Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar
raporumda çıktı şükür sorunsuz
reglimi bekliyorum artık
ilaçlarıda alıcam birazdan
inşallah doktorun gördüğü şey polip çıkmazda transferide bu ay yaptırırız
eşimde gelemedi henüz onuda izin durumu karışık
benden şimdilik bu kadar gidip denizi kocaman kocaman içime çekicem en iyi terapi:)

MELİSA mercimeğini görmüşsün mutluluğun daim olsun canım bana da dua at emiii:)

merhaba arkadaşlar, ben de bu topiği ilk açıldığı zamanlar takip ediyordum. sonra baya bir ara vermiştim. yaklaşık bir haftadır yine her yazılanı okumaya başladım. biz de 5 yıllık evliyiz.ilk 2 yıl düşünmediğimiz için korunmuştuk. korunmayı bıraktığımz ilk ay bir boş gebelik yaşadım. sonra tekrar hamile kalırım düşüncesiyle bir yıl birşey yapmadık. bir yılın sonunda eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı. ameliyat olmaya karar vermesi 8 ayı buldu. ameliyattan sonra istanbulada meşhur ürolog emre bakırcıoğluna gittik. bu değerler normal yolla olmak için yeterli. amleiyattan sonra 1 yılın dolmasını bekleyin dedi.ayrıca kaan hocaya maille durumu yazdım. o da normal yolla olması için yeterli dedi. bu arada ben de kendimle ilgi eksik tetkikleri yaptırdım. hsg çektirdim. ultrasonda görünmeyen fakat hsg de polip olduğunu şüphelendiren görüntülerden dolayı histeroskopi oldum ve poliplerimi aldırdım. hala bir gelişme yok. umudumu yitirmeye başlamıştım. içimden bir ses tüpte yaptırsak düşer diyor. bu sesi bir türlü dindiremediğimden tüp yapmayı bu zamana kadar erteledim. çünkü bizim spermlerde harket %5, morfolji %2. kaan hocanın başak sorulara verdiği cevaplarda sperm sayısı normal olsa bile spermde dna hasarı olabilir. bu durumda tüp hamileliği sağlayamayabilir sözü benim düşüncemi tam olarak desteklediğinden kaan hocadan randevu aldık. nasipse önümüzdeki aya randevu verdiler.

tam ümitlerimi yitimeye başladığımda bu topikteki arkadaşların yazdıkları bana yeniden umut oldu. içimden bir ses normal yolla olabilir diyor. inş.burdaki herkesin anneliği tadmaları için ben de duacıyım. bu mübarek saatleri kaçırmayalım. haydi duaya. cumadan sonra tekrar görüşürz.

hayırlı cumalar canlarım
melisim görmüşsün fasulyeni maşallah
bilgem yagmurum dualarım sizinle
bilgem sabah erkenden yaz sonucu çatlarım yoksa
bende yarın doktora gidicem ikili testimiz için benim içinde
dularınızı eksik etmeyin

esilanurrrr
benimde beklenmeyen adetim 24 eylül benden ümidi kesitinzmi siz yoksa

esilacım dularım seninle canım sizdeki sorun neydi tüp bebekti dimi hangi degerle nerde yaptırdın canım anlatırmısın

esilacım dularım seninle canım sizdeki sorun neydi tüp bebekti dimi hangi degerle nerde yaptırdın canım anlatırmısın

yenı gordum mesajını ..ben bılıyordum Kızının olacagını, cok sevındım ..kucagımıza sag salım alırız ınsallah..

sagol canım benimde dualrım sizinle
tüp bebekdi canım benim tüplerde iltihaplanma vardı dış gebelik geçirmiştim
beklemek istemedim yaşım geçmeden şansımı denemek istedim şükürler olsunki rabbime yüzüme güldü
rabbim en yakın zamanda dogalında nasip etsin hepinize

aşkolsun bebem niye ümidimizi keselim bilmiyodum yarın regli günün oldugunu
sende hepinizde en yakın zamanda müjdeyi verirsiniz

canım klasik adet belirtileri bende oldu hemde 2 ay sürdü
ümidini yitirme iştahın açık olmasın kapalı olsun mümkünse

ben bi lab. yaptırdım..100 tl idi..
devleti bilmiyorum canım

yumurta rezevri hakkında öngörü veren bi test canım

ceylannn

inşallah veririm canım bu ay olmasa bile önümüzdeki ay veririm inşallahhhhhhhhhhh
iştah meselseini hiç sorma elimde oan bişey olsa bende kapatacamda azcık elimde degil
ekinnn bana spormu yaptırıyosun kız delü yaptırma acıkırım ben şimdi

sumak naber kuzum sende maşallah bebişi büyütmüşsün
benim neyim olucak kızımmı oglummu hadi benide bil

ıyıyım cnaım sen nasılsın ..sen de büyütmüşsün baksana :)

bılemıyorum kı ..

pamugu gorunce hep dıyordum oglu olucak dıye ,son zamanlarda da Ronya'yı ne zaman gorsem kızı olucak derdım hep ıcımden

sende bılemıyorum kızın olsun senın de ;:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…