- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.981
eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın
sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)
ne biliyim canım yaaa şu geçtiğimiz ay hele sadece proxeed ve arada zinco aldı başka bişey kullanmadı canım çok sıkkın bu konuda nerdeyse hiç inanmıyor düzeleceğine akşam senin yazıyı görmesini sağladım bak azime 0 dan 93 milyona çıkmış dedim kızdı gitti
ama gerçekten hiç çaba gösteriyor birazcık gayret etse ahh birazcık l argineyi bile aldırmıyor inanama hepsine diyor adam yaaaa
ama alıcam işte ginko bibola,l arginine hepsini alıcam KRİSSSSS canım sen sana zahmet hepsini linkleriyle bana yollarmısın çok rica ediyorum hepsini alıcam inş. ne derse desin şimdi kızar ama sonuç alınacada ben bu yaptıklarını soraaaacambide ginsengi nasıl veriyordunuz odamı tablet macun falanmı sen hepsini yolla canım bana ebaydan olursa daha iyi olur fiyat bakımından :)
1 tane transfer edıldı
yağmurcum fatma 84 nasılsınız kızlar
Mrb ronyam,ben hiç iyi değilim canım ya...Normalde 23 aralıkta adet olmam gerekirdi ama hala olamadım,nerdeyse 14 gün oldu.O kadar umutlandım ki hamileyim diye,çünkü hiç bu kadar gecikmezdi.Önce evde test yaptım negatif çıktı,sonra da kanda baktırdım oda kocaman bir sıfır çıktı.Bu ay niye böyle oldu anlamadım.Doktorumu aradım oda muayeneye bile çağırmaya tenezzül etmedi,strestendir deyip,farlutal diye bir ilaç verdi,bunu iç 1 haftaya olursun dedi.Geldi mi bütün aksilikler böyle üst üste geliyor zaten.
selam kızlar kadınlar kulübünde gezerken boncugun sayfasını gördüm 10 gündür okuyorum daha yeni bitirdi inanın sizinle güldüm sizinle agladım okadar cahil kalmışımki karanlıgıma ışık oldunuz sizin sayenizde çok şey ögrendim 1 tane oglum var 2 istiyorum 4 senedir olmadı 1 sene önce aşılama yaptırdık tutmadı nisanda dış gebelik geçirdim hala tık yok bilgilerinize ihtiyacım var banada bir yol gösterin
canım bazen stresten gecikme olabiliyor
ve bazen kadınlar yılda bir iki kere yumurtlamazmış
böyle bir durumda olabilir sıkma canını iç ilacı adetin gelsin
farlutal progesteron içiriyor ve kanamanın gelmesini sağlar
canım ne mutlu bize karalığına ışık olabildiysek
öncelikle hoşgeldin aramıza.biz burdaki tüm arkadaşlar çok eğlenceliyiz
öyle kara kara düşünen hayata karamsar bakan tipler değiliz hiçbirimiz
sende bizlerle umut bulursun inşallh
canım sizde sorun nedir anlatırsan yardımcı olabiliriz belki
Hoşgeldin canım,şükür kavuşturanaSelam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.
Selam kızlar. Şükür kavuşturuna diyorum önce. Çok şükür eve internet geldi bugün. Ay aranıza döndüm yaniiii tekrardan.
pamukcum gözün aydın olsun, eşinin değerleri süper bence.
Esracım senin de transferin olmuş Rabbim bebişini sımsıkı sana tutundursun İnşallah.
Ayyy çok heyecanlıyım, internetin gelmesine bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.
Hoşgeldin canım,şükür kavuşturana
Evet canım hep beraber gidiyoruz bu yolda. Çok şükür ki topiğimiz yavaş yavaş hamişlerini vermeye başladı. Darısı hepimizin başına olsun İnşallah hayırlısıyla.
merhaba boncuk bende bu blogda yeniyim. seni gördüğüme sevindim. benım eşimde varıkosel var ve sayı duşuk bende pcoluyum. senın açmış oldugun sayfa çok faydalı oldu. ilk başta yazdıgın yazıyı gorunce ne kadar faydalı oldugunu anladım eşime gösterdiğimde uygulayalım dedihep beraber aynı yolda ilerliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?