Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızzz pampığım bu değerler ne böyle resmen tavan yapmış ne kullandınız kız siz,maşallah maşallah .
Eşiminde test tarine 10 gün falan kaldı önce burda yapacağız sonra kısmetse bizde ankaraya kaan hocanın yanına gideceğiz heyecanlandım şimdi acaba bizim değerlerde çıkmışmıdır?

Canım yakasını sakın bırakma ,ben dün bir arkadaşıma eşi düzenli ilaçlarını almıyo dedimki siz bu işin altından çıkamıyacaksınız ,ialç için düzenli kullanım şart cider bana msj göndermişti 3,250 tüp bebek diye numarasını verdim en azından bunu kaçırma dedim ,ilaçta dahil bu fiyata,ayın 8 ne kadar üye olması lazım çünkü,eğer düşünürsen sanada tel verebilirim:))))))

yağmurcum fatma 84 nasılsınız kızlar

Mrb ronyam,ben hiç iyi değilim canım ya...Normalde 23 aralıkta adet olmam gerekirdi ama hala olamadım,nerdeyse 14 gün oldu.O kadar umutlandım ki hamileyim diye,çünkü hiç bu kadar gecikmezdi.Önce evde test yaptım negatif çıktı,sonra da kanda baktırdım oda kocaman bir sıfır çıktı.Bu ay niye böyle oldu anlamadım.Doktorumu aradım oda muayeneye bile çağırmaya tenezzül etmedi,strestendir deyip,farlutal diye bir ilaç verdi,bunu iç 1 haftaya olursun dedi.Geldi mi bütün aksilikler böyle üst üste geliyor zaten.

canım bazen stresten gecikme olabiliyor
ve bazen kadınlar yılda bir iki kere yumurtlamazmış
böyle bir durumda olabilir sıkma canını iç ilacı adetin gelsin
farlutal progesteron içiriyor ve kanamanın gelmesini sağlar

selam kızlar kadınlar kulübünde gezerken boncugun sayfasını gördüm 10 gündür okuyorum daha yeni bitirdi inanın sizinle güldüm sizinle agladım okadar cahil kalmışımki karanlıgıma ışık oldunuz sizin sayenizde çok şey ögrendim 1 tane oglum var 2 istiyorum 4 senedir olmadı 1 sene önce aşılama yaptırdık tutmadı nisanda dış gebelik geçirdim hala tık yok bilgilerinize ihtiyacım var banada bir yol gösterin

canım ne mutlu bize karalığına ışık olabildiysek
öncelikle hoşgeldin aramıza.biz burdaki tüm arkadaşlar çok eğlenceliyiz
öyle kara kara düşünen hayata karamsar bakan tipler değiliz hiçbirimiz
sende bizlerle umut bulursun inşallh
canım sizde sorun nedir anlatırsan yardımcı olabiliriz belki

Krisciğim sana bişeyler sormak istiyorum canım,yardımcı olursan çok sevinirim.Ben eşimi Kaan hocaya gitme konusunda ikna edemiyorum,dondurulmuş embriyolarımızı deneyip,olmazsa öyle gidelim diyor.Üsteledikçe de işin boyutu değişecek gibi Sen bu konularda çok bilgilisin,Kaan hocanın da verdiği ilaçlar aşağı yukarı aynı gibi.Bir arkadaşa endol,trental,proxeed plus,klomen,evicap gibi vitaminlerden bahsetmişsin,zararları olmaz demişsin.Bana da kullanım şekillerini ve sıralarını yazarsan çok büyük hayra girersin inan ki.Bunların yanında vermem gereken başka şeylerde var mı?Bi de bu vitaminleri eczanelerden temin edebilir miyim?

Sağol canım,inşallah dediğin gibidir.Bide bende sıkıntı çıkarsa hepten biteriz.Ocak adetiyle birlikte tüp bebek için 21.günü başlayacaktık,bu ay sıkıntılı olunca doktor onu da şubata erteledi.Neyse artık yapacak bişey yok,geç olsun da güç olmasın...

hoşbuldum ayrıca teşekkür ederim benimde sizin gibi sipermlerle başım dertde ben pek anlamıyorum ama yazım hızlı dogru hareketli %2o yerinde hareketli %10 hareketsiz%70 bu bisene önceki tahlilimiz şuan yaptıgım incir kürü keçi boynuzu kürünü yapıyorum

Selam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.

kizlar merhaba.....banada yardimci olursaniz sevinirim cok..aslinda daha oncede yazdim ama cevp alamadim..topiginizi uzun suredir takip ediyorum..esimde yapilan sperm testlerinde 64 bin ve 5 ay sonrada 1 milyon sperme rastlandi...sonra saracoglundan cay aldik ve test yaptirdik..dayi sifir cikti..bir kac merkezde testi tekrarldik ama yine sifir...bu arada sperm sayisi 1 milyon iken tup bebek denedik ama malesef sonuc sifir....sonra esimde cift tarafli varikosel cikti ve ameliyat oldu ehemn..dr sayinin sifirlanmasini varikoselden olabilecegini soyledi..ve bende alternatifim olmadigi icin inanmak istedim..simdi ameliyat olali 3 ay doldu ..esim su an il disinda onumuzdeki ay test yapacaz...ve tedavimden vazgecmisken yeniden dr a gidip tup bebek denemeyi dusunuyoruz.,aranizda benim gibi olan varmi..sperm sayisi sifirken ameliyattan sonra duzelen...krisahazelin yazilarini takip ediyorum ve hamisss ..Rabbim tamamina erdirsin..isteyen herkesede nasipe tsin insallah.....

Hoşgeldin canım,şükür kavuşturana

merhaba boncuk bende bu blogda yeniyim. seni gördüğüme sevindim. benım eşimde varıkosel var ve sayı duşuk bende pcoluyum. senın açmış oldugun sayfa çok faydalı oldu. ilk başta yazdıgın yazıyı gorunce ne kadar faydalı oldugunu anladım eşime gösterdiğimde uygulayalım dedi hep beraber aynı yolda ilerliyoruz

Evet canım hep beraber gidiyoruz bu yolda. Çok şükür ki topiğimiz yavaş yavaş hamişlerini vermeye başladı. Darısı hepimizin başına olsun İnşallah hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…