- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.281
ve bence sen çok şanslısın canım ya herkes senin gibi şanslı olmaz bence
balık deme hayatım...
ben bir balık hastasıyım bayılırım balığa ama 2 kere denedik yemeyi yiyemedim tiksindim(((((((((((
Canım başlarda ben de hiç bişey yiyemedim..
Sadece krakerle beslendim..
Hatta 2.5 kilo verdim..
Ama 1-1.5 aydır yiyebiliyorum çok şükür..
Bence sen de yakında yersin..
Meri'm biz o sorunu eşimin menegonlarında yaşadık .. Eşimin menegonları raporla almak istedik ama tüp bebek yaptırırken bu sefer benim iğnelerim için rapor vermezlermişmiş , tabi bunu duyunca vazgeçtim ..ben en çok 3 çocuk ısrarına kızıyorum
bizde istiyoruz olmuyo ama ilaçlar tedavi dünyanın parası
bu gün sadece bir kutu iğne aldık fyatı 260 tl
birde çatlatma iğnesi var 80 küsürde o
tüpü raporsuz yaptırmak benim için kesinlikle akıl karı değil
ve esracım bu ülkede 650 tl asgari ücretli çalışanın aldığı maaş
nedense bizim sağlık bakanlığımız yeni tüp bebek yasası diye değişiklikler yapıyor
durumu iyileştireceklerine masrafların tamamını karşılayacaklarına zorlaştırıyorlar
kızlar iyi geceler
kadserin değeri kaç çıktı
bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum:)))
inşallah fatma,insan üzülüyor yemesi gerekenleri yiyemediğinde.bende bol bol ceviz ,yeşil yaprak tüketmeye çalışıyorum....
Benim şansım 5 seneden sonra bu topiği keşfedip,Kriscan ve diğer arkadaşlarımla tanıştıktan sonra döndü..
Biraz geç oldu ama çok güzel oldu binlerce kez şükürler olsun..
Bence sen daha şanslısın,daha yolun başındasın ve burdasın..
saol canım evet daha yolun başındayım çok şükür
Öyle tatlım ama ilk zamanlar gerçekten insanın midesi almıyor..
Sende maşallah 16. haftadan gidiyorsun..
Üzülme,başlarsın yavaş yavaş herşeyden yemeye..
Kızlar devlet hastanesinde eşime yapılan spermiyogramlar ; sırası ile 5 milyon , 7 milyon ,9 milyon , 18 milyon ve 5 milyondu ..
Bize her seferinde tüp bebeğe geçebilirz dediler aşılama yapmadan ..
Eşimle pzt günü müracaat için gideceğiz , 1 haftada çıkıyor rapor , bu arada ben adliye tatilde iken işten izin alıp rapor için koşturacağım ..
En son Giz diye bir arkadaşım var diğer topikte , onunla aynı mahallede otuyoruz eylülde tüp bebek yaptıracak , 1 haftada çıkartmış raporu , benim tüp bebek yaptırmak istediğim merkezden ..
Biz şimdi pzt müracaat edersek en geç kasıma kadar tüp bebeğe geçmiş hatta yaptırmış oluruz ..
Bu arada ben doğal yollardan denerim yine şansımı , her ay preseed ile çalışırım ..
Devletin istediği bütün şartlara uygun olduğumuzdan ( evlilik , yaş, sgk vs vs ) 1200 lira ödeyeceğiz ilaçlar dahil..
Benim diğer tüp bebekte 2.5 kutu puregon kullanmıştım , 8 gün vurulmuştum .. Şimdi elimde 3 kutu puregon olduğundan ilaçlara para vermeyeceğim yani tüp bebek bana 600-700 liraya gelicek ..
Üstelik 5 yıla kadar embriyonuda dondurup saklıyorlar ..
Benim planım bu kzılar , müracat edeyim 1-2 ay daha doğal denerim (olmazsa özelde yumurta takibi de yaptırırım ) , kasımda da tüp bebek için sıram gelmiş olur ..
canım geçmişolsun....evet burda fsh düşüklüğünden tedavi gören arkadaşlar var.değerleriniz kaç çıktı?
Sevser canım Fatma'nın dediği doğru ben 10 aylık evliyken korunuyordum ..
Sen en güzel hemen çocuk istedin ve öğrendin ..
Ben yeni evlenen arkadaşlara , evlenince muayene olmalarını ve bir problem varsa korunmamalarını 1. senelerinde çocuk sahibi olmak için tedavi olmalarını söylüyorum..
Bak ben 4 senelik evliyim .. 1 yıl istemedim 3 yıldırda olmuyor , ( ama olacak inanıyorum )
Şimdi ben bilsem korunurmuydum , korunmazdım ..
iyi geceler sagol canim ilk test 1 58 ikinci 2. 94 esim 10 gun serophene kullandi kaan beye sordum yetersiz kalir dedi
Sevser canım Fatma'nın dediği doğru ben 10 aylık evliyken korunuyordum ..
Sen en güzel hemen çocuk istedin ve öğrendin ..
Ben yeni evlenen arkadaşlara , evlenince muayene olmalarını ve bir problem varsa korunmamalarını 1. senelerinde çocuk sahibi olmak için tedavi olmalarını söylüyorum..
Bak ben 4 senelik evliyim .. 1 yıl istemedim 3 yıldırda olmuyor , ( ama olacak inanıyorum )
Şimdi ben bilsem korunurmuydum , korunmazdım ..
Canım belki devletten raporu alıp , tüp bebeği özelde yaptırıyorlarsa devlet bu dediğin rakamı karşılıyor olabilir..iyi geceler ben verdiğin fiyata çok şaşırdım internetten araştırma yaptım tüp bebek 4000-5000 tl ye yapılıyor ve devlet bunun sadece 1400- 1500 tl sini karşılıyor diye birçokbilgi var kriterlere tam olarak uyuyormuyuz bilmiyorum ama benim içimi biraz rahatlattın. Aşılama yaptırıyorum tutmazsa tüp bebek düşünüyorum ama maliyeti beni endişelendiriyordu o kadar para ver umut et bekle ve sonuçta negatif olunca bayağı üzücü
ben 1 yıl korundum ve iyi ki korunmuşum...yoksa ne yaparsam yapıyım ,nereleri gezersem gezeyim keyfini o zaman ki gibi çıkartamazmışımm
canım inşallah sende hemen hamile kalırsın inan okadar yürekten istedimki anlatamam sana allahım kalbine sabır versin inşallah ve tez zamandada sana çocuk allaha şükürler olsun ama bilgem beni biliyosun çok evhamlıyım ve allah herkeze kaldırabileceği yükü veriyor ben öğrendiğimde daga 6 aylık evliydim ve inen bana mahvoldum ağlamaktan bacağımın tutmadığını bilirim şimdi yeni yeni toparlandım rabbim bilir tabi ama beni senin yerinde bi düşün mevlam neylerse güzel eylermiş degilmi bilgem sakın yanlış anlamam ama beni tanısaydın eger anlardın çok gece kalktım balkonda sessiz sessşz ağladım çok zor sindirdim varikoseli ama şükür şimdi çok iyiyim inşallah sende çok kısa süre sora hamile olduğunu yazarsın inan çok istiyorum canım sakın beni yanlış anlama canım yani demek istediğim sen bana göre daha güçlüsün ama yemin ederimki en az benim kadar istiyorum sizinde hamile olmanızı çok garip ama birsürü tanımadığım insana gözümden yaş gelircesine yürekten dua ediyorum
kızlar hamilelik psikolojisimi ne benim başım dönmeye başladızaten eşimde beni sinir ediyo düzgün otur bacaklarını uzat rahat et sanki benden iyi biliyo nasıl rahat edeceğimi öksürmeme bile karışıyo ya inanamıyorum
Canım belki devletten raporu alıp , tüp bebeği özelde yaptırıyorlarsa devlet bu dediğin rakamı karşılıyor olabilir..
Ama ben direk devlet hastanesinde yaptıracağım yani raporu alıp özele gitmeyeceğim ..
1 kere özelde denedim çok canımı yaktılar .. Beliki devlette yaptırdığımda olmicak ama güveniyorum ben devlet hastanesine ..
Benim 4 yıldır çocuğum olmuyor ama ben keyifli keyifli orda burda gezip , bütün konserleri feth ediyorum ekintosum ..
Bizim işimiz bu çocuk sahibi olmayanlar genelde gezip tozar :)
Sen artık kuzunla gezersin :) Benimde hayalim o artık .. Kocam , ben ve çocuğum .. İnşşşş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?