Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekincim
ovi testlerim geldi 50 tane sıpariş etmiştim ama
bı kututa geldi üstünde sadece kargo kağıdı yapışılı
canım kullanma kılavusu uyarısı vs...hiç bişi yok içinde
markası ona step
anlamadım neyse kullanalım bakalım gg dan aldım bu arada
inşallah hamile kalırımda bu ay pressedide oviyide topictekilere gönderirim
amin...

ananırmısın bilmem ama
rüyasına yatsan hayırlımı değilmi diye???
kaan hocayada sorsan bi
yada başka bi dr a sorsan

kaan hocaya sordum endolu önerdi başlarım bide dogal yollarr bi hayırsızlık mı görünüyo kızzzz yatarımda nie dedin kiii içine bişey mi dogduuu

iyi akşamlar kızlar bende bi haller var depresyonamı girdim yine naptım sürekli temizlik yapmak istiyorum sabahın 8 nden bu yana temizlik yapıyorum her tarafım ağrıyo ya

iyi akşamlar kızlar bende bi haller var depresyonamı girdim yine naptım sürekli temizlik yapmak istiyorum sabahın 8 nden bu yana temizlik yapıyorum her tarafım ağrıyo ya

slm canim ALLAH korusunbende moralim bozuk yada bunalimda oldugum zaman hic temizlik yapasim gelmez tam tersi yani.sabah 8 mi

slm canim ALLAH korusunbende moralim bozuk yada bunalimda oldugum zaman hic temizlik yapasim gelmez tam tersi yani.sabah 8 mi

ayy güldürdün beni seninki daha güzelmiş yatarak geçirirsin depresyonu evet ya sabah 8 den bu yana iş yapıyorum daha perde ütülüycem en nefret ettiğim şey dermanımda kalmadı

bende hic sevmem sen perde felan toptan temizlik yapmisin bende diyom saatlerce ne temizligi bu boyle

geçen kolidordaki yollukları yıkadım dünde oturma odasının duvarını sildim bu günde bütün perdeleri yıkadım bide bunları ütülemek var tabi ve mutfağın yatak odasını kolidorun ve çocuk odasının duvarını sildim çocuk odasını niye siliyosam artık gözümün yaşıyla sildim orayı ve banyoyu ve balkonları yıkadım canım bide pencerelerimi sildim ama heralde bu hafta sonu yatarak geçiririm sende iş varsa sanada gelirim istersen

oyy canim sen ne yapmisin oyle off su anki halini dusunemiyorum..ins bi gun dolucak o cocuk odasi hic meraketme..ALLAH umut kesmek yok ben ilk bebgimi kaybettigimde cok uzuluyodum ama alisiyo insan..benim cocuk odasi dolu ALLAK esimin babsi yatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…