Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ohhh içim rahatladı canım. İnşallah bende duyarım..
İkizmi değilmi merak ediyorum çok..

evet canim kesinlikle danis

kızlar bişey sorucam benim adet dönemim çok sancılı geçiyor dayanamıyor ve ağrı kesici içiyorum bunun yumurtalara olumsuz bi ekisi varmıdır sizce

birde geçen haziranda timur gürgana gitmiştim bana bebek aspirini vermişti bende yaklaşık bir ay kullandım hamile kalamayınca bıraktım sizce içmeye yeniden başlasammı

canim bende iciyordum herseferinde mazejik

bebe asprinini de ic istersen banada hamile kalmadan once vermisti dr um bir sure icip birakmistim
hamile kaldiktan sonrada verdi doguma kadar iceceksin dedi

canim bende iciyordum herseferinde mazejik

bebe asprinini de ic istersen banada hamile kalmadan once vermisti dr um bir sure icip birakmistim
hamile kaldiktan sonrada verdi doguma kadar iceceksin dedi

o zaman ben yeniden başlıyım aspirine

majezik bende yıllarca içtim sonra ilaçla ilgili bi kaç şey duydum şimdi ona eşdeğer bi ağrı kesici içiyorum

kızlar majezikle ilgili birşey okudum benim migren ağrılarımı kesen mucizevi ilaç
ama şimdilerde içemiyom her ay acaba hamile olabilirmiyim ümidiyle
yoksa hamileyken içiliyormu

canim nerelerdesin cok ozledim seni
fsh in dusmesi cok iyi bir gelisme

suan ilac kullaniyormu esin?

Sen mi ben mi bitanem. Nasıl özledim silzeri anlatamam. Senin bebiş iyi çok şükür.Eve geldim ay bide baktım internet gelmiş, ardından da eşimin hormon tahlili sonuçlarını görünce çocuklar gibi mutlu oldum.Bitanem akşam kaan hocaya mail attım, hangi ilaçları kullansın eşim diye. Çünkü 1 aydır klomen yarım, testojel kullanıyordu. Şimdilik proxeed plusa devam ediyo. Hocanın mailine göre bakalım tedavini süreci belli olacak.

Aşkım ya çok özzledim seni :))))))Hoşgeldin aramıza:))))))

kızlar ben kaçar sizleri çok seviyom canım arkadaşlaırm
bu arada pammukum hala gelmedi umarım bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…