- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #7.981
Evet mericim. Sonuçlar harika. Bu ay topiğimiz Rabbim izniyle seni de hamiş listesine ekleyecek galiba. Biz de proxeed kullanalı 1 ay bitti. Bakalım nasıl sonuçlar görücez.
Canım sizin değerler ne düzeyde? Uyguladığınız tedavi ne şu aşamada? Bilgi verirmisin?inşallah canım hepımız sonucları ıyı alırız, sizin testler ıyı cıkarda tedavı surecınız ıyı sonuçlanır. keşki bizim yumurta takibi gibi beyler içinde sperm testi olsa, biz son bir kaç ay ıcınde 3 kere test yaptırdık
Canım sizin değerler ne düzeyde? Uyguladığınız tedavi ne şu aşamada? Bilgi verirmisin?
Mercim ve diğer kızlar ,gene moralim bozuk eşim bu sabah sperm testi verdi ,suratı iki karış gene çok azmış çok zorlanmış bundan bişey çıkmaz diyo ,öleceğim ya olmaz ki bu kadar ne kadar karamsar bir adam herşeyede yansıtıyo(((((
Meri siz yaptırdınızmı testi?
İnşallah iyi çıkar sonuçların:)))))
Bende gene umutlar sıfırlandı,şu test inşallah akşama çıkarda iyise de kötüsede görür stresinden kurtulurum((((((
mericim sonuclar super. bızde proxeed sıparısı verdık gıttı gıdıyordan dun aldık bugun geldı. esıme dedım sabah ıc dıye bugun başladık umarım bızım sonuclarda sızınkı gıbı tavan yapar
Selam kızlar. Ay ne kadar ayrı kaldım sizlerden böyle. Geçen hafta perşembe günü güya internetin gelişine deli gibi sevinmiştim meğer deneme sinyali cermişler, internet gidiş o gidiş. Ne kadar ayrı kaldım sizlerden yaaaa. Sinir oldum yaaaaaa. Unutmayın ama beni olur mu?Walla internet gelsin hiç yanlız bırakmıycam sizi.
Esilanur napıyosun sen burda.
Bacaklar havada olmalı şimdi:)))
Kris görmesin burada olduğunu:)))Bücürükmü uyumadı yoksa
inşallah barukcum rabbim herkesin gönlüne göre versinn
baruuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkk sesim geliyomuuuuuuu
barukcum aşk olsun küstüm(
mericim sonuclar super. bızde proxeed sıparısı verdık gıttı gıdıyordan dun aldık bugun geldı. esıme dedım sabah ıc dıye bugun başladık umarım bızım sonuclarda sızınkı gıbı tavan yapar
Arkadaşlar eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yapacağım da,nasıl yapıldığına dair bir fikri olan var mı yada daha önce deneyen?
Arkadaşlar eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yapacağım da,nasıl yapıldığına dair bir fikri olan var mı yada daha önce deneyen?
canım hayırlı olsun şifa olur inşallah ama keşke ebay yada eczaneden alsaydınız
mericim cok beklemek ıstemedım, sonrakı kutuları artık toptan ebaydan alırız.
sadece benı dusunduren postayla geldıgınde almaya gıdınce gumruk parası yada ekstra bir masrafı oluyormu?
bir adet orta boy kavanozun tamamını ikiya bölünmüş incirlele dolduruyorum üzerinede zeytinyağla doldurup bırakıyorum ben eşim her sabah 1 tane yiyor,incirler bittikce ilave ediyorum
ben bu şekilde hazırlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?