- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.381
mericim geçmiş olsun benim eşimde bir hastalansın çekeceğim var demektir acayip nazlı 5 gün önce çok halsizdi bir bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı bal katıp karıştırdım yanakları kıpkırmızı oldu :))) ama ertesi gün ayağa kalktı
çok halsizse yapabilirsin canım maça gittiğine göre
sağol tatlım şükür öyle nazı kaprisi olamazda kendine hiç dikkat etmiyo
hasta hasta kalktı halı saha maçına gitti mesela
sırf grip değilki benimkinin gastiritide var birde mideyi üşütmüş zaten hassastı şimdi nasıl hareket edicemi şaşırdım bazen yedirdiklerimi anında çıkarıyor
gelsin bende nane limona karabiber bal katıp vericem
işimiz var yani
sende çok dikkat et eşine soğuk algınlığı ve ateş sperm değerlerini fena etkiliyo
yok canım eşim hastalansın antibiyotik olmadan yapamam der kendi kafasına göre eczaneden aldı az önce aradım :)))) sakın içme dedim gülüyo :) tamam tamam diyo
kafadan antibiyotikmi icilir yaa
gitti butun spermler(
yapma krishazel ya bunu deme neolur((((((((((((((((((((
kızlar eşlerinize adaçayını fazla vermeyin ben bi bitki uzmanından duymuştum günlük bir bardaktan fazlası sperm değerlerini düşürüyomuş
yapma krishazel ya bunu deme neolur((((((((((((((((((((
adacayi hamilelerede yasak canim
kusburnu da yasak hamilerere unutmayin
sadece ihlamur icin
ama hayatim dilimizde tuy bitti soylerken antibiyotik spermlere zarar veriyor diye
birde kafadan almis yani
bu haftada sperm testiniz vardi(
bak simdi esine bende cok kizdim
soyle krishazel sana cok kizdi diye:84::84::84::84::84:
canım hastalandığı zaman eşim hep antibiyotik içerdi evlenmeden öncede böyleydi nebiliym ben hiç bilemedim hatta yazılarınızı bile hatırlamıyorum offffffffffffff
adacayi hamilelerede yasak canim
kusburnu da yasak hamilerere unutmayin
sadece ihlamur icin
aradım dedim zaten krishazel çok kızdı sana diye inanmıyorum ya inşallah bişey olmaz cuma gnü test yaptırıcaz değerler sıfırda çıkıcak biliyorum ama yinede merak ediyorum
adaçayını biliyodum da kuş burnunu yeni öğrenmiş oldum
ya krishazel canım kuşburnunun erkeklerde olumsuz bi etkisi yok dimi
eşim çok yer annesi pekmezini yapar her yıl eşim seviyo diye
hayatim senin esinin bobrekleri de bitmistir ozaman
idrar testi yaptirin ure sine baktirin derim
okadar antibiyotikmi icilir yahu hicmi gazete okumuyorsunuz haberdemi izlemiyorsunuz
insan omrunde 3 ktudan fazla icmemeliymis siz kac kutu ictiniz?
antibiyotik her zaman ise yaramazki virus lere zaten birsey yapmaz soguk alginliginda hic ise yaramaz .
ilerde Allah korusun enfeksiyon kapsa antibiyotik te etki etmeyecek ameliyat sonrasi vs.
sakin canim bundan sonra doktor vermeden asla antibiyotik yok.
kus burnunu icebilirsin canim hamilelere yasak .
ama sende hamile adayisin cok icme .
Ronyam geldi mi bugun hic?
Yagmurum zaten kara kayip su dugun bitsede kavussak .
canım endokrinde idrar testi vermişti bir sorun çıkmamıştı antibiyotiği bir kutu bitirmedi ama her sene içior bundan sonra hatta şuan çöpe atıyorum :)))) sağol canım beni bilgilendirdin yoksa haberim olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?