• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi oradan sende esinden dertlenirsen millet yatsin olsun:))
seninki kuzu

aynen sende tanıdın onu tam bir kuzu :)))) ama hastaneye gitme konusunda dürtüyorum biliyosun :)) bugün nasıl olduysa sabahın köründe gitmiş :))))))) çalışıyodu hatta bugün

evet bende başlayacaktım bu diziye ama bir türlü başlayamadım ya morelim bozuldu buzdolabımda yanmış :((((((((( ev buz gibi
cok gecmiş olsun pamuk dediyin gibi cana geliceyine mala gelsin canım

yok degiller sanirim
ama ikiside capada
ates kadioglu cem kadioglunun hocasi

hım bizde yarın ateş kadıogluyla rendavumuz var capada bakalım bize o son sözü söyliycek amaliyatmı yada başka bişeymi

kırıshazelcim bizim presed gemedi yarın 10 gün olcak acaba yarı has. gelirken postaneye sorsam mı oraya ne dersin

yoksa cok acalemi ediyorum

krishazel iy geceler canım kaçtan belli bekliyom ilaç için birtürlü gelmedi cevap yokmu bana göre bişe

dedim dimi sana yumurtladın diye :)))) erkenden yatışındanda belli değilmi tavukcuk olduğun:1:
şaka bir yana ronyam bilmiyorum içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyo:16:

canımm ben senin yüreğinin saflığına çok inanıyomm
bu kadar güzel şeyler hissediyon inşallah gerçekten dediğin gibi olur
güzel haberler veririm sizlere :34:
canım tekrar geçmiş olsun ama garantisi varsa hallolur üzülme
bugün bi hayır falan dağıt verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş

Esracım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah

canımm ben senin yüreğinin saflığına çok inanıyomm
bu kadar güzel şeyler hissediyon inşallah gerçekten dediğin gibi olur
güzel haberler veririm sizlere :34:
canım tekrar geçmiş olsun ama garantisi varsa hallolur üzülme
bugün bi hayır falan dağıt verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş

Esracım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bende cok inanıyorum ronyam..Haber çok yakında:40:

krishazel iy geceler canım kaçtan belli bekliyom ilaç için birtürlü gelmedi cevap yokmu bana göre bişe

canim sana dun saat 20.58 de mesaj atmisim gormemdin sanirim
sana birseyler sormustum onu soylemedin
tekrar yolluyorum asagida

nurme kullanıcısından alıntı
hızlı 100 14 morfoloji yazmıyor

canim morfolojinin yazmasi lazim
o cok onemli ona bakmadan olmaz
hormon testi demi istenmedi sizden ?
doktorunuz kim nerede oturuyorsunuz?

dedigim gibi morfoloji kac o cok onemli
ayrica hormon testi de yaptirmamissiniz

varikosel de yok diyosun eger fsh i da iyiyse siz beslenme ve vitamin destegiyle devam edebilirsiniz

bence senin esinde sabah 1 endol aksam 1 trental 400 icsin
cok ucuz ve zararsiz ilaclar Prof. Kaan aydos bunu herekese mutlaka veriyor cunki herhangi bir tikaniklik varsa bu aciyor ve hicbir yan etkisi yok rahatlikla kullanabilir hepmizin esi kullandi ( 1 ay icecek bu 2 ilaci )

bunun yanindada mutlaka esin bir multuvitamin alsin
alabilirseniz proxeed plus alin ( biraz pahalidir )

o olmazsa arginmax men alin buda pek ucuz degil

o da olmazsa herhangi bir multuvitamin alabilirsiniz solgar olabilir

evicap e devam edin

ginseng alabilirsiniz

esinin saglikli beslenmesi gerekiyor , slip giymesin boxer giysin
sicak banyo yasak
spor yapsin yuruyus vs.

sabah ac karnina ari sutu bal polen karisimi yesin
aksamda keciboynuzu kuru verebilirsin

bunlari yapin varikosel gercekten de yoksa sonuc alirsiniz

Son düzenleme:
slm kızlar naber nasılsınız bakalım nasıl gidiyorr hayat yenı hamılelerimiz varmı bakalım

canım benim eşimde beni deli ediyor ben çabalıyorum herzaman vitaminlerini bile ilaç kutusu var hergün hazırlıyorum ve hergün arıyorum içtinmi diye zorla içiriyorum yani ama artık alıştı içmeye ne versem içmek zorunda zaten sağol hayatım inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz :))))))

ne biliyim canım yaaa şu geçtiğimiz ay hele sadece proxeed ve arada zinco aldı başka bişey kullanmadı canım çok sıkkın bu konuda nerdeyse hiç inanmıyor düzeleceğine akşam senin yazıyı görmesini sağladım bak azime 0 dan 93 milyona çıkmış dedim kızdı gitti :27:
ama gerçekten hiç çaba gösteriyor birazcık gayret etse ahh birazcık l argineyi bile aldırmıyor inanama hepsine diyor adam yaaaa :47::47::47::47:
ama alıcam işte ginko bibola,l arginine hepsini alıcam KRİSSSSS canım sen sana zahmet hepsini linkleriyle bana yollarmısın çok rica ediyorum hepsini alıcam inş. ne derse desin şimdi kızar ama sonuç alınacada ben bu yaptıklarını soraaaacam :47::47::47: bide ginsengi nasıl veriyordunuz odamı tablet macun falanmı sen hepsini yolla canım bana ebaydan olursa daha iyi olur fiyat bakımından :)

eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın

sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)

pamukcum degerlerınız hayırlı olsun,:nazar: umarım en kısa zamanda bebısınız olur. darısı sayı açısından benım ve herkesın başına :87:

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor :32:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

gülümcüm sanada günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik leyla gibisindir artık :49:

Son düzenleme:
slm kızlar naber nasılsınız bakalım nasıl gidiyorr hayat yenı hamılelerimiz varmı bakalım

ay pardon canım ya seni gülüm sandım :37:
sinirden gözüm hiçbişeyi görmüyorki :) ben kendi adıma orta halliyim işte bunada şükür :61:
sen nasılsın ?

Back
X