- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #5.941
canım suan teoman beye para vermıyoruz.zaten amelıyatı 6 ay once yaptrdık bayagı para bayıldık tabı.amelıyattan sonra hemende hamıle kalabılırm sanmıstım ama yok( suan kontrole gıdıyoruz ıste.ben kaan hocayada maıl atıyorum sureklı.ahhh canım ,esım teoman ne derse onu yapıyor.bırde hadı dr.u degstr kaan hocaya gıt desem hayatta gıtmez.bı sure mecbur boyle.ama olan bana oluyor uzulen ben oluyorum.zaten 1 yıl ucretsız kontrol.1 yıl dolunca bedava olsa gıtmem artık ona ama dedıgım gıbı esım sımdılık onu dınlıyor
eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın
sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)
krissss canım bişey sorcam kaan hoca bana mailde demiş ki endol ve trentol mü ne öyle iki ilaç yazmış birini sabah birini akşam kullansın diye 1 ay kullansın sonra fsh bakalım demiş.. ama en az 3 ay deneyin demiş.. bu ilaçlar ne ilacı ki hormon için mi test yapmadan niye verdi ki acaba?
11 milyondan 4milyona düşen spermi ve morfoloji 3 ken 2 ye inen morfolojiyi düzeltmenin yolu varmı sıkıldım yoruldum artık 21 aydır hüsran ne yapcam bilmiyorum
kizlar hangi diziye bakiyorsunuz
muhtesem yuzyilmi
suphemi?
gecen yaz okumustum hurrem sulatni
moscof cariye , Demet Altinyeleklioglunun kitabi
bir solukta okumustum kitaba uygun gidiyor
slm kızlar bısey sorcam topıgı acan boncukboncuk hamıle kaldımı ilk sayfadakileri ben de bırıne ö:26::26:nereceğim
evet bende başlayacaktım bu diziye ama bir türlü başlayamadım ya morelim bozuldu buzdolabımda yanmış(((((((( ev buz gibi
kızlar ateş kadıoglu ile cem kadıoglu kardeşlermi ikiside urolog bi bilginiz varmı
MAŞALLAHdiyorum pamuk ne güzel bi haber ay cok sevindim bizde yarın alıcaz test sonuclarımızı :18:bakalım bizim ne cıkcak acaba cok merak ediyorum
evet tatlım bugün mutluyum ama yarıda kesildi mutluluğum offf yandı hepsi
ya sen ne diyorsun evde hersey yanmis mi
nasil birsey bu yaaa
garanti kapsaminda olur dimi? motor yandiysa dunya parasi
pambıkkkkkkk gızzz delüü net ettin adamda böyle oldu anam 0 çekecek derken milyon hemde 10 değil 20 değil tamm 93 milyon
canım çok tebrik ederim inş. sen 3 aya kalmaz hamiile kalır 7 ay sonrada doğrursun
ben şincik içeriye gideyimde şu herüfün dünyasını dar edeyim elin adamları 0 spermleri 90 lara çıkartı bizimki bi gayret edipte yükseltemedi onu kırmak için değil yaa hiç gayret etmiyor bu Aydan önce gittim kendi ellerimle aldım kürleri yaptım kendimede onada ilaçlarını herşeyini takip ettim kimyasalda olsa bi gebelik olduama bu ay yoruldum hepsi bitti adam gidip almayı bırak ben söylemesem zinco yu bile içmiyor günlerce napıcam bilmiyorum biraz içinden gelse başarıcam dese çoktann hamileydim allah tan geldi bişey diyemem sorunu için ama gayret etmememesi çok üzüyor beni hatta bazen okadar kızıyorumki neler geliyr dilime susuyorum :95::95::95::95::95::95:
pamuğummmmm çokk sevindim canım benim yaaaa...
harika bi haber bu 6 aya bile kalmayacak bak gör sen inşallah...
krishazel eşim diyoki bu kağıtta 18 milyon yuvarlak hücre görüldü yazıyomuş bu ne demek canım biliyomusun
canım benim eşimde beni deli ediyor ben çabalıyorum herzaman vitaminlerini bile ilaç kutusu var hergün hazırlıyorum ve hergün arıyorum içtinmi diye zorla içiriyorum yani ama artık alıştı içmeye ne versem içmek zorunda zaten sağol hayatım inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz :))))))
kris annem kuzum ben galiba yimirtlamadım :93:
ateşimin yükselmesi gerekirdi bugün düştü
ayy bide 3 gün üst üste çalışdık elimde olan bütün preseedi tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?