Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Kızlar
KrisHazel Bana yardımcı olur musun ? Esim verdiğin linkten e-bay sitesine üye oldu. Ancak aktivasyon maili gelmedi. Ama hemen kredi kartı bilgilerini istedi. Bu bilgileri vermemizde bir mahsur var mı ?

iyi akşamlar canlarrrrrrr
krisss bnm kafam şu dna hasar testine takıldı gülüm yaaa :44: cvp verdiysen görmedim okuayamadım geçmişi siz yaptrıdınızmı yaptırlammıki yaaa :26::26::26:

Merhaba Kızlar
KrisHazel Bana yardımcı olur musun ? Esim verdiğin linkten e-bay sitesine üye oldu. Ancak aktivasyon maili gelmedi. Ama hemen kredi kartı bilgilerini istedi. Bu bilgileri vermemizde bir mahsur var mı ?

canim paypall a uye olun kredi kartinizi oraya kaydetip ordan odeme yapin daha garanti, ben oyle yapmistim.
ama ebayden kredi kartiyla magdur olan duymadim hic biz surekli alisveris yapiyoruz internetten

ronya daha tecrubeli canim birde ona soralim

iyi akşamlar canlarrrrrrr
krisss bnm kafam şu dna hasar testine takıldı gülüm yaaa :44: cvp verdiysen görmedim okuayamadım geçmişi siz yaptrıdınızmı yaptırlammıki yaaa :26::26::26:

canim biz yaptirmadik
sizinde yaptirmaniza gerek oldugunu sanmiyorum aksi halde dr isterdi zaten.

hem durup duruken neden yaptiracaksiniz ki ?

aleynacım ebayda kredi kartı mağduru yok canım ama krishazelin dediği gibi paypal hesabı açarsan daha iyi olur daha güvenilir nerde takıldın sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…