Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol tatlım şükür öyle nazı kaprisi olamazda kendine hiç dikkat etmiyo
hasta hasta kalktı halı saha maçına gitti mesela
sırf grip değilki benimkinin gastiritide var birde mideyi üşütmüş zaten hassastı şimdi nasıl hareket edicemi şaşırdım bazen yedirdiklerimi anında çıkarıyor
gelsin bende nane limona karabiber bal katıp vericem
işimiz var yani
sende çok dikkat et eşine soğuk algınlığı ve ateş sperm değerlerini fena etkiliyo

dikkat ederim canım hem kendiyle hem de spermleriyle işim var :)))))))))))))

kızlar eşlerinize adaçayını fazla vermeyin ben bi bitki uzmanından duymuştum günlük bir bardaktan fazlası sperm değerlerini düşürüyomuş

ama hayatim dilimizde tuy bitti soylerken antibiyotik spermlere zarar veriyor diye
birde kafadan almis yani
bu haftada sperm testiniz vardi (

canım hastalandığı zaman eşim hep antibiyotik içerdi evlenmeden öncede böyleydi nebiliym ben hiç bilemedim hatta yazılarınızı bile hatırlamıyorum offffffffffffff

bak simdi esine bende cok kizdim
soyle krishazel sana cok kizdi diye:84::84::84::84::84:

aradım dedim zaten krishazel çok kızdı sana diye inanmıyorum ya inşallah bişey olmaz cuma gnü test yaptırıcaz değerler sıfırda çıkıcak biliyorum ama yinede merak ediyorum

canım hastalandığı zaman eşim hep antibiyotik içerdi evlenmeden öncede böyleydi nebiliym ben hiç bilemedim hatta yazılarınızı bile hatırlamıyorum offffffffffffff

hayatim senin esinin bobrekleri de bitmistir ozaman
idrar testi yaptirin ure sine baktirin derim
okadar antibiyotikmi icilir yahu hicmi gazete okumuyorsunuz haberdemi izlemiyorsunuz
insan omrunde 3 ktudan fazla icmemeliymis siz kac kutu ictiniz?

antibiyotik her zaman ise yaramazki virus lere zaten birsey yapmaz soguk alginliginda hic ise yaramaz .
ilerde Allah korusun enfeksiyon kapsa antibiyotik te etki etmeyecek ameliyat sonrasi vs.

sakin canim bundan sonra doktor vermeden asla antibiyotik yok.

kus burnunu icebilirsin canim hamilelere yasak .
ama sende hamile adayisin cok icme .

aradım dedim zaten krishazel çok kızdı sana diye inanmıyorum ya inşallah bişey olmaz cuma gnü test yaptırıcaz değerler sıfırda çıkıcak biliyorum ama yinede merak ediyorum

evet cuma test yapacaginiz icin kizdim zaten .
neyse bu ders olsun bir daha doktor vermeden asla antibiyotik yok.
minoset icsin hastalaninca en az zararsiz o

canım endokrinde idrar testi vermişti bir sorun çıkmamıştı antibiyotiği bir kutu bitirmedi ama her sene içior bundan sonra hatta şuan çöpe atıyorum :)))) sağol canım beni bilgilendirdin yoksa haberim olmayacaktı

gulum bana tavsıyede bulunacagın bırsey varmı canım
kacıncı gun transefrıydın
ayrıca kacıncı gun yaptın testı
belırtılerın varmıydı kanaman agrın sızın falan
cok mutlu oldum amaa
rabbım herkese tatdırsın bu duyguyuuuuuu

ya senin esini bir saniye gozunun onunden ayirmaya gelmiyor
adam kendine zarar verme makinasi gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…