Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bencede:)

tedavisi en kolay bu arkadasimiz bencede:))

canim aktar karisimi kullanmayin

proxeed plus kullanin
evicap
ginseng
omega 3 kullanin
keci boynuzu kuru yapin
ari sutu bal polen kullanin

istanbuldaki iyi urologlar

ates kadioglu capa
teoman cem kadioglu capa
emre akkus cerrahpasa
deniz ersev ozel

ama malesef tedaviyle ugrasmiyolar(

Teoman kadioglu bizim ilk doktorumuzdu

valla arkamiza bakmadan kacmistik oradan:)

adam super bir cerrah ama hepsi okadar
asla tedavi etmez , ameliyati yapar birakir !!

canim benim..bhizim dr ilac v.s hic bir sey vermedi..ama ben yine ermis attarda (belki duymussundur) 3 aylik bir karisim aldim...onceden saracoglundan aliyodum ama malesefe faydali olmadi bizde..sayi sifirlandi yani...1 ay sonra test yaptiracaz..bazi arkadaslar ameliyatin hic ama hic faydasi olmadigini soyleyince acayip demoralize oluyorum..insallah bizede faydasi olur..ameliyattan once bir basarisiz tup denemem var malesef...canim bizim ameliyattan once sperm sayisi sifirlanmisti malesef...

Son düzenleme:
canim bu arada evet acikladigin gibi tup bebis ameliyattan once yaptirmistim ve tup bebek doktoru asla ameliyat onermemisti..ama sonuc sifirdi...

Son düzenleme:

benimde ameliyat oncesi basarisiz bir tup denemem oldu
aktardan falan birsey almayin bosuna
aktardan sadece keciboynuzu alin

adamakilli tedavi sart baska yolu yok

Herkeste aynı sonucu vermiyorki canım ameliyat. Sizin degerler düştügüne göre bence ameliyat işe yarayacaktır. Ama takviye şart Krisin dediği gibi. Moralini yüksek tut..Herkes mücadele veriyor burada. Sende o takviye vitaminlerden al eşine.

canim bu arada evet acikladigin gibi tup bebis ameliyattan once yaptirmistim ve tup bebek doktoru asla ameliyat onermemisti..ama sonuc sifirdi...

bizede onermemislerdi
sizin asla normal yolla cocugunuz olmaz demislerdi
erkegin tedavisi olmaz demislerdi

biz istanbuldaki butun urologlara gittik
butun tup bebek merkezlerinede

eger tup bebek merkezine gidersen direk tup diyorlar zaten
onlarin urologlari var onlarda ayni seyi soyluyor

tup bebek en son care olmasi gerekirken herkesi tup e yonlendiriyolar
bu cok yanlis

canım bende aktar ermısı duydum baya guzel bir macun tarıfını tv izlemiştim, faydası inşallah olmuştur. sonucu belli oldugunda soylersen sevınırım bende almayı duşunuyorum.

evet kesinlikle katiliyorum
ama dogru bir urolog bulman da sart!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…