- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.301
canım inşallah sende hemen hamile kalırsın inan okadar yürekten istedimki anlatamam sana allahım kalbine sabır versin inşallah ve tez zamandada sana çocuk allaha şükürler olsun ama bilgem beni biliyosun çok evhamlıyım ve allah herkeze kaldırabileceği yükü veriyor ben öğrendiğimde daga 6 aylık evliydim ve inen bana mahvoldum ağlamaktan bacağımın tutmadığını bilirim şimdi yeni yeni toparlandım rabbim bilir tabi ama beni senin yerinde bi düşün mevlam neylerse güzel eylermiş degilmi bilgem sakın yanlış anlamam ama beni tanısaydın eger anlardın çok gece kalktım balkonda sessiz sessşz ağladım çok zor sindirdim varikoseli ama şükür şimdi çok iyiyim inşallah sende çok kısa süre sora hamile olduğunu yazarsın inan çok istiyorum canım sakın beni yanlış anlama canım yani demek istediğim sen bana göre daha güçlüsün ama yemin ederimki en az benim kadar istiyorum sizinde hamile olmanızı çok garip ama birsürü tanımadığım insana gözümden yaş gelircesine yürekten dua ediyorum
ben evleneli 4 seneye gidiyor.bunun 1 yılını çık...geri kalan kısmında bende çok gezdim.ama o 1 yıl gibi keyifli gezemedim...
yakışır bilgem gez,toz:)))))konser yo mu ankarada? ne şanslı kızsın var ya:))
kızlar 7.500bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b
lorkeeeeee çok özledim seni,karşılaşamıyoruz:)))nasılsın?
canım yaa cook sevındım gozun aydın
sen dedın ya gecenlerde reglım bıttı kac gun oldu ama kanamam var dıe
ozaman sana sormustum reglın nasıldı falan dıye
aklımdan geldı gectı hep ustune mı gordun dıye
aklıma gelen gıbı oldu hakaten
o kadr sevındım kı
bencede sızın amelıyatla alakalı degıl pek cunku hemen amelıyatın ardından sen hamıle kalmıssın
yanı psıkolojık yaa amelıyatın verıdgı rahatlıktan sonra hamıle kaldın cok sukur
Fanta Gençlik festivalini bitirdik ..
En çok Tarkan'da eğlendim , eşimle canımız çıkana kadar dans ettik ..
Ondan önce İngiliz Rock sanatçısı Elton John'a gitmiştim , ikizimle ..
Eylülde devlet tiyatroları açılıyor ve her sene tüm oyunlara gidiyorum , devlet tiyatroları biletleri çok ucuz ..
O yüzden konseri kapattım bu sezon , bi eşimle gelirse Cem Yılmaz'a gideceğiz ..
Şimdilik tiyatro sezonunu beklemekteyim ekintosum ..
Canım başlarda ben de hiç bişey yiyemedim..
Sadece krakerle beslendim..
Hatta 2.5 kilo verdim..
Ama 1-1.5 aydır yiyebiliyorum çok şükür..
Bence sen de yakında yersin..
bende ozledım canımmm
nasılsın beben nası
valla suan cok keyıflıyım
umıdım canlanıyo okudukca
cok sevınıyorum hakketen
eve geldım hemen bılg basına oturdum esım de ne oldu dıo
dedım sabahtan berı bı haber beklıom
nası sevındım ookuyunca ona da anlattım hemen
kız ben herşeyi yiyip içiyom
ooo varya büyük şehirde oturmak böyle birşey........
bizim buralarda kırk yılda bir
iyiyz canım....
valla her hamile haberi yeni bir heyecan topiğe...
kardene diyorum ikidir değerlerini yaz herkese umud olsun diye ama
darısı bütün topiğeeee,inşallah.
saoltatlım yumurta takibi yaptıracağız sadece ,aşılama iptal ,doktorumla konuştum ,o senın dedğin ilacı soracağım,Bekleneler arasında ismimi gördükce nefesim giddiyor yazmayın yaaa ölüp kalacam burda))))
Yağmurum durumu arada kaynamış..
Dna hasar testleri onlarındamı sonuçlananamammış bizim gibi yaaa
aşılama için erken demiş kaan hoca..
yağmurum çıktın yola artık düşünme hiçbişi olurrr
aşkım bu ay değil ama inşallah bidaki aya,inşallah tek tek hamile kalcağız:))bu ay TUP BEBEK YAPTIRAN ==== melisamı
varıkosellı ====== ekınımı
spermlerı tavan yapan ====cakırı
asılma yapılacak olan =====yagmurumu
beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkım kısmet belki de hamıle kalırım,allah büyük ,senı sewiyorum:))bu ay kesin beklediklerim
1 meri
2 yagmur
3 ekin
kizlar sizden cok umitliyim bu ay ona gore agustos yani
eylul de
1 esra
2 cakir
3 xeda
ekim de
1 melek
2 bilgem
3 mues
diger saymadiklarim her an olabilir:))
oleyyyyyy arkadaşım bal gibi hamilesinkızlar 7.500bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b
iptal tatlımcanım benim doktora mailden bahsettinmi?aşılama bu ay iptal mi?
yazdı kız yazdı gordum degelerı onu gordukce daha da keyfım yerıne geldı cok sukuriyiyz canım....
valla her hamile haberi yeni bir heyecan topiğe...
kardene diyorum ikidir değerlerini yaz herkese umud olsun diye ama
darısı bütün topiğeeee,inşallah.
kız bole haberı almak daha keyıflı olmsutur dımısağol canım
Asıl eğlenceee İntanbulda kuzum ..
Bizim burada idare eder ..
Ekintos'um bütün bunlar bir zaman sonra sıkmaya başlıyor , eşimle ilk evlendğimiz sen eher cmt sabah kadar eğlenirdik , zamanla ben artık gece gezmesindem sıkıldım 2 yıldır hiç çıkmıyorum .. Tatilde hariç..
Şimdi bu konserler vs bi yere kadar , istediğim en çok , eşimle , çocuğumla termosuma çay koyuyup , çekirdiğimi alıp , parkta bahçede , vakit geçirmek..
En büyük huzur bu ..
İnşş bugünleride göreceğiz..
kızlarr naslsınız canlarrr geçmişi okuyodum :)
KARDEN: Canım Rabbim tamamına erdirsin İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın küçük meleğini İNŞALLAH bitanem...
kız yazdım ya sen görmemişsin sayı 6 milyon 700 ileri ve yavaş hareket sıfır morfoloji sıfır yerinde hareket yüzde 16.4 işte böyle canım ama ameliyattan sonra daha test yapmadık daha 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı 3 ayı bekliyoduk
kız yazdım ya sen görmemişsin sayı 6 milyon 700 ileri ve yavaş hareket sıfır morfoloji sıfır yerinde hareket yüzde 16.4 işte böyle canım ama ameliyattan sonra daha test yapmadık daha 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı 3 ayı bekliyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?