Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aleynacım ebayda kredi kartı mağduru yok canım ama krishazelin dediği gibi paypal hesabı açarsan daha iyi olur daha güvenilir nerde takıldın sen şimdi

Ovülasyon testini daha çok almak istiyorum 25 toplam yazıyor ben 20 tana ovülasyon almak istiyorum Nereye yazmam gerektiğini bulamadım

Krishazel paypal sitesi kredi kartı numarasını kabul etmedi Başka bir ödeme şekli ya da sitesi var mı?

canım sağ tarafta satıcı var satıcıya msj gönder var ordan yazabilirsin

allahallah yaa ben yeni duydum bunu krishazell kızlarrr sizyaptırdınızmı bunu yaaa dr.mu istiyor yoksa kendinizmi yaptırdınız ?bak korktum şimdi :26::26::26:

Kadser canım sen takılma bu kadar bu teste.sızde belkı bızım kadar yuksek degıldır.esımde varıkosel vardı .teoman bey ıstedı amelıyat oncesı.varıkoselın spermlere ne kadar etkı ettıgını ogrenmek ıcın yaptrdık.bızde bayagı yuksek cıktı.cok korkuyorum sımdıde.acaba amelıyat sonrası dusmusmudur((

genelde sebepsız ınfertılıtede ve bırkac defa olumsuz mıkroenjeksıyon denemelerınden sonra bu testı ıstıyorlar.sızde sorun ne kadsercım.

iyi akşamlar canlarrrrrrr
krisss bnm kafam şu dna hasar testine takıldı gülüm yaaa :44: cvp verdiysen görmedim okuayamadım geçmişi siz yaptrıdınızmı yaptırlammıki yaaa :26::26::26:

Krishazel internetten arastrdıgıma gore hasar % 35 ten coksa mıkro ıle bıle sans cok azmıs.bızım 42 idi.yaa amelıyat sonrası da yaptrmadık.dusmusmudur sence.bazı vıtamın takvıyesı falan belkı ii gelebılıyormus.esım zaten ıkı aydır E vitamını evicap,cınko,kecıboynuzu kürü ve ginseng kullanıyordu.folık asıt eksıklıgınınde dna kırıklıgına yol actıgını okudum.folık asıt vermeye basladım.bırde teomanın bıze onerdıgı ılac vardı adı nolvadex D 20 mg.o da fsh yukseltıyormus.ama adam ocagı bekleyın dyıp durdu.1 ay daha gecsınde yıne test yaptrcaz bu sefer dna hasar testıde yaptrcaz ona gore baslatcam ılaca.ocak sonuda vıtamınlerı kullanmaya baslayalı 3 ay olmus olcak.ınsallah duzelme olmustur yaa.nısanda mıkroya baslıycam.benım normal zor gorunuyormıkroyla olsunda ona da razıyım

birileri benimi bekliyor :97::97::97:
kız pammık adamı iyi edicem diye hırslanıyon gözünün önünde antibiyotikleri yutuyor şaşkın seni :96:
krisim kızının cicileri hayırlı uğurlu olsun hepsine bayıldım en çokta rengarenk olan elbiseye
mericim eşine çok geçmiş olsun bol bol ot çöp kaynat içir
Aleynacım ebay çok güvenilir bir site her ne kadar beni atsalarda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin

canim onlar seni atmadilar sen onlari puskurttun:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canim bence proxeed kullansin esin .

sağol ronya bende aynen öyle yapıyorum düzelir bi kaç güne

ya çok güzel bunlar güzel günlerde giyer inşallah canım,
,ha deyince olsaydı tek bi bebek kyafetine bile anında yapardım

Yapacaksin birtanem
suan nasil ilac vitamin arastiriyorsan ozamanda bebek kiyafetleriyle kafayi bozacaksin:))
ozamanda yardimci olacagim size

kizlar kafayi bozdum iyice herseyin organigini arayip buluyorum
bebege ne yararli ne zararli
ne olacak bizim bu halimiz boyle:))) olunca a arastirmalar bitmiyor

inşallah canım o günlerde gelir bir gün
bence çok iyi yapıyosun imkanların el verdiği kadar organik ürünler kullanmak çok doğru
bitmez bu durum aynen devam eder bence hep yeni bişeyler çıkar onları araştırır dururuz biz
neyse öpüyorum canım dikkat et kendine byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…