- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.061
Yağmurumben 25günde adet olurum
26 ağustostu..
ateşin güzel
biraz daha gayret:))))
Paptya'm kuzum olur mu oyle sey ask olsun.Sen ne zaman istersen.
Bazi arkadaslarim cok ince dusuncli olduklarindan soramiyolar,o yuzden ben atliyorum hemen.
Bu arada bende sipamin pit pitlarini duwmadan yapmicam,digerinde yaptim ve geri kaldirmistim.
ekinciğim merhaba.
Sana bişey sormak istiyorum. yumurta azlığı için bişey yapıyomussun kür falan yada doktora gittin mi. bana neler tavsiye edersn bu konuda. önce bir doktora mı gitmeliyim. ben rezerv testi yaptırmadım sadece tüp bebk tedavi esnasında yumurta sayımın az olduğunu söylediler. sence nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursan sevinirim. bu arada fsh değerim normaldi 5,3 ama çok oldu o testi yaptıralı değişkenmi bu deeğr bilmiyorum
Tünaydın arkadaşlar, ben geldim kontrolden :)))
Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))
Kızlar bu duyguları yaşamayı Rabbim buradaki tüm kardeşlerime yaşamayı nasip etsin, aklıma siz geldiniz ve dua ettim..
Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))
Kızlar bu duyguları yaşamayı Rabbim buradaki tüm kardeşlerime yaşamayı nasip etsin, aklıma siz geldiniz ve dua ettim..
gözünaydın meliselacımmmm:))))))))))))))))))))))))))))
maşallah
ay daha minicik hareket de mi edermiş bu haftada,
melisaaaa dualarının devamanı diliyorum bebişini esirgesin
CANIM çok kafana takılıyorsa AMH testi yaptır.
Ama fsh oldukca iyi senin o aya özel bi azlık olabilir stres vücudu çok etkiliyor
ama önemli olan fsh ve aylık görülen foliküll sayısı ..
git bi doktora ama çok takılma bu konuya stres çokkk zararlı bizlere..
arginmax women +omega3 kullanabilirsin.
multıvıtamın bu.
canımmm sen nasılsın? senin nasıl gidiyor hamişlik :) valla ediyormuş
canım çok sağol çok şükür daha iyiyim bildiğin tedirginlik durumu dışında bir sıkıntım yok . hamişlik biraz zorlamıştı ama Rabbime çok şükür yoluna giriyor herşey.
Canım teşekkür ederim ilgin için. FSH hormon testini yaptıralı 1,5 sene falan oluyo. Doktor tedavi sırasında tekrar gerek duymamıştı. Acaba bu değerde değişyomudur zamnala. Bir daha yaptırsammı. bi de benim adetlerim aşırı sancılı ve çok yoğun oluyo. 3-4. günüm o kadar yoğun oluyoki nerdeyse yerimden kalkamıyorum. Bununda olumsuz etkisi varmıdır yumurtalık üzerinde . Rahim filmimde harhangi kist miyom çıkmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?