- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.021
canım valla bende öyleyim elim ayağım kalkmıyoo
bi halsizlik varki üstümde sorma galiba grip olcam :93:
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum
bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi
genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı
canım çok sevindim artış olmasına..bu arada herkese selamlar kızlar..ronyacım nasılsın? sayfalar yine uçmuş nasıl okuyacaz yaaa :26: Mericim birşey sorcam canım, sizde proxeed kullanıyordunuz demi? hatta aynımı başlamıştık? Hareket artmışmı sizde?
canım çok sevindim artış olmasına..bu arada herkese selamlar kızlar..ronyacım nasılsın? sayfalar yine uçmuş nasıl okuyacaz yaaa :26: Mericim birşey sorcam canım, sizde proxeed kullanıyordunuz demi? hatta aynımı başlamıştık? Hareket artmışmı sizde?
meroşum sen eğer düzenli yumurtluyorsan aşılamayı falan hiç düşünme
yumurtlama dönemi preseed jelle çalışın olur inşallah değerler bence çok iyi
bende iyiyim kızlar kimse halimi sormuyo ama((
Şimdi arıyacağım çıkıyoda raporu yazmıyorlar(((
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum
bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi
genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı
canımm küstünmü bize görmedim ben adını canım
hoşgeldin nasılsın
iyiyim meliseli sen nasılsın kuzummm
çalışmalar nasıl gidiyoo
kuşum çalışma falan yok bizde :))) eşim il dışında, sadece haftasonları evde oluyor(( bende bugün yumurtladım sanırım, akıntı geldi baya ama yok işte herif..
kuşum çalışma falan yok bizde :))) eşim il dışında, sadece haftasonları evde oluyor(( bende bugün yumurtladım sanırım, akıntı geldi baya ama yok işte herif..
bebegim ben pek anlamıyom ama yükselmiş diyosun gözün aydın
kızlarrr bişey sorucam çelik tencereyi ilk kullanmadan önce içinin kararmaması için napmak gerekiyodu :111: biliyodum ama anımsayamadım sütmü sirkemi bişey kaynatılıyordu sanırım ilk kullanımda
bilenlerden cevap bekliyom
canım yapmadımda sanki yumurtladım çünkü hafif ağrımda var, benim genelde her ay ortası böle oluyor..nediyosun test yaptınmı sende canım
canım eşim akademisyen, bende..ama ayrı üniversitelerdeyiz malesefaaaa çok kötü ne işle uğraşıyor eşin
keşke yarın görüşebilseniz tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?