- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.001
şekerim burdayım, iş yerınde oldugum ıcın heran sayfaya bakamıyorum.
sen nasılsın ?
Slm fatmacım ben yapmadım henuz ama sana yapılısını gönderiyim.
İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.
Mericiğim sağol canım,akşam yapıp sabah hemen vereyim mi,yoksa birz bekletmem gerekir mi.Tatlım bide incirler tamamen bitince yeniden mi yapıyorsun yoksa incirler azaldıkça aynı yağa ilave mi ediyorsun.Canım ya bi de nerede saklamam gerekir yani buzdolabında falan mı,ayyyy ne kadar cahilim
fatmacım hakiki zeytinyagının içine mesala 30 tane incirleri yıka sonra 2 ye kes yagın içine ilave et bir hafta beklesin incir yagı çeksin incir bitince aynı yagın içine ialve edebilirsn buzdolabına koymana gerek yok
yağmurummm canım çıktımı sonuççlarr
Şimdi arıyacağım çıkıyoda raporu yazmıyorlar(((
ahhh canım dualarımdasın hadi Allahım inşallah güzel haber alalım
oooofffffffffffff kapanmış demekki yarına kalmış ,hadi bakalım var bundada bir hayır:)))))))))
Çok sağol canım,gidip incir alayım hemen o zaman,öpüldünüz kızlar
oooofffffffffffff kapanmış demekki yarına kalmış ,hadi bakalım var bundada bir hayır:)))))))))
özlembaris meroşum nasılsınız kızlar
ben iyi gibiyim canım galiba üşüttüm bi halsizlik var üzerimde burnum da akıyo,hepinize grip bulaştırıcammmmm
sen nasılsın ronyacım
canımya bakalım hayırlısı yarın öğleden sonra yazarlar raporu o zaman görürüm inşallal ,meriden de haber çıkmadı onlarda bugün yaptılar testi.
meroşum günün ne zaman hayatım
senden ümitliyim biliyon demi çalışş sıkı çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?