Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmmm inşallah tez zamandaa gelsin meleğinnn
ben iki sene uğraştımm belki benim bir çocuğumm var diye uğraşlarım ilginç gelmiştir bir çok kişiye
ama sıfırdan başlamak çok zor
ben aylarca adet olmadım pko vardı kendimi menepoza girmiş kadınlar gibi hissediyordum
ben adet olunca sevinenlerdendim adet olmakda bir nimettir derim hep
eşimde değerler çok kötüydü iki sene boyunca spermlerle yumurta hiç karşılaşmadı
neyse eşimin ameliyat osnrası değerleri düzelince bende puregon iğneyle takip yaptırdım ve geldi bebişim
benim yaşadıklarım belki senin kadar zorlu değildi
ama her türlü emek ve karşılığını alamamak insanı yıpratıyor
sana şunu diyeyimm vakti zamanı gelince öyle bir oluyorki
sadece sabırlı olmak gerekir seninde yakındır gelecek eminim meleğinn
ayrıca doğru adresdesinn burda herkes birbirine destek
eminimm çok faydalı bilgiler edineceksin
canımm dualarımm tüm isteyenlerle ve arkadaşlarımla
bundan sonra sanada adınla dua edicem Rabbim emeklerinin karşılığını versin

meliselamm canım sen en iyisi aklını bulandırma
doktorun ne dediyse onu yapp
bende içme deyip seni yanlış yönlendirmek istemem

zorun derdin bogaz allah kocana yardım etsin
sen çocuk olunca onun mamalarını büstüklerinide yersin
tadına bakma bahanesiyle

salıklı sıhhatli olsunda hiç sorun degil :)

Canımmmmmmsın. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah güzel dileklerini kabul etsin. evet sabırlı olmak lazım. Bende çok inannıyorum Allah herkese nasip edecek bu duyguyu. burdaki arkadaşlık benişm çok hoşuma gidiyor. ben sizi hep okudum ve size kalpten sevdim ve de dua ettim. Senin hamile olman beni okadar çok duyguılandırdı ki biliyorum çünkü ne kadar uğraştığını, sayı ile lökosit ile ve en son varikosel olayını ve sen hep söylüyodun halinize şükredin yumurtluyosunzu diye hatırlıyorum. sonunda Allah sana emeğinin karşılığını verdi çok şükür, bu çok güzel. ve Allahın izniyle çok güzel bir kızın olacak . bende sana dua ediyorum. Allah evlatlarına sağlık sıhat ömür versin. ve burda birçok insana yardımcı oldunuz Allah razı olsun hepinizden. Öpüyorum hepinizi. sizleri çok seviyorum, hamile olmayı bekleyen diğer arkadaşlarım sakın üzülmeyin hepiniz bir gün anne olacak ben buna kalpten inanıyorum.

meliselamm canım sen en iyisi aklını bulandırma
doktorun ne dediyse onu yapp
bende içme deyip seni yanlış yönlendirmek istemem

canım teşekkür ederim..

kızlar doc hanım bana tüp merkezine yönlendirdi ama bende korkudan başka bişey yok allaha sıgındım o halimden haber dar hepinizi çok seviyorum

kızlar doc hanım bana tüp merkezine yönlendirdi ama bende korkudan başka bişey yok allaha sıgındım o halimden haber dar hepinizi çok seviyorum

yaşın kaç canım, eşinin hız sorunu vardı sadace dimi. bence kürlerle hız halledilir. Normal yollardan dene, benim yaş 33 tüp denedimde ne oldu. Yaşım geçmesine rağmen uzun bir süre 1 sene kadar normal denemek istiyorum. bence biraz uğraşırsanız Allahın izniyle sonuç alırsınız. Tüp denemeniz yok dimi sizin. İşine karışmak gibi olmasın ama en azından 6 ay tedavi olun hem değerleriniz düzelirse tüpün tutma şansı daha yüksek olur. Allah inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni hemde doğal yoldan :)

sgl canım ne aşılama ne tüp yaptırdım ama aşılamaya hazırlanırken direk tüp dedii şok oldumdurumum da yok zaten gidemem şimdi sadece ne yapacagımı düşünemiyçek kadar şoktayım sperm sayımız 88 mil ama hız %2 ne yapacagım nasıl bi yol izleyecegim bilmiyorummmmm

ronya
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bu çok güzel bişi oğlun vardı kızın olacak
çok şanslısın dua et banada lütfen
canım kaan hoca çok ilgileniyor
umduğundan fazla yani inşallah
sende bize güzel haberlerini verteceksin inanıyorum buna : ))
kısa zamanda çok kaynaştın maşşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…