tadı süper

evet canim boyle sorunu olan varsa kontrolunu yaptirsin ve bu olayi halletsin oyle hamile kalsin
cok tehlikeli
kan degeri dusukse once hapla olmazsa surupla en soncare de serumla yerine koysun

benim birgün kalbim ağrıdı bundan 2 yıl önce arkadaşım zorla doktora götürdü doktor muayene v.s yaptıktan sonra kansızsın demir eksiliğin var dedi buda sende bir anın bir anını tutmaz dedi gülerken biraz sonra ağlayabilirsin dedi böyle bişey bu eksiklik dedi ilaç yazdı dedim ki bu kilo yaparmı dedim evet yapar dedi ozaman içmem dedim böyle yaşamaktansa kilo alman daha iyi dedi ama ben kullanmadım ilaçlarımı

beni çok iyi anladığını biliyorum ve bana inanılmaz rahatlık huzur veriyosun kendime geliyorum canım arkadaşım çok sağol

Bebegim senin hissettiklerinin aynisini bende hissettim cunki
o yuzden seni cok iyi anliyorum
ama rahat ol . siz bos oturup beklemiyorsunuz tedavinizi yaptiriyorsunuz . aynida ben gibisin sen .
kaan hocada sana sure vermis 6 ay . sabret arkadasim 6 ay icinde muradina ereceksin insallah.

aynen canım ya eşlerimize kalsa sperm yerlerde ama biz olmasak onların kımıldayacağı yok hatta 6 ay benim senin elinden çekeceğim var diyo haklıda :))))))))))

ağzından bal damlıyo canım arkadaşım benim desteğin için çok tşk ederim inşallah 6 ay sonra yüzüm tamamen güler zorlu bir maraton emeklerim boşa çıkmaz inşallah

aynen canım ya eşlerimize kalsa sperm yerlerde ama biz olmasak onların kımıldayacağı yok hatta 6 ay benim senin elinden çekeceğim var diyo haklıda :))))))))))

bizimkide elini koyuyo karnıma Allahım diyo şuraya bi bebek koyda şu hatunun elinden kurtar beni diyo bende amin diyorum
zaten benim koca bi bebeğim var bide küçüğü olsa süper olur

bizimkide elini koyuyo karnıma Allahım diyo şuraya bi bebek koyda şu hatunun elinden kurtar beni diyo bende amin diyorum
zaten benim koca bi bebeğim var bide küçüğü olsa süper olur

ayyy buda güzelmiş :)))) eşlerimiz benziyo bu konuda :)) neyapsınlar baskı baskı nereye kadar
güzel olmazmı bebiş ya Allah hepimize nasip etsin inşallah

canim mutlaka ovulasyon testiyle birlikte kullan bosa gitmesin
'
gerektigi zaman kullanman acisindan ovulasyon testi sart

canim zaten icinde 20 tane test birlikte satiliyo pamugun verdiyi linkte onu akicam allah izin verirse
merri insallah ise yarar canim bizde esimde sorun sayi ve morfoloji canim sizde sorun ney

krishazelim demir eksikliği bende de vardı yazdım önceki sayfaya bir anın bir anını tutmuyor demişti doktor bana bu eksiklik böyle yaparmış varmı sende böyle bir sorun hala bende de var

canim zaten icinde 20 tane test birlikte satiliyo pamugun verdiyi linkte onu akicam allah izin verirse
merri insallah ise yarar canim bizde esimde sorun sayi ve morfoloji canim sizde sorun ney

canım sana gönderdiğim ve benim aldığım preseed de 25 ovulasyon 25 gebelik testi var 29.99 dolar yazıyo ya ondan al ben ondan almıştım

krishazelim demir eksikliği bende de vardı yazdım önceki sayfaya bir anın bir anını tutmuyor demişti doktor bana bu eksiklik böyle yaparmış varmı sende böyle bir sorun hala bende de var

canim kan sayimi yaptir ozaman hemen sende
cunki 2 3 ay suruyor tedavisi en az
sende kendini hazirla bu donemde

canim kan sayimi yaptir ozaman hemen sende
cunki 2 3 ay suruyor tedavisi en az
sende kendini hazirla bu donemde

kilo almak istemiorum (( ayy ben çok tuhafım değilmi ama cuma günü gittiğimizde bende dediğin gibi kan tahlili verecek zaten eşim bende kan sayımı yaptırayım haklısın canım

bizimde aynen canım sayı ve morfoloji birde fsh var tabi
ben bu ay kullanmakda geç kaldım ovülasyon testini 14.günde yaptım tek çizgi çıktı sonraki gün hiç çıkmadı
aslına 10.günden itibaren kullanmak gerekiyor çifti yakalayana kadar
artık bi dahaki ay düzenli kullanıcam eşiminde kullandığı ilaçlar biraz etkisini gösterir inşallah o zamana kadar

kilo almak istemiorum (( ayy ben çok tuhafım değilmi ama cuma günü gittiğimizde bende dediğin gibi kan tahlili verecek zaten eşim bende kan sayımı yaptırayım haklısın canım

kilo olayı berbat bişey ama yapcak bişey yok ben hiç 61 in üzerine çıkmamıştım en son 65 dim kilo yapıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…