Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen niye yatıcan hastanede hayırdır

ya dunde acilde yattim ben
kan ve demirim cok dusukmus direk yatirdi doktor
31aralik ve 7 ocaktada gidip yatacagim serum verdiler icine birsuru ilaclar koydular
ama eve gelince davul gibi sistim ve bacaklarim kapkara oldu alerji olmusum oyle korktukki anlatamam
hemen alerji ilaci aldirdi dr.

selam kizlar

krishazelcim canim nasilsin
ben sana soru sordum ama gormedin galiba pamukcum bana link verdi preseed icin sen onumu aldin canim senin aldigin presedin linkinide verirmisin rica etsem

krishazel umarım kısa zamanda atlatırsın yine paronaya yaptığımı düşünmeyin ama bendede demir eksikliğine bağlı kansızlık vardı 3 ay önce ilaç kullanmaya başladım fena halde kilo aldım ,geçen ay alt sınırın üstüne çıkmıştı friterinim dahiliyeci içme artık dedi ama ben devam ediyorum çünkü hamilelikte sorun olduğunu duymuştum daha önce
ama atlatırsın sen şimdiden çok geçmiş olsun

selam kizlar

krishazelcim canim nasilsin
ben sana soru sordum ama gormedin galiba pamukcum bana link verdi preseed icin sen onumu aldin canim senin aldigin presedin linkinide verirmisin rica etsem

canim preseed lerin hepsi ayni merak etme
son cikanlarin kutusu degisti
yeni cikanlarda mor cicek vardi galiba
ben ikisinden de almistim ayni sey
varsa mor cicekli al sen

pamukcum insallah tup bebeye gerek kalmadan gelir bebeyin canim benim allahim kalbine gore versin
kirishazelcim cok gecmis olsun allahim sizi korusun

evet canim boyle sorunu olan varsa kontrolunu yaptirsin ve bu olayi halletsin oyle hamile kalsin
cok tehlikeli
kan degeri dusukse once hapla olmazsa surupla en soncare de serumla yerine koysun

kan değerin nie düştü acaba sen folik asit kullanıyordun yanılmıyorsam geçmiş olsun canım benim buaralar ıspanak yemeği de yap kendine yoğurtlu ye kendine dikkat et canım neyden kaynaklanmış bu eksiklğinden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…