Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dularımız seninle. İnşallah herşey normal çıkar . Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin

Merhaba arkadaşlar

ceylan bilge vede yağmurum bu ay inşallah güzel haberlerinizle seviniriz. İnşallah hamilellih haberlerinizi verirsiniz bu ay.
Benimde hamilelik sırası kimde diyince aklıma nedense esra 8 geliyor. o hamile kalacakmış gibi hissediyorum, bakalım . burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum. Herkes teker teker hamile kalacak ben inanıyorum benim ilk aklıma gelen isim esra :)

canım inşallah aklına gelen ilk isim olur hamile
hepimiz onun olmasını canı gönülden isteriz
esraammm nerdesin yaa yoksa bebişmi yapıyosun

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız Inş şu cuma vakti hürmetine Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah. Dua edelim birbirimize ınş mavikız arkadaşım çok güzel moral veriyorsun bende inanıyorum bu topikte ki herkesin bebişleri olacak ınş.

canım inşallah aklına gelen ilk isim olur hamile
hepimiz onun olmasını canı gönülden isteriz
esraammm nerdesin yaa yoksa bebişmi yapıyosun

Canım hepimiz her ay umutlanıyoruz bende ovulasyon günlerimdeyim bakalım bu ay ne olacak. ben burda herkesi çok sevdim. hamilelik haberi alınca çok seviniyorum. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın başta seni ve tüm arkadaşları en kısa zamanda inşallah.

bu kadar dua ve gayret sonucu Allah hepimizin yüzünü gülderecek inşallah. burda nerdeyse tek vücut olduk herkes birbirnie dua ediyo ne kadar güzel bişey bu. Allah herkesten razı olsun.

herkese hayırlı cumalar olsuuunnn
rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah
ve
inşallah esra hamiş olur
dünyalar onun olur
allah hayırlısını versin inşallah...

Meliss cok sevindim kuzum.
Hersey yolunda cok sukur.

Xeda insallah canim insallah

canım melisela
saglıklada kucagına aldıgın günüde görürsün inşallah.
Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.........

melisela maşallah bebeğimize
kucağında kıpraştığı günlere inşallah

Oh oh oh ne güzelll Melis'im gözün aydın
yirim onu ben yaaa...

yağmurummm canım öperim seni bu ay bekliyorum güzele haberlerini
sumakkk valla geldin gittin kızın olcak dedin içine doğmuş harbiden
gerçi topicte bir çok kişi kızın olcak dedi
dervişin fikri neyse zikride oymuş bende hep kız olcak diyordum

canlarım hepinizden Allah razı olsun, bana kızacaksınız ama bu seferde kafama bi ilacı taktım şimdi ben progestan ve estrofem isimli ilaçları 3. ayıma kadar kullanıcakmışım..Ancak estrofem hamilelikte X kategorisinde, yani kullanımında fetüsde anomali ortaya çıkarıyormuş bu ankdaki doktorum inatla 3. aya kadar devam dedi, burda gittiğim doktorda gerek yok ama kullan dedi, bişi olmaz dedi ama yinede kafama takılıyor, tüp yaptıran arkadaşlar siz kullandınız mı? nolur bişi söleyin..[/QUOTE]

doktorun kullanmalısın dediyse kullan, bir bildiği vardır bence. kullanmamında zararı olabilir çünkü. içini ferah tut, bişey olmaz Allahın izniyle.

melisss canım doktorun çokda gerek yok diyorsa
bence kullanma normalde b kategorisindeki ilaçlar bile yüzde yüz zararsız değil
Rabbime emanet olsun artık kocaman oldu sıkı sıkı tutundu anneciğine

Ronyacığım merhaba , nasılsın

Valla ben kız çocuklarını çok severim hem oğlunda var , hem kız hem erkek ne güzel. inşallah sağlıkla kızını kucağına alacaksın. Allah daima mutluluklarını göstersin çocuklarının, olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah. Banada dua edin, 3 senedir çocuk için uğraşanlardanım kürleri yapıyoruz ama doktorlada görüşmek lazım. bakalım eşim hormon testlerini yaptırsın kaan beye mail atacam. inşallah ilgilenir. inşallah doğru yoladayımdır. tüp bebek denemem negetif sonuçlanınca çok üzüldüm tekrar cesaretim yok yakın zamanda. umarım kendiliğinden gelir de sevinirim inşallah. bunu çok isitiyorum hem kendim ve hemde isteyen herkes için. Hep dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla.

meliscimmm hayırlı uğurlu olsun
demek mercimek fasülye oldu oyy maşallah ona
Ronyam canım benim çok teşekkür ederim..

melisss canım doktorun çokda gerek yok diyorsa
bence kullanma normalde b kategorisindeki ilaçlar bile yüzde yüz zararsız değil
Rabbime emanet olsun artık kocaman oldu sıkı sıkı tutundu anneciğine

Bitanem valla normal kadın doğumcu aslında gerek yok diyor, tüp bebeği yapan doktor ise progestanla estrofemi 3. aya kadar kullanmam gerektiğini söylüyor. Şimdi bıraksam Allah korusun bişi olsa asla affetmem kendimi, bırakmayıp devam etsem oda bir dert, dediğin gibi Rabbime emanet artık..

Ekinim canım benim çok ama çok saol, sevyom seni

canımmm sen nasılsın? senin nasıl gidiyor hamişlik :) valla ediyormuş

edam canım Allah razı olsun bitanem..

naber fıstıklar,bugün evdeyim biraz işim vardı onları hallettim.şimdide birtaraftan da yemek yapıyorum....
evde oturmak çok zormuş ya......

slm arkadaslar nasilsiniz..

bilgemm ins yarin sabah guzel haberler alisin..

yagmur ben gecen ayda senden cok umutluyum ama ins bu ayy gelmistir bebgin

ceylan canim ins bebgin seninledir bu ara bende istahima dur diyemiyorum ya..

melisela bebegini gormusun en mutlu sna ins hep boyle gider canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…