Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Esra8 esimde ayni senin gibi dusunuyor hak veriyorum sizlere. Ama kimsesiz yurdunda buyumesi psikolojisi icin o kadarda iyi olmasa gerek yani ne bilim. Annesi babasi ve ailesi olmayan bir bebek benimde ona ihtiyacim var onunda bana. İlla benim can vermis olmam değil ona bakip onu hayata hazirlamak cok heyecan verici geliyor bana. Ve ben bunu yapabilirim diye dusunuyorum allahin izniyle. Ama zor kolay değil

mavılı kız rabbım razı olsun senden ınsallah senınde gusel haberlerını alırızzzzzzz

azracık,rabbım ınsallah kendı cocugunu buyutmeyı nasp eyler

inşallah esracığım.İnşallah herkes en kısa zamanda istediğine kavuşur.Zor bir imtihan Allah sabır versin herkese. ben çok biliçsizdim bu konuda koştura koştura tüp bebek yaptırdım. sonrasında çok üzüldüm ama nasip değilmiş. sizlri burada takip ettim ve kürlere başladım. eşimde yarın hormon tahlili yaptıracak. kaan hocaya atacaz krisle birlikte. kris ilgilendi sağolsun Allah razı olsun. ÇOk iyi bir insan. inşallah emeklerimizn ve sabrımızn karşılığını alırız en kısa zamanda

bunu kabullenmenin zorlugunu o kadar iyi biliyorumki anlatamam benim icin zordu kabullendim daha evlenmemistim bunu ogrendigimde hic dusunmedim esimi cok seviyordum kabullendim yada onemsemedimmi bilmiyorum...
sonra evlendik cocugum olmayacagini bildigim halde korundum korunduk ne buyuk aptallik..evliligimizin 2,5 yiliydi bir cocuk istedik olmayacagini biliyoduk bir urologa gittik tup dedi tuplede olsa olsun dedik butun umudumuzu bagladik evliligimizin 3. yilinda tup bebek tedavisi negatif sonuc yikimlar....simdi dogal gebelik istiyoruz olmuyor tuple olmadiki dogalla olsun...ben bu mucadeleye yeni basladim gibi hissediyorum yolun ne basinda nede sonundayim ole biyerdeyim iste ne bir adim ileri ne bir adim geri atabildim cakildim kaldim durdugum kaldigim yerde...simdi nerden baslayacagimi ne yapmam gerektigini hicbise bilmiyorum en zoruda bunun nekadar surecegini bundan sonra ne olacagini bu surecin ne kadar surecegini gittik tup dedi tuplede olsa olsun dedik butun umudumuzu bagladik evliligimizin 3. yilinda tup bebek tedavisi negatif sonuc yikimlar....simdi dogal gebelik istiyoruz olmuyor tuple olmadiki dogalla olsun...ben bu mucadeleye yeni basladim gibi hissediyorum yolun ne basinda nede sonundayim ole biyerdeyim iste ne bir adim ileri ne bir adim geri atabildim cakildim kaldim durdugum kaldigim yerde...simdi nerden baslayacagimi ne yapmam gerektigini hicbise bilmiyorum en zoruda bunun nekadar surecegini bundan sonra ne olacagini bu surecin ne kadar surecegini

umutcuğum yılmak yok bu bizim imtihanımız sabredecez ve elimizden geleni yapacaz. Göreceksin Allah hiç ummmadığımız bir vakitte bizi sevindircek.

umutcuğum yılmak yok bu bizim imtihanımız sabredecez ve elimizden geleni yapacaz. Göreceksin Allah hiç ummmadığımız bir vakitte bizi sevindircek.

canim INSALLAH tek temennim tek duam bu RABBIM HEPIMIZE HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH....iste bu mucadeyi vermek zor olan RABBIM basarmayi NASIP EYLESIN

ayyy öylemi ne güzelll
inşallah bizlerde senin hamilelik haberine seviniriz

Kizlar Ronya nerde kaldi?
Catladim meraktan.Guzel haberlerle gelsin insallah.

canım randevum 6 buçukta ancak 7 buçuk 8 gibi evde olurum
umarım herşey yolundadır :97:

canim neden o merkezi sectiniz ?

iyidir canım kaynım bizdeydi musluğum bozulmuştu oda iyi anlar bakmaya geldi internete tutuştu az önce gitti bende kuran okudum biraz öyle işte sen neler yapıyosun fotoların çok tatlı çıkmış ya

saol canım benim
bende napıyım bugün üstümde bi uyuşukluk var
ayağa kalaksım gelmiyor tv nin karşısında pinekliyorum bugün temizlik yapcaktım ama içimden gelmiyor valla offff
ama şükür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…