Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelllll bayıldım kızının ciclerineeee... kırmızı puanlı benim favorimm harikaaaa.... allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin arkadaşımm...

krishazelllll bayıldım kızının ciclerineeee... kırmızı puanlı benim favorimm harikaaaa.... allah sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin arkadaşımm...
ya sorma elime nezaman gecer bilmiyorum ama resimlerine bakip seviyorum:))))))))))))))
Amin canim kardesim benim. Insallah sende . en kisa zamanda gorursun bu gunleri

canim bence proxeed kullansin esin .

krishazel canım proxeed morfolojıye falan etkı edıyormu kı bak sakunya dıye bır arkadastan alıntı yaptım şöyle demıs bır yerde:
canım bizde de morfoloji bozukluğu var. 3 ay yani 6 kutu kullandık, sayı 20 milyondan 29 milyona çıktı ama morfoloji ve hareket milim oynamadı.bu arkadasta 4 kez mıkro yaptrmıs tutmamıs.mustafa bahcecı esınde dna hasarından suphelenmıs.bır test yaptırın eger umut varsa bıraz tedavıyle belkı yıne tup bebek denenebılır ama yoksa bosuna hırpalamayın kendınızı demıs.offf ya bende de aynı seyler olursa ne zormus bu erkek ınfertılıtesı.hayır morfolojı falan bısı degıl.sperm kalıtesızlıgı en kotusu.1 mılyon sperm olsaydıda kalıtelı olsaydı

ronya naptınız hayatım ya tedavi nası gidiyo bizde test yaptırdık perşembe 8-9 lökosit varmış yine antibiyotik verdi ama 3 ay sonra gelin dedi.... değerler iyi beklemedeyiz işteee....

ronya naptınız hayatım ya tedavi nası gidiyo bizde test yaptırdık perşembe 8-9 lökosit varmış yine antibiyotik verdi ama 3 ay sonra gelin dedi.... değerler iyi beklemedeyiz işteee....

canım biliyorsun eşim en son tetradox ve biteral içmişti ayın 20.de bitti
bu hafta sperm kültürü baktırcaz bu sefer necmettin hocanın muayenesinde yaptırmıcam
kültür bakılcağı için laboratuarı olan bir merkezde baktırcam
smynara tüp bebek merkezi yada bornova şifa hastanesini düşünüyorum
bakalım eğer bittiyse lökosit bu ay aşılama yaptırcaz
bizdede değerler fena sayılmaz.

proxeed sperm icin uretilmis bir multuvitamin ve icinde gerekli hepsi var
tek tek almaktan daha iyi

pamuk bakalim sperm test i sonucunuz ne cikacak cok merak ediyorum cok

canımcım yarın proxeed kullanalı tam 1 ay olacak
diğerlerinede 1 ayı geçti 1.5 ay olmuştur hani bunlar da etki etmiştir valla bende çok merak ediyorum ama fsh 0,74 ordan belli canım çok düşük olduğu

canımcım yarın proxeed kullanalı tam 1 ay olacak
diğerlerinede 1 ayı geçti 1.5 ay olmuştur hani bunlar da etki etmiştir valla bende çok merak ediyorum ama fsh 0,74 ordan belli canım çok düşük olduğu

canim sperm uretimi 74 gun suruyor
tam etki etmesi icin 3 ayi gecmesi lazim
daha erken birtanem

daha hormon tedaviniz sizin.

canim sperm uretimi 74 gun suruyor
tam etki etmesi icin 3 ayi gecmesi lazim
daha erken birtanem

daha hormon tedaviniz sizin.

elimde 4 kutu proxeed kaldı biraz geçsin bidaha sipariş edicem çünkü geçen geldiğinde bayrama denk gelmişti ve 1 ay sürmüştü gelmesi :) inşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…