- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.461
seni inanılmaz çok seviyorum bunu anlaman gerekiyo :)
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Canim sen esine proxeed icir yeter . icimide kolay meyve suyuna kat gitsin.
gercekten proxeed sperm uretimine yarayan tek multuvitamin.
insallah doktorunuza gittiginiz zaman guzel haberler alirsinda hicbirseye gerek kalmaz.
Insallah esinin gordugu ruya gercek olur biranonce
cok dua ediyorum suan sana .
canım benım Allah senden razı olsun.inşallah canım inşallah gercek olur
Canim alttakileri tikla bak kizimin cicileri:)
guess Kids Baby Dress, Baby Girls Corduroy Dress - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
Greendog Baby Set, Baby Girls Rumba Rosette Top With Pants - Baby Girl (0-24 months) Kids - Sale - Macy's
Carter's Dress, Baby Girls Collared Polo Dress - Baby Girl (0-24 months) Kids - Sale - Macy's
First Impressions Baby Set, Baby Girls Polka Dot Dress And Leggings - Baby Girl (0-24 months) Kids - Sale - Macy's
guess Kids Baby One Piece, Baby Girl and Baby Boy Coverall with Hats - Baby Girl (0-24 months) Kids - Sale - Macy's
elimde 4 kutu proxeed kaldı biraz geçsin bidaha sipariş edicem çünkü geçen geldiğinde bayrama denk gelmişti ve 1 ay sürmüştü gelmesi :) inşallah herşey güzel olur
KrisHazel ALLAH Analı, Babalı büyütsün. Sağlıkla giyinsin bu cicileri. Darısı da bizim başımıza olsun.
acele etme canim
doktora sormadan yeni partiyi alma
dr al devam et deyince alirsin belki baska sey verir bellimi olur
gec gelirsede buradan tek 1 kutu aliverirsin.
hazelcim senin yerinde olsam tutarım eşimin elinden giderim kaan hocanın yanına bırak şimdi üzülmeyi herşey güzel olacak arkadaşım
Bilmezmiyim birtanem
hem ronyami nasil kiskanabilirimki canim oda benim:)
biri beni çokmu azmı seviyor :111:
biri seni coooooooooooooooook seviyor:)
kizlar ikizler burcu nasil?
ya kızlar kendım ıcınde Q enzım mı alıyım baska nelere kullanıyorsunuz kendınız ıcın.Q enzım yumurta kalıtesınımı arttırıyor.tupbebek tedavısındede kullansak olurmu .omega 3 eye yarıyor pekı.folık asıt bızde hamıle kalmaya etkı edıyormu yoksa sadece hamıle kalırsak bebegemı yararı oluyor.yanı hamıle kalma uzerınde etkısı varmı.bı ara evicapa bende basladım sonra evicapın hamılelıkte bebege kotu etkısı olabılecegını okudum ve bıraktım.sız kullandınızmı
kızlar ben dün yabacı bir sitede okudum
diyorki balık yağı.Qenzim, selenyum, d vitamini ve özellikle iyi bir multivitamin alın demiş
hazelcim ben arginmax women ve balık yağı kullanıyorum sanada tavsiye ederim
cana yakın sevecen herkesi kendine sevdiren bir anı bir anını tutmayan :))))
benim kardeşim ikizlerde düşünemiyorum :)
ama senin bebişin çok tatlı olur
iyigeceler kızlarrrrr... pamuk şekeriiiiiiii stressss yokkkkkk :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?