- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.441
kız tansıyon dıyınce korktum ha
adam bırde ayılıp bayılmalı
sımdı ben aksam buna sölesem
ılac sıpars verdım dıe
buda arastıracak
google yazdımı zaten dırek bızım topık cıkıor vede ılk benım yorumum var
Benıde gorur43:
Nedır bu esra8 den cektıgım
Benden alabilirsin canım 25 euro
esra yanlış yamış:))))))
kız tavşancıl otunu diyoruz.
selam kızlar herkes iyidir umarım..ben dün akşam çok kötü oldum, başım çok ağrıdı ve durmadan kustum..İçim dışıma çıktı resmen..bugün daha iyim çok şükür..
belirti beliti diyordun ,al sana belirti:))))))))))))
Karden
esınlen ıı olmana sevındım
bılgem
artık trafıgı felc edebılırsın desene:)
melısam
belırtı araya araya kusmalara kaldın ....
hiç sormayın kızlar :) ama ben hala deli gibi diyorumki başımın ağrısından kustum :) hala atlatamadım şoku sanırsam :)))
hiç sormayın kızlar :) ama ben hala deli gibi diyorumki başımın ağrısından kustum :) hala atlatamadım şoku sanırsam :)))
kız deli kim baş agrısından kusar dur bakalım daha yeni başladı hersey darısı bizlere inşallah
sen tuzlu ayran ver arada dengelesin farketmesin:)
çok ünlü bi kadının eşi daha ne istiyooooo
yaa
kızar acaba ben hamilemiyimki
çok heycanlıyım kendimi bildim bileli adetten 10 gün öncesinde karnım ağrır hatta 3 gün öncesindende ialç içmeye başlarım ağrı için çünkü çok şiddetli ağrılarım olur
ama bu ay regle 3 gün var hala ağrı yok ( maşşallah )
birde göğüslerim acaip ağrırdı dr a sorardım neden bukadar önceden göğsüm ağrır derdim ama bu ay hala göğüs ağrım yok
bide acaip uyuyorum
aslında belirti aramayımda regl öncesi belirtilerim yok sanki hamileyim allahımmm inşallah hamileyimdir ya kızlar duramıyorum
yaa
çok heycanlıyım kendimi bildim bileli adetten 10 gün öncesinde karnım ağrır hatta 3 gün öncesindende ialç içmeye başlarım ağrı için çünkü çok şiddetli ağrılarım olur
birde göğüslerim acaip ağrırdı dr a sorardım neden bukadar önceden göğsüm ağrır derdim ama bu ay hala göğüs ağrım yok
bide acaip uyuyorum
aslında belirti aramayımda regl öncesi belirtilerim yok sanki hamileyim allahımmm inşallah hamileyimdir ya kızlar duramıyorum
ayyy canım inşallah hamilesindir ya bak bende umutlandım kız bence var bu ay hadi ya bak ben çok heyecanlandım inşallah meleğin içindedir iyice tutunmuştur annesine test yapsana bi
karden burdan bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim-131.html
sevser kurtlanma madem 3 gün kaldı bekleeeee
inşallah karden
ama daha regle 3 gün var ve günüm 1 gün geçince test yapmak istiyorum negatif çıkarsa çok kötü oluyorum
allahım nasıl heycanlandım duramam dr enfeksiyon gebeliği engeller antibiyotiği kullan dedi bende bu ay tam kullandım
inşallah hamileyimdir kardenim ya
esracım saol arkadaşım allah razı olsun
inşallah canım ya ozaman 3 gün bekle kendine dikkat et hadi bakalım senden müjdeli haberi bekliyoruz
Boncuk:150
Nun:100
Sevser:150
Esssx:100
Xeda:100
Yağmurum:100
Melisela:100
Karden:200
Duam tamamlanmış bileeee
Allah razı olsun canlar..
3 hamişim var listemde amann amannnnn
Rabbim kabul eylesin..
şimdi sırada Esssssx arkadaşımız var:150tane benden
Eneslenam sen bana 1 tane oku yeter sıradaki arkadaşa geçelim.sağol cnaımmm
yaa
bide acaip uyuyorum
Sevser akıntın nasıl canım varmı?en çok duyduğum belirti bolca akıntı bak bakiyim:)))
kardenim geçmiş olsun..
canım senin duanı 5 tanede olsun okumak isterim
hatta tüm arkadaşlara okumak istiyorum
2 saat topicten ayrı kalıyom bi bakıyom dualar bitmiş maşallah
bu arada esssx arkadaşada 50 tane okurum kısmetse
benide yaz listeye
kız benim hamilelik belirtilerimin aynısı
her ay göğsüm şişerdi o ay şişmedi
her ay duygusal moda girer ota çöpe ağlardım o ay olmadı
ve acayip uyku hali olmuştu bende halada var
umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?