Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen tuzlu ayran ver arada dengelesin farketmesin:)
çok ünlü bi kadının eşi daha ne istiyooooo

yaa
kızar acaba ben hamilemiyimki
çok heycanlıyım kendimi bildim bileli adetten 10 gün öncesinde karnım ağrır hatta 3 gün öncesindende ialç içmeye başlarım ağrı için çünkü çok şiddetli ağrılarım olur
ama bu ay regle 3 gün var hala ağrı yok ( maşşallah )
birde göğüslerim acaip ağrırdı dr a sorardım neden bukadar önceden göğsüm ağrır derdim ama bu ay hala göğüs ağrım yok
bide acaip uyuyorum
aslında belirti aramayımda regl öncesi belirtilerim yok sanki hamileyim allahımmm inşallah hamileyimdir ya kızlar duramıyorum

sen tuzlu ayran ver arada dengelesin farketmesin:)
çok ünlü bi kadının eşi daha ne istiyooooo

delusun kızım sen yha
len bayılmlaara kalmalı adam :)
bırde bır sperm olmalıkı mılyon deıl mılyarlara cıkmalı :))))))))))))))tıp sok olmalı

ınsallahhhhhhhh

ayyy canım inşallah hamilesindir ya bak bende umutlandım kız bence var bu ay hadi ya bak ben çok heyecanlandım inşallah meleğin içindedir iyice tutunmuştur annesine test yapsana bi

ayyy canım inşallah hamilesindir ya bak bende umutlandım kız bence var bu ay hadi ya bak ben çok heyecanlandım inşallah meleğin içindedir iyice tutunmuştur annesine test yapsana bi

inşallah karden
ama daha regle 3 gün var ve günüm 1 gün geçince test yapmak istiyorum negatif çıkarsa çok kötü oluyorum
allahım nasıl heycanlandım duramam dr enfeksiyon gebeliği engeller antibiyotiği kullan dedi bende bu ay tam kullandım
inşallah hamileyimdir kardenim ya

esracım saol arkadaşım allah razı olsun

inşallah canım ya ozaman 3 gün bekle kendine dikkat et hadi bakalım senden müjdeli haberi bekliyoruz

Sevser akıntın nasıl canım varmı?en çok duyduğum belirti bolca akıntı bak bakiyim:)))

kardenim geçmiş olsun..

kizlarrrr nasilsinizzz ekin senin duanada yetisememisim eve yeni geldim canim kusura bakma canim yaaaa..
sira essssss deymis galiba bendende 50 yazin bitanem

inşallah canım ya ozaman 3 gün bekle kendine dikkat et hadi bakalım senden müjdeli haberi bekliyoruz

inşallah canım benim ya inşallah
çok garip ya eşime göre ben buraya sadece infertilite için takılıyorum
bana dün diyoki eee benim değerler çok iyi daha niye oraya giriyon diyo bende
onlar benim en yakın arkadaşlarım
orası benim asıl samimi dünyam dedim bi gülüyorki anlatamam
tabi bende anlattım zaten ara ara bahsediyorum sizden
arada eve gelip eeee hamileniz varmı diyo gıcık aşkım benim
burayı çok seviyorum kardencim

canım senin duanı 5 tanede olsun okumak isterim
hatta tüm arkadaşlara okumak istiyorum
2 saat topicten ayrı kalıyom bi bakıyom dualar bitmiş maşallah

bu arada esssx arkadaşada 50 tane okurum kısmetse
benide yaz listeye

kız benim hamilelik belirtilerimin aynısı
her ay göğsüm şişerdi o ay şişmedi
her ay duygusal moda girer ota çöpe ağlardım o ay olmadı
ve acayip uyku hali olmuştu bende halada var
umarım hamilesindir

Sevser akıntın nasıl canım varmı?en çok duyduğum belirti bolca akıntı bak bakiyim:)))

kardenim geçmiş olsun..

var canım hemde 1 haftadır var
hatta reglde aktığını hissederixya bendede öyle oluyor
sırf akıntıyı görüp mutlu olmak için günlük ped takmıyorum koyu renkli iç çamaşırı giyiyorum ıslaklığı görmek için komik ama napıyım mutlu oluyom
allahm inşallah hamileyimdir
kızlar kaç aydır burdayım biliyosunuz hiç böyle olmadım çünkü 10 gün öncesinden karnım ağrır tamam derim bu ayda olmadı ama bu ay yok ağrı falan maşşallah....

ronyaaammmmm
deme kız acaip oluyorum valla
hemen tekrar yazıyım
göğsüm 15 gün öncesinden ağrırdı hiç dokunamazdım ama bu ay kaç gündür dokunuyorum ağrı falan yok çok şaşırıyorum peki regl sancın oldumu olduysa kaç gün öncesinden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…