Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugun 6 gunluk gecıkmeyle adet oldum belırtım yoktu umudumda ama adet olmadıgım her gecen gun acaba mı dıyordum.ki bu 2. defa basıma geldı hayatımda ve ıkısı de korunmazken.offf Rabbim tüm bebek ısteyenlerın muratlarını versin.hepımızın yuzunu guldursun bızde bırgun anne olalım AMİN.
Depresyondayım bugun.bırde bugun 2tane hamılelık haberı aldım 2 si de 2. bebek ıcın.ben 1ini bulamıyorum.Rabbim herkesın yavrusunu bagısla bızı de bıran once yavrularımıza kavustur AMİN.

Kızlar bişey soracağım,bu preseedi biraz araştırdım da,kullanım zamanlarında negatif tüp bebek denemelerinden sonra bekleme sürecinde kullanılır yazıyor.Hani boş boş beklemektense bu arada uğraşsam mı acaba Belli mi olur belki yolunu şaşırmış bi sperm uğrayıverir,nedersiniz

fatma sen adet oldunmu canım.guzel haberlerını beklıyorum.bıze umut ol,sende bebegıne kavus ınsallah.

Oldum tatlım tam 15 gün üstüne ilaçla oldum ama ben zaten test yapmıştım,negatifti.Onun için olsun diye dört gözle bekliyordum nihayet dün söktü.Kırmızılarımı gördüğüme ilk defa bu kadar sevindim...

Bende birilerinden hamile haberleri duyduğum zaman çok üzülüyorum yani kendi adıma,onlar için mutlu oluyorum tabi ama iştesi var...

üzme kendini canım bi dahaki aya inşallah

canim ya niye evden goturmuyor
zor veriyor iste adam zorlamayin onu.

canim durup duruken ne testi simdi bu
daha cok erken degilmi test icin 3 ay kullandimi proxeed esin?

tamam yavru kusum 200 tl yi vermediysen kizmam:))
ayy doktorucugumu gordun ne seker degilmi insani nasil rahatlatiyor:) ama insallah ona gerek kalmadan kendiliginden hamile kalirsin.

esin tedavi olacak tabiki tuple bile olsa o spermler once duzelecek ondan sonra nasil olacaksa olacak:) ama saglikli spermlerle olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…