Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.

ay inşallah bilgem ne büyük bir sevinç olur hem sen hemde yağmur hamile olsa inan kendi sonucumu bekliyormuş gibi bekliyorum hayırlı haberlerinizi bu arada sen kaç günde bir adet oluyorsun?

selam arkadasler cook uzun zamandir araniza katilmadim ..... Son bahsetmisidim size asilama yaptirmayi düsünüyoruz diye evet yaptik ve hamile oldumu ögrendimmmm ve hemen size haber vermek istedim

yaşassıınnn ne güzellll.maşallah,yüce Rabbim bebeğini sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Boncuk kaan hocanın yanına gittin mi yoksa sadece maille mi görüştün. sadece ilaç tedavisi gördün dimi. iğne yoktu . hatırladığım kadarı ile sizde fsh yüksekti. bende artık kaan hocayla irtibata geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sence ?

Yok canım biz gitmedik Kaan hocanın yanına, başlangıçta gönderdiğim mail üzerinden sürekli haberleştik. Eşimin fsh 18,5 civarındaydı oldukça yüksekti yani, 14 lere düştüğünde ben hamiştim çok şükür.İğne kullanmadık biz. Sadece hap tedavisi.

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah Allah yüzünü güldürür en kısa zamanda.

Nun senin bebisin dogum tarihi belli oldu mu?

yok canım yarın kontrolum var, dr ne dicek bakalım...

ama ben sana şöyle bi yaklaşık tarih vereyim: senin bebeğin doğumundan 36 hafta falan önce ne dersin:))

ayy inşllah yağmur ve senden böyle bi haber alsak, ya da dur bi dakka teker teker gelin sancım falan tutar birden

Paptya canim arkadasim guzel sozlerin icin cok tsk ederim.
Benim adetim 36.gunu gecmez.Insallah hayirlisi ile hamileyizdir.
Sen nasilsin? Bebis nasil? Kac haftalik oldun?
Son adet tarihini yazda aksama sana cizelge yapayim.

Boncugumm son haftaya girdin cok sukur.
Baruk ne yapti acaba?

Evet Bilgem son 1 hafta...Baruk benden 1 hafta gerideydi, onunda güzel haberlerini alırız yakında. Sabah kontrolüm var, haberini anca öğleden sonra alırım, güzel haberler ver tamam mı?

ronyacım doktorunun ismini vermende sakınca var mı,ben de izmirde yaşıyorum ya.daha önce bahsettiğin doktor mu acaba başka topiklerde okumuştum.

Nun o guzel tarih verme seklin beni nasil mutlu etti cok sagol.
Insallah Mevlam hayirlisi ile nasip etmisir.Yagmurumun hamile kalmasini kendimden cok isterim.
Oda benim gibi melek annesi.

Kizlar kaderimizde kupa kaldirmak varsa alasini kaldiririz insallah.

canım çok teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür, Allahın izniyle bebekte iyidir inşallah.12. haftanın içine girdim Allahın izniyle. canım çizelge için sana yazacaktım ama haftaya perşembe kontrolüm var ikili test için Allah nasip ederde güzel haberlerle gelirsem o zaman yaptırayım çizelgemi diye düşünüyorum. ilk üç ayım çok sıkıntılı geçti o yüzden korkuyorum, biraz temkinli hatta biraz fazla temkinli davranıyorum, inşallah haftaya yaparsak kızmazsın dimi bana.
İnşallah yarın bu sayfalar da büyük sevinç yaşatırsın bize..

Paptya'm kuzum olur mu oyle sey ask olsun.Sen ne zaman istersen.
Bazi arkadaslarim cok ince dusuncli olduklarindan soramiyolar,o yuzden ben atliyorum hemen.
Bu arada bende sipamin pit pitlarini duwmadan yapmicam,digerinde yaptim ve geri kaldirmistim.

Paptya'm kuzum olur mu oyle sey ask olsun.Sen ne zaman istersen.
Bazi arkadaslarim cok ince dusuncli olduklarindan soramiyolar,o yuzden ben atliyorum hemen.
Bu arada bende sipamin pit pitlarini duwmadan yapmicam,digerinde yaptim ve geri kaldirmistim.

Yağmurumben 25günde adet olurum
26 ağustostu..
ateşin güzel
biraz daha gayret:))))

ekinciğim merhaba.

Sana bişey sormak istiyorum. yumurta azlığı için bişey yapıyomussun kür falan yada doktora gittin mi. bana neler tavsiye edersn bu konuda. önce bir doktora mı gitmeliyim. ben rezerv testi yaptırmadım sadece tüp bebk tedavi esnasında yumurta sayımın az olduğunu söylediler. sence nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursan sevinirim. bu arada fsh değerim normaldi 5,3 ama çok oldu o testi yaptıralı değişkenmi bu deeğr bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…