- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.281
evet canım buna şükür bana bekarken ne derlerdi biliyomusun sen çocukları çok sevdiğin için senin çocuğun ya olmaz yada zor olur diyolardı çok isteyince bişeyi böyle olur ya ama Allah büyük :)
# meri58
# pamuk58
# tugok
hadi canlar ben gider inş. hayırlı geceler hepinize her ay yeni ve güzel haber almak dilegiyle esen kalın :79::79::79::79:
# meri58
# pamuk58
# tugok
hadi canlar ben gider inş. hayırlı geceler hepinize her ay yeni ve güzel haber almak dilegiyle esen kalın :79::79::79::79:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi geceler canım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pamuk ya biliyonmu ben ilk evlendiğim zamanlar çocuk yap diyenlere bir sinir olurdum
hatta ısrarla istemiyorum derdim.korunmayı bırakmamında en büyük sebebi kaynanamın sürekli bebek bebek diye beni sıkıştırmasıydı yani çok istemedim hamile kalmayı ve ilk aydan hamile kaldım
şimdi ise kimse istemiyor ben istiyom ısrar ama olmuyor
sanırım çok istedikçe kaçıyor
krishazelim bak sana kullandığımız vitaminleri söyleyeyim ekleyeceğin bişey olursa bana yaz lütfen fena kafaya taktım ya(
proxeed
gingko biloba
ginseng
omega 3 balık yağı
e vitamini
keçi boynuzu kürü
bende bişey sormak istiyorum krishazel
sperm dna hasar testi yaptırdınız mı siz hiç
acaba yaptırmamız gerekirmi doktorlar hiç böyle bi test istemedi ama takıldım ben
bende bişey sormak istiyorum krishazel
sperm dna hasar testi yaptırdınız mı siz hiç
acaba yaptırmamız gerekirmi doktorlar hiç böyle bi test istemedi ama takıldım ben
yaptirmadik canim
doktor istemeden de yaptirmayin
meri canım her duyduğumuza kafa yormamak gerek
yoktur olsa doktor bir şeylerden şüphelenip isterdi.
canım ben neyden korktuysam başıma geldi
bir kitapta okumuştum sanırım secretdı
diyorki orda birşeyden ürküp aman benim başıma gelmesin yada böyle olmasını istemiyorum deyince
evrene böyle olmasını istiyorum mesajı iletilirmiş.ben pko olanların yazışmalaırnı okurdum kk da
derdim ama iyi bende öyle bir şey yok ve şimdi bende pko var.
eşlerinde sperm problemi olan arkadaşları dinler yada okurdum ve derdim
aman çok şükür eşimde öyle bir sorun yok (bir tane çocuğumuz varya ona dayanaraktan)
neyden ürktüysem başıma geldi artık takılmıyom gelecek olanı asla engelleyemeyiz
meri canım her duyduğumuza kafa yormamak gerek
yoktur olsa doktor bir şeylerden şüphelenip isterdi.
canım ben neyden korktuysam başıma geldi
bir kitapta okumuştum sanırım secretdı
diyorki orda birşeyden ürküp aman benim başıma gelmesin yada böyle olmasını istemiyorum deyince
evrene böyle olmasını istiyorum mesajı iletilirmiş.ben pko olanların yazışmalaırnı okurdum kk da
derdim ama iyi bende öyle bir şey yok ve şimdi bende pko var.
eşlerinde sperm problemi olan arkadaşları dinler yada okurdum ve derdim
aman çok şükür eşimde öyle bir sorun yok (bir tane çocuğumuz varya ona dayanaraktan)
neyden ürktüysem başıma geldi artık takılmıyom gelecek olanı asla engelleyemeyiz
sormak istedim sadece canım yaptırıcamdan değilde işte takılıyoruz bazen
güzel arkadaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum
iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?