Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hazelcim senin yerinde olsam tutarım eşimin elinden giderim kaan hocanın yanına bırak şimdi üzülmeyi herşey güzel olacak arkadaşım

elimde 4 kutu proxeed kaldı biraz geçsin bidaha sipariş edicem çünkü geçen geldiğinde bayrama denk gelmişti ve 1 ay sürmüştü gelmesi :) inşallah herşey güzel olur

acele etme canim
doktora sormadan yeni partiyi alma
dr al devam et deyince alirsin belki baska sey verir bellimi olur

gec gelirsede buradan tek 1 kutu aliverirsin.

acele etme canim
doktora sormadan yeni partiyi alma
dr al devam et deyince alirsin belki baska sey verir bellimi olur

gec gelirsede buradan tek 1 kutu aliverirsin.

evet şekercim haklısın kaan hoca bir sürü ilaç yazacak rapor çıkarttığına göre sayıyodu içinden duyuyodum :))))))))))

hazelcim senin yerinde olsam tutarım eşimin elinden giderim kaan hocanın yanına bırak şimdi üzülmeyi herşey güzel olacak arkadaşım

canım onada sıra gelıcek.ama ben sıramı beklıyorum.sımdı beklemedık dr. u dınlemedık denmesın dıye sımdı denılenı dınlıyorum.belkı zaman kaybedıyorum ama sonradan esım basıma kakmasın dıye beklıyorum.ocaktan sonra baslıycaz artık.kaan beyede maıl atıyorum hep.ama o da teoman beyden farksız seyler soylememıs maılde ona da sasırdım:)) ben kaan beye cok guvenıyorum.o da 6 ay normal yolla deneyın demıs.ılac fala dememıs.sadece kendı sıtesındekı onerılerden bahsetmıs.ordakılerın bırcogunu da uyguluyorum ıste.bakalım

ya kızlar kendım ıcınde Q enzım mı alıyım baska nelere kullanıyorsunuz kendınız ıcın.Q enzım yumurta kalıtesınımı arttırıyor.tupbebek tedavısındede kullansak olurmu .omega 3 eye yarıyor pekı.folık asıt bızde hamıle kalmaya etkı edıyormu yoksa sadece hamıle kalırsak bebegemı yararı oluyor.yanı hamıle kalma uzerınde etkısı varmı.bı ara evicapa bende basladım sonra evicapın hamılelıkte bebege kotu etkısı olabılecegını okudum ve bıraktım.sız kullandınızmı

kızlar ben dün yabacı bir sitede okudum
diyorki balık yağı.Qenzim, selenyum, d vitamini ve özellikle iyi bir multivitamin alın demiş
hazelcim ben arginmax women ve balık yağı kullanıyorum sanada tavsiye ederim

canim omega 3 u bahcecinin sahibi mustafa bahceci soylemisti
yumurta kalitesini ve tutunmayi arttirdigini

Q enzyme 10 de oyle

birde multuvitamin al yeter

ben bunlari kullandim

evet arginmax women in icinde balik yagi ( omega 3 ) haric hepsi var

kesinlikle tavsiye ederim bende kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…