Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ve bence sen çok şanslısın canım ya herkes senin gibi şanslı olmaz bence

Benim şansım 5 seneden sonra bu topiği keşfedip,Kriscan ve diğer arkadaşlarımla tanıştıktan sonra döndü..
Biraz geç oldu ama çok güzel oldu binlerce kez şükürler olsun..

Bence sen daha şanslısın,daha yolun başındasın ve burdasın..

balık deme hayatım...
ben bir balık hastasıyım bayılırım balığa ama 2 kere denedik yemeyi yiyemedim tiksindim(((((((((((

Canım başlarda ben de hiç bişey yiyemedim..
Sadece krakerle beslendim..
Hatta 2.5 kilo verdim..
Ama 1-1.5 aydır yiyebiliyorum çok şükür..
Bence sen de yakında yersin..

Canım başlarda ben de hiç bişey yiyemedim..
Sadece krakerle beslendim..
Hatta 2.5 kilo verdim..
Ama 1-1.5 aydır yiyebiliyorum çok şükür..
Bence sen de yakında yersin..

inşallah fatma,insan üzülüyor yemesi gerekenleri yiyemediğinde.bende bol bol ceviz ,yeşil yaprak tüketmeye çalışıyorum....

Meri'm biz o sorunu eşimin menegonlarında yaşadık .. Eşimin menegonları raporla almak istedik ama tüp bebek yaptırırken bu sefer benim iğnelerim için rapor vermezlermişmiş , tabi bunu duyunca vazgeçtim ..
Ya söylenmez ama 6000 tl tüp bebek , 6 aydırda ilaçlara iğnelere 2.500 tl harcadık .. Toplamda ıvırı zıvırı 9.000 tl oldu .. Üstelik ortada çocuğum olsa feda olsun ama o da yok ..
Olmayan bir bebeğe harcadık , yinede sağlık olsun diyorum ..
Şimdi Ronya'nın dediği gibi 650 tl maaş alan ne yapsın ..
Devlet 2 kere tüp bebek yapıyor ama onada ilaçlarla birlikte en az 1000 tl ödeniyor .
Yani çocuk sahibi olmak lüks olmuş hele bizim gibilerin parası yoksa çocuk sahibide olamaz.. Rabbim duysun sesimi, kurban olduğum Allah'ım , en doğalından versin hepimize.

Hani dedin ya Ronya'm 1 tane çocuğu olana devlet tüp bebek yapmıyor diye , kendi çocuğu olmayıp evlatlığı olanada yapmıyor inanabiliyor musun ?
Ben devletin yurdundan bir çocuk alıp besleyip büyütüp topluma kazandıracağım , devleti bir çocuğun masrafından kurtaracağım ama o bana 1 sefer bile olsa tüp bebek yapmayacak !!
Yazıklar olsun ..
1 tane öz çocuğu olanın günahı ne , tama o çocuk devlet yardımı ile tüp bebek sayesinde olmuştur , anlarım ama senin çocuğun doğal yolla olmuş, devlete masraf yaptın mı hayır !
Ne enterese eder senin kaç çocuğun olduğu sevleti, ha beni enterese eder diyorsa o zaman 3 çocukda istemeyecek ..
Benim çocuğum olmuyor, olandan iste o zaman ..

inşallah fatma,insan üzülüyor yemesi gerekenleri yiyemediğinde.bende bol bol ceviz ,yeşil yaprak tüketmeye çalışıyorum....

Öyle tatlım ama ilk zamanlar gerçekten insanın midesi almıyor..
Sende maşallah 16. haftadan gidiyorsun..
Üzülme,başlarsın yavaş yavaş herşeyden yemeye..

saol canım evet daha yolun başındayım çok şükür

saol canım evet daha yolun başındayım çok şükür

Sevser canım Fatma'nın dediği doğru ben 10 aylık evliyken korunuyordum ..
Sen en güzel hemen çocuk istedin ve öğrendin ..
Ben yeni evlenen arkadaşlara , evlenince muayene olmalarını ve bir problem varsa korunmamalarını 1. senelerinde çocuk sahibi olmak için tedavi olmalarını söylüyorum..
Bak ben 4 senelik evliyim .. 1 yıl istemedim 3 yıldırda olmuyor , ( ama olacak inanıyorum )
Şimdi ben bilsem korunurmuydum , korunmazdım ..

iyi geceler ben verdiğin fiyata çok şaşırdım internetten araştırma yaptım tüp bebek 4000-5000 tl ye yapılıyor ve devlet bunun sadece 1400- 1500 tl sini karşılıyor diye birçokbilgi var kriterlere tam olarak uyuyormuyuz bilmiyorum ama benim içimi biraz rahatlattın. Aşılama yaptırıyorum tutmazsa tüp bebek düşünüyorum ama maliyeti beni endişelendiriyordu o kadar para ver umut et bekle ve sonuçta negatif olunca bayağı üzücü

ben 1 yıl korundum ve iyi ki korunmuşum...yoksa ne yaparsam yapıyım ,nereleri gezersem gezeyim keyfini o zaman ki gibi çıkartamazmışımm

canım inşallah sende hemen hamile kalırsın inan okadar yürekten istedimki anlatamam sana allahım kalbine sabır versin inşallah ve tez zamandada sana çocuk allaha şükürler olsun ama bilgem beni biliyosun çok evhamlıyım ve allah herkeze kaldırabileceği yükü veriyor ben öğrendiğimde daga 6 aylık evliydim ve inen bana mahvoldum ağlamaktan bacağımın tutmadığını bilirim şimdi yeni yeni toparlandım rabbim bilir tabi ama beni senin yerinde bi düşün mevlam neylerse güzel eylermiş degilmi bilgem sakın yanlış anlamam ama beni tanısaydın eger anlardın çok gece kalktım balkonda sessiz sessşz ağladım çok zor sindirdim varikoseli ama şükür şimdi çok iyiyim inşallah sende çok kısa süre sora hamile olduğunu yazarsın inan çok istiyorum canım sakın beni yanlış anlama canım yani demek istediğim sen bana göre daha güçlüsün ama yemin ederimki en az benim kadar istiyorum sizinde hamile olmanızı çok garip ama birsürü tanımadığım insana gözümden yaş gelircesine yürekten dua ediyorum

Canım belki devletten raporu alıp , tüp bebeği özelde yaptırıyorlarsa devlet bu dediğin rakamı karşılıyor olabilir..
Ama ben direk devlet hastanesinde yaptıracağım yani raporu alıp özele gitmeyeceğim ..
1 kere özelde denedim çok canımı yaktılar .. Beliki devlette yaptırdığımda olmicak ama güveniyorum ben devlet hastanesine ..

ben 1 yıl korundum ve iyi ki korunmuşum...yoksa ne yaparsam yapıyım ,nereleri gezersem gezeyim keyfini o zaman ki gibi çıkartamazmışımm

Benim 4 yıldır çocuğum olmuyor ama ben keyifli keyifli orda burda gezip , bütün konserleri feth ediyorum ekintosum ..
Bizim işimiz bu çocuk sahibi olmayanlar genelde gezip tozar :)
Sen artık kuzunla gezersin :) Benimde hayalim o artık .. Kocam , ben ve çocuğum .. İnşşşş ...

topiğe ilk geldiğn günlerdeki karamsarlığın ve paniğini hatırlıyorumda:)))))))))))))

ben evleneli 4 seneye gidiyor.bunun 1 yılını çık...geri kalan kısmında bende çok gezdim.ama o 1 yıl gibi keyifli gezemedim...
yakışır bilgem gez,toz:)))))konser yo mu ankarada? ne şanslı kızsın var ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…