Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şu tedaviler bitse herşey düzelsede ovulasyon günlerimiz için can atsak :)))

allahim emeklerimizin karsiligi verir insallah kaderdasiz ozamn canim biz senle allahim yardim etsin bize insallah daha cok
beklemeyiz

evet canım o gebelik testi demek ovulationda ovulasyon testi demek

inanamıtorum kendime banada linki sen vermiştin ama ben içleride gebelik testi olduğunu bilmiyodum ya ben bu ay gebelik testini kullanmışım bende diyorum bu testler bozuk heralde
ingilizce diye hiç üzerinede dikkat etmedim şiddetle kınıyorum kendimiiiiiiiii:84::84:

canim preseed i siparis verirken saticiya mesaj atin size ovulasyon testi gondersin
soylemezseniz cogunu gebelik testi koyuyolar
ben mail atmistim hepsini ovulayson istemistim

inanmıyorum sana mavi olanlar gebelik testi yeşil olanlar ovulasyon testi hayatım bundan sonra dikkat

canim preseed i siparis verirken saticiya mesaj atin size ovulasyon testi gondersin
soylemezseniz cogunu gebelik testi koyuyolar
ben mail atmistim hepsini ovulayson istemistim

ok canım
çok kızdım şimdi kendime ovülasyon testi diye gebelik testi yapmışım ben yaaaaa
yuh bana
bundan sonra öyle yaparım

neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :))))
ben yatıyorum kızlar öpüldünüz kendinize cici bakın
krishazel canım sen çok daha dikkat et kendine emi hedefimize bişey olmasın
byyyyyyy

ok canım
çok kızdım şimdi kendime ovülasyon testi diye gebelik testi yapmışım ben yaaaaa
yuh bana
bundan sonra öyle yaparım

mericiiimmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hayatımm... bide yumurtlamıyorum diye telaş olcan doktorlara koşturcan yaaa... çok alemsin kısssss....

mericiiimmm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hayatımm... bide yumurtlamıyorum diye telaş olcan doktorlara koşturcan yaaa... çok alemsin kısssss....

gül sen gül
valla ben 3 yıllık evliyim sadece bir kez gebelik testi yaptınm o da korunmayı bıraktığımız ilk aydı eczaneden almıştım bu farklı bi test anlayamadım
benim hastalığım genelde 3 4 gün önceden geldiği için teste gerek kalmıyo oyüzden tanışmıyoz kendsiyle
haklısın aslında bende hem güldüm hem kızdım kendime

canım benim aslında hiç gebelik testi yapmaman güzel bişey bende artık yapmamaya çalışıyorum insanın daha çok morali bozuluyo bende dün doktora gittim bana destek olarak progesteron verdi ne zaman kullanacağımı da anlamadım tam bide dedi ki çok sıkıntılısın at bu sıkıntıyı üstünden önce stres yapma dedi rahatla biraz kocan da sende rahat olun böyle en az 3 ay daha deneyin dedi bişeyiniz yok sizin değerler normal dedi... rahat olcaz da nası olcaz ben onu pek bilemedimmm... gülmeye çok ihtiyacımız var yaniii... iyi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…