- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.041
kızlarrr bişey sorucam çelik tencereyi ilk kullanmadan önce içinin kararmaması için napmak gerekiyodu :111: biliyodum ama anımsayamadım sütmü sirkemi bişey kaynatılıyordu sanırım ilk kullanımda
bilenlerden cevap bekliyom
Rica ederim canımteşekkürler durucumm
bende öyle anımsıyom
teşekkürler durucumm
bende öyle anımsıyom
ronyacım baksana internetten bebegiimmm
canım baktım ama bişey bulamadımmm
ben hem sizlerden öğrenmek istiyomm
fatma sen adet oldunmu canım.guzel haberlerını beklıyorum.bıze umut ol,sende bebegıne kavus ınsallah.
kızlar bugun 6 gunluk gecıkmeyle adet oldumbelırtım yoktu umudumda ama adet olmadıgım her gecen gun acaba mı dıyordum.ki bu 2. defa basıma geldı hayatımda ve ıkısı de korunmazken.offf Rabbim tüm bebek ısteyenlerın muratlarını versin.hepımızın yuzunu guldursun bızde bırgun anne olalım AMİN.
Depresyondayım bugun.bırde bugun 2tane hamılelık haberı aldım 2 si de 2. bebek ıcın.ben 1ini bulamıyorum.Rabbim herkesın yavrusunu bagısla bızı de bıran once yavrularımıza kavustur AMİN.
iyiyiz şeker sen nasılsın
kızlar bugun 6 gunluk gecıkmeyle adet oldumbelırtım yoktu umudumda ama adet olmadıgım her gecen gun acaba mı dıyordum.ki bu 2. defa basıma geldı hayatımda ve ıkısı de korunmazken.offf Rabbim tüm bebek ısteyenlerın muratlarını versin.hepımızın yuzunu guldursun bızde bırgun anne olalım AMİN.
Depresyondayım bugun.bırde bugun 2tane hamılelık haberı aldım 2 si de 2. bebek ıcın.ben 1ini bulamıyorum.Rabbim herkesın yavrusunu bagısla bızı de bıran once yavrularımıza kavustur AMİN.
Mercim ve diğer kızlar ,gene moralim bozuk eşim bu sabah sperm testi verdi ,suratı iki karış gene çok azmış çok zorlanmış bundan bişey çıkmaz diyo ,öleceğim ya olmaz ki bu kadar ne kadar karamsar bir adam herşeyede yansıtıyo(((((
Meri siz yaptırdınızmı testi?
İnşallah iyi çıkar sonuçların:)))))
Bende gene umutlar sıfırlandı,şu test inşallah akşama çıkarda iyise de kötüsede görür stresinden kurtulurum((((((
ben geldimmmmmmmmm
gecmise bakip geliyorum
Krisimmmm eğer sonuç iyi çıkmazsa hayatta daha ilaç içmez ,tüm çabalarımız boşa gider,büyük bir boşluktayım şu an ne olcak şimdi,ne çıkacak ,eşimin tapkisi ne olacak,kahvaltı yapmak gelmiyo içimden ,sadece o aptal sonucu görsem iyi yada kötü ohhhhhhhh diyeceğim(((
ben geldimmmmmmmmm
gecmise bakip geliyorum
Kendimle ilgili gelişmeleri yazayım, haber vermiş olayım sizlere. Pazartesi günü Bahçeci kliniğinde Halit Fırat Erdene gittik ön görüşme yaptık. Şu ana kadar yaptırdığımız bütün tahlillere baktı. 1 negatif tüp bebek, 1 doğal yolla gebelik ve düşük olmasından yola çıkarak benden genetik test ve pıhtılaşma testi eşimden de geneteik test istedi. Bunların sonucuna bakarak ne yapacağıma karar vericem dedi. Benim önceki tüp bebek tedavisinden 5 dondurulmuş embriyom vardı bence onları çözüp 5.güne gelen olursa onu tarnsfer edelim dedi.
Bende önce bu testleri yapıcam, eşim hala Kaan Hocanın tedavisinde zaten. Bi yandanda tüp bebek raporuna devam ediyorum.Bende ki durumlar bundan ibaret.
krishazelcim muyane olmadım, para da vermedim, görüşmeye gittim diye kızma bana tamam mı? Konuştuğumuz gibi eşim önce tedavi olacak olmazsa tüp bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?