- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.121
Ronyacığım merhaba , nasılsın
Valla ben kız çocuklarını çok severim hem oğlunda var , hem kız hem erkek ne güzel. inşallah sağlıkla kızını kucağına alacaksın. Allah daima mutluluklarını göstersin çocuklarının, olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah. Banada dua edin, 3 senedir çocuk için uğraşanlardanım kürleri yapıyoruz ama doktorlada görüşmek lazım. bakalım eşim hormon testlerini yaptırsın kaan beye mail atacam. inşallah ilgilenir. inşallah doğru yoladayımdır. tüp bebek denemem negetif sonuçlanınca çok üzüldüm tekrar cesaretim yok yakın zamanda. umarım kendiliğinden gelir de sevinirim inşallah. bunu çok isitiyorum hem kendim ve hemde isteyen herkes için. Hep dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla.
naber fıstıklar,bugün evdeyim biraz işim vardı onları hallettim.şimdide birtaraftan da yemek yapıyorum....
evde oturmak çok zormuş ya......
canlarım hepinizden Allah razı olsun, bana kızacaksınız ama bu seferde kafama bi ilacı taktımşimdi ben progestan ve estrofem isimli ilaçları 3. ayıma kadar kullanıcakmışım..Ancak estrofem hamilelikte X kategorisinde, yani kullanımında fetüsde anomali ortaya çıkarıyormuş bu ankdaki doktorum inatla 3. aya kadar devam dedi, burda gittiğim doktorda gerek yok ama kullan dedi, bişi olmaz dedi ama yinede kafama takılıyor, tüp yaptıran arkadaşlar siz kullandınız mı? nolur bişi söleyin..
canım ben kalp atışı duyulana kadar kullanacaktım ama kanamam olduğu için kalp atışı duyulduktan 1 hafta sonra bıraktım yani 8. haftama kadar kullandım
bende o konuda stres yapmıştım ama daha uzun süre kullananlar olduğu için içtim. yalnız şöle bi durum var ilk tedavimde hiç kullanmamıştım bu tedavim dondurulmuş olduğu için kullandım. bu ilaç östrojen ilacı, seviyeye bakılıp karar verilebilir belki
iyilik canim snedne ne haber ne pisiriyosun bakim becerikli hatun..
inşallah veririm canım bu ay olmasa bile önümüzdeki ay veririm inşallahhhhhhhhhhh
iştah meselseini hiç sorma elimde oan bişey olsa bende kapatacamda azcık elimde degil
ekinnn bana spormu yaptırıyosun kız delü yaptırma acıkırım ben şimdi
ıyıyım cnaım sen nasılsın ..sen de büyütmüşsün baksana :)
bılemıyorum kı ..
pamugu gorunce hep dıyordum oglu olucak dıye ,son zamanlarda da Ronya'yı ne zaman gorsem kızı olucak derdım hep ıcımden
sende bılemıyorum kızın olsun senın de ;:)
canımmmm inşallah tez zamandaa gelsin meleğinnn
ben iki sene uğraştımm belki benim bir çocuğumm var diye uğraşlarım ilginç gelmiştir bir çok kişiye
ama sıfırdan başlamak çok zor
ben aylarca adet olmadım pko vardı kendimi menepoza girmiş kadınlar gibi hissediyordum
ben adet olunca sevinenlerdendim adet olmakda bir nimettir derim hep
eşimde değerler çok kötüydü iki sene boyunca spermlerle yumurta hiç karşılaşmadı
neyse eşimin ameliyat osnrası değerleri düzelince bende puregon iğneyle takip yaptırdım ve geldi bebişim
benim yaşadıklarım belki senin kadar zorlu değildi
ama her türlü emek ve karşılığını alamamak insanı yıpratıyor
sana şunu diyeyimm vakti zamanı gelince öyle bir oluyorki
sadece sabırlı olmak gerekir seninde yakındır gelecek eminim meleğinn
ayrıca doğru adresdesinn burda herkes birbirine destek
eminimm çok faydalı bilgiler edineceksin
canımm dualarımm tüm isteyenlerle ve arkadaşlarımla
bundan sonra sanada adınla dua edicem Rabbim emeklerinin karşılığını versin
Dularımız seninle. İnşallah herşey normal çıkar . Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin
Dularımız seninle. İnşallah herşey normal çıkar . Allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin
canlarım hepinizden Allah razı olsun, bana kızacaksınız ama bu seferde kafama bi ilacı taktımşimdi ben progestan ve estrofem isimli ilaçları 3. ayıma kadar kullanıcakmışım..Ancak estrofem hamilelikte X kategorisinde, yani kullanımında fetüsde anomali ortaya çıkarıyormuş bu ankdaki doktorum inatla 3. aya kadar devam dedi, burda gittiğim doktorda gerek yok ama kullan dedi, bişi olmaz dedi ama yinede kafama takılıyor, tüp yaptıran arkadaşlar siz kullandınız mı? nolur bişi söleyin..
melisim valla 15 gün felan kullandım baktım bacaklarımda alrji yapmaya başladı doktoruma sordum
dedim ben bunu kullanmak istemiyorum tahriş ediyor beni dedim bana bırakabilirsin dedi
melisim valla 15 gün felan kullandım baktım bacaklarımda alrji yapmaya başladı doktoruma sordum
dedim ben bunu kullanmak istemiyorum tahriş ediyor beni dedim bana bırakabilirsin dedi
canım aynı ilaç sanıyodum ama benimkinin üstünde estraderm tts 100 yazıyo aynı ilaçmı bilmiyorum
ben bacaklarıma yapıştırıyodum 2 tane iki gün arayla degiştiriyodum
canım aynı ilaç sanıyodum ama benimkinin üstünde estraderm tts 100 yazıyo aynı ilaçmı bilmiyorum
meliselamm canım sen en iyisi aklını bulandırma
doktorun ne dediyse onu yapp
bende içme deyip seni yanlış yönlendirmek istemem
canım teşekkür ederim..slm arkadaslar nasilsiniz..
bilgemm ins yarin sabah guzel haberler alisin..
yagmur ben gecen ayda senden cok umutluyum ama ins bu ayy gelmistir bebgin
ceylan canim ins bebgin seninledir bu ara bende istahima dur diyemiyorum ya..
melisela bebegini gormusun en mutlu sna ins hep boyle gider canim
papatyam sanada teşekkür ediyorum cevap için canım..
kızlar Ankdaki doktoru aradım, durumu söyledim, ilaçlara devammı dedim evet 12. haftaya kadar devam 12. hafta kes dedi..bende 14 ekim gibi kesecem artık..genelde çoğu kişi kullanmış ve bebekleri de gayet sağlıklıymış..Herşey aslında Allah'ın takdiri olacağı varsa zaten olur..o nedenle 12. haftaya kadar kullancam..
hmm senin bantmış o zaman, benim ki 2mg'lık tablet, günde 2 defa alıyorum..
zorun derdin bogaz allah kocana yardım etsin
sen çocuk olunca onun mamalarını büstüklerinide yersin
tadına bakma bahanesiyle
kızlar doc hanım bana tüp merkezine yönlendirdi ama bende korkudan başka bişey yok allaha sıgındım o halimden haber dar hepinizi çok seviyorum
yaşın kaç canım, eşinin hız sorunu vardı sadace dimi. bence kürlerle hız halledilir. Normal yollardan dene, benim yaş 33 tüp denedimde ne oldu. Yaşım geçmesine rağmen uzun bir süre 1 sene kadar normal denemek istiyorum. bence biraz uğraşırsanız Allahın izniyle sonuç alırsınız. Tüp denemeniz yok dimi sizin. İşine karışmak gibi olmasın ama en azından 6 ay tedavi olun hem değerleriniz düzelirse tüpün tutma şansı daha yüksek olur. Allah inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni hemde doğal yoldan :)
ronyayağmurummm canım öperim seni bu ay bekliyorum güzele haberlerini
sumakkk valla geldin gittin kızın olcak dedin içine doğmuş harbiden
gerçi topicte bir çok kişi kızın olcak dedi
dervişin fikri neyse zikride oymuş bende hep kız olcak diyordum
canım kaan hoca çok ilgileniyorRonyacığım merhaba , nasılsın
Valla ben kız çocuklarını çok severim hem oğlunda var , hem kız hem erkek ne güzel. inşallah sağlıkla kızını kucağına alacaksın. Allah daima mutluluklarını göstersin çocuklarının, olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah. Banada dua edin, 3 senedir çocuk için uğraşanlardanım kürleri yapıyoruz ama doktorlada görüşmek lazım. bakalım eşim hormon testlerini yaptırsın kaan beye mail atacam. inşallah ilgilenir. inşallah doğru yoladayımdır. tüp bebek denemem negetif sonuçlanınca çok üzüldüm tekrar cesaretim yok yakın zamanda. umarım kendiliğinden gelir de sevinirim inşallah. bunu çok isitiyorum hem kendim ve hemde isteyen herkes için. Hep dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla.
canım teşekkür ederim..
papatyam sanada teşekkür ediyorum cevap için canım..
kızlar Ankdaki doktoru aradım, durumu söyledim, ilaçlara devammı dedim evet 12. haftaya kadar devam 12. hafta kes dedi..bende 14 ekim gibi kesecem artık..genelde çoğu kişi kullanmış ve bebekleri de gayet sağlıklıymış..Herşey aslında Allah'ın takdiri olacağı varsa zaten olur..o nedenle 12. haftaya kadar kullancam..
kızlar doc hanım bana tüp merkezine yönlendirdi ama bende korkudan başka bişey yok allaha sıgındım o halimden haber dar hepinizi çok seviyorum
canım vardır bi hayır inşallah güzel haberlerle geleceksin bize
hergün kalk ayetel kürsi oku
allah yar ve yardımcın olsun nedense çok umutluyum
bence çok araştırma yapıp kafanı bulandırma moral çok önemli bunu artık hepimiz biliyoruz besmeleni çek ve....
gelsin bebeişlerrrrrr
belki ikiz tutar bellimi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?