Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yağmurumben 25günde adet olurum
26 ağustostu..
ateşin güzel
biraz daha gayret:))))

ekinciğim merhaba.

Sana bişey sormak istiyorum. yumurta azlığı için bişey yapıyomussun kür falan yada doktora gittin mi. bana neler tavsiye edersn bu konuda. önce bir doktora mı gitmeliyim. ben rezerv testi yaptırmadım sadece tüp bebk tedavi esnasında yumurta sayımın az olduğunu söylediler. sence nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursan sevinirim. bu arada fsh değerim normaldi 5,3 ama çok oldu o testi yaptıralı değişkenmi bu deeğr bilmiyorum

canım ben seninde burdaki herkesinde çok çok düşünceli olduğunu biliyorum, cuma selası okunuyor Rabbim onun hürmetine sevindirsin hepimizi. inşallah tez zamanda pıt pıtlarını duyarsın kuzucuğunun..

CANIM çok kafana takılıyorsa AMH testi yaptır.
Ama fsh oldukca iyi senin o aya özel bi azlık olabilir stres vücudu çok etkiliyor
ama önemli olan fsh ve aylık görülen foliküll sayısı ..
git bi doktora ama çok takılma bu konuya stres çokkk zararlı bizlere..
arginmax women +omega3 kullanabilirsin.
multıvıtamın bu.

Tünaydın arkadaşlar, ben geldim kontrolden :)))

Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))

Kızlar bu duyguları yaşamayı Rabbim buradaki tüm kardeşlerime yaşamayı nasip etsin, aklıma siz geldiniz ve dua ettim..

gözünaydın meliselacımmmm:))))))))))))))))))))))))))))

maşallah
ay daha minicik hareket de mi edermiş bu haftada,

melisaaaa dualarının devamanı diliyorum bebişini esirgesin allah

Son düzenleme:
LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
sel76

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

Anlamı:

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)

Oh oh oh ne güzelll Melis'im gözün aydın
yirim onu ben yaaa...

Canım teşekkür ederim ilgin için. FSH hormon testini yaptıralı 1,5 sene falan oluyo. Doktor tedavi sırasında tekrar gerek duymamıştı. Acaba bu değerde değişyomudur zamnala. Bir daha yaptırsammı. bi de benim adetlerim aşırı sancılı ve çok yoğun oluyo. 3-4. günüm o kadar yoğun oluyoki nerdeyse yerimden kalkamıyorum. Bununda olumsuz etkisi varmıdır yumurtalık üzerinde . Rahim filmimde harhangi kist miyom çıkmamıştı.

oohhh ohh maşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. sonuna kadar hep böyle gider inşallah sorunsuz.

fsh çok değişken bi baktır canım
aydan aya farkeder..
kontrollerimizi çok aralıklı yaptırmayalım.
eşlerin tedavisi devam ederkesn kendimizi ihmal etmeyelim canım

maşallah canım, gözünüz aydın, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…