- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.441
hazelcim proxeed içinde neler yokki folic asit bile var
ya sorma elime nezaman gecer bilmiyorum ama resimlerine bakip seviyorum:))))))))))))))krishazelllll bayıldım kızının ciclerineeee... kırmızı puanlı benim favorimm harikaaaa.... allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin arkadaşımm...
canim bence proxeed kullansin esin .
birileri benimi bekliyor :97::97::97:
kız pammık adamı iyi edicem diye hırslanıyon gözünün önünde antibiyotikleri yutuyor şaşkın seni :96:
krisim kızının cicileri hayırlı uğurlu olsun hepsine bayıldım en çokta rengarenk olan elbiseye
mericim eşine çok geçmiş olsun bol bol ot çöp kaynat içir
Aleynacım ebay çok güvenilir bir site her ne kadar beni atsalardagönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin
ya sorma elime nezaman gecer bilmiyorum ama resimlerine bakip seviyorum:))))))))))))))
Amin canim kardesim benim. Insallah sende . en kisa zamanda gorursun bu gunleri
ronya naptınız hayatım ya tedavi nası gidiyo bizde test yaptırdık perşembe 8-9 lökosit varmış yine antibiyotik verdi ama 3 ay sonra gelin dedi.... değerler iyi beklemedeyiz işteee....
proxeed sperm icin uretilmis bir multuvitamin ve icinde gerekli hepsi var
tek tek almaktan daha iyi
pamuk bakalim sperm test i sonucunuz ne cikacak cok merak ediyorum cok
canım şu oack ayınıda gecırelım dr. un dedıgı olsunda sonra alıcam.zaten hepsını ayrı ayrı almaktansa hepsı bır arada daha ıyı olcak tabı.ama esımı bunlara bıle zar zor ıkna ettım.hatta bı ara folık asıtı soyledım ıcsın dıyede tutturdu bana kafana gore ılac verıyorsun artık gınsengte,kecıboynuzu da,evıtamını cınkoda hıcbırını ıcmıycem dedı.belkı o anlık uzuntuyle soyledı bılemıyorum .zaten sonradan yıne ıcmeye devam ettı ama zor kabul ettrdım bunları.dr. bısı ıcmeyın dıyınce ıcmek ıstemedı gıcık.ama gecen gece ruyasında bır cocugumuz oldugunu gormus.sabaha kadar optum durdum sevdım hep falan dedı.hatta gun boyunca kac kez ıyı bakmıssın cok tombuldu deyıp durdu.sımdı daha cok ılımlı yaklasıyor.ıcmem demedı.bakalım.ama bızımkı ılaclada olcak sey degıl canım ya.ısterse 500 mılyon olsun kalıtelı sperm olmayınca neye yarar.bılemıyorum canım.ınsallah ıyı gelır
bu arada kızının cıcılerı harıka masallah.Rabbim ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ınsallah guzel kızına.
canımcım yarın proxeed kullanalı tam 1 ay olacak
diğerlerinede 1 ayı geçti 1.5 ay olmuştur hani bunlar da etki etmiştir valla bende çok merak ediyorum ama fsh 0,74 ordan belli canım çok düşük olduğu
güzeller güzeli ronyam nasılsın bugün
canım şu oack ayınıda gecırelım dr. un dedıgı olsunda sonra alıcam.zaten hepsını ayrı ayrı almaktansa hepsı bır arada daha ıyı olcak tabı.ama esımı bunlara bıle zar zor ıkna ettım.hatta bı ara folık asıtı soyledım ıcsın dıyede tutturdu bana kafana gore ılac verıyorsun artık gınsengte,kecıboynuzu da,evıtamını cınkoda hıcbırını ıcmıycem dedı.belkı o anlık uzuntuyle soyledı bılemıyorum .zaten sonradan yıne ıcmeye devam ettı ama zor kabul ettrdım bunları.dr. bısı ıcmeyın dıyınce ıcmek ıstemedı gıcık.ama gecen gece ruyasında bır cocugumuz oldugunu gormus.sabaha kadar optum durdum sevdım hep falan dedı.hatta gun boyunca kac kez ıyı bakmıssın cok tombuldu deyıp durdu.sımdı daha cok ılımlı yaklasıyor.ıcmem demedı.bakalım.ama bızımkı ılaclada olcak sey degıl canım ya.ısterse 500 mılyon olsun kalıtelı sperm olmayınca neye yarar.bılemıyorum canım.ınsallah ıyı gelır
bu arada kızının cıcılerı harıka masallah.Rabbim ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp eder ınsallah guzel kızına.
Canim sen esine proxeed icir yeter . icimide kolay meyve suyuna kat gitsin.
gercekten proxeed sperm uretimine yarayan tek multuvitamin.
insallah doktorunuza gittiginiz zaman guzel haberler alirsinda hicbirseye gerek kalmaz.
Insallah esinin gordugu ruya gercek olur biranonce
cok dua ediyorum suan sana .
kiskanicam galiba ben:)))))
Kızlar paypal'a ödeme yaptık. Sipariş verdik.
mark.hanson@homehealth-uk.com; fertilityplan@homehealth-uk.com adreslere de 20 ovülasyon, 5 hamilelik testi istediğimizi de mail olarak yazdık.
İnşaALLAH yanlış yapmamışızdır
Elimize tahminen ne kadar zamanda ulaşır ?
canım bak seni böyle karamsar görünce çok üzülüyorum
kalite sperm olmayınca falan diyorsun nerden biliyon takılma lütfen doktorların her dediğine
kendini yıpratırsın.Rabbim istedimi olur ve olacak inşallah lütfen ümidini kaybetme
canim sperm uretimi 74 gun suruyor
tam etki etmesi icin 3 ayi gecmesi lazim
daha erken birtanem
daha hormon tedaviniz sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?