- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.141
edacım
nezaman başlayacaksını
yani artık seni neler bekliyor
servercim hiç tüp aklımda dgldi haliyle hiç bilgim yok biraz daha normal deniycem galiba
servercim hiç tüp aklımda dgldi haliyle hiç bilgim yok biraz daha normal deniycem galiba
ananırmısın bilmem ama
rüyasına yatsan hayırlımı değilmi diye???
kaan hocayada sorsan bi
yada başka bi dr a sorsan
kaan hocaya sordum endolu önerdi başlarım bide dogal yollarr bi hayırsızlık mı görünüyo kızzzz yatarımda nie dedin kiii içine bişey mi dogduuu
ronya
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bu çok güzel bişi oğlun vardı kızın olacak
çok şanslısın dua et banada lütfen
canım kaan hoca çok ilgileniyor
umduğundan fazla yani inşallah
sende bize güzel haberlerini verteceksin inanıyorum buna : ))
kısa zamanda çok kaynaştın maşşallah..
canım teşekkür ederim..
canım vardır bi hayır inşallah güzel haberlerle geleceksin bize
hergün kalk ayetel kürsi oku
allah yar ve yardımcın olsun nedense çok umutluyum
bence çok araştırma yapıp kafanı bulandırma moral çok önemli bunu artık hepimiz biliyoruz besmeleni çek ve....
gelsin bebeişlerrrrrr
belki ikiz tutar bellimi olur
Canım ne kadar iyisin, Allah razı olsun teşekkür ederim
iyi akşamlar kızlar bende bi haller var depresyonamı girdim yine naptım sürekli temizlik yapmak istiyorum sabahın 8 nden bu yana temizlik yapıyorum her tarafım ağrıyo ya
iyi akşamlar kızlar bende bi haller var depresyonamı girdim yine naptım sürekli temizlik yapmak istiyorum sabahın 8 nden bu yana temizlik yapıyorum her tarafım ağrıyo ya
slm canim ALLAH korusunbende moralim bozuk yada bunalimda oldugum zaman hic temizlik yapasim gelmez tam tersi yani.sabah 8 mi
yok valla canım
için rahat olsun diye dedim
maliyet nekadarmış
ayy güldürdün beniseninki daha güzelmiş yatarak geçirirsin depresyonu evet ya sabah 8 den bu yana iş yapıyorum daha perde ütülüycem en nefret ettiğim şey dermanımda kalmadı
sevserrrr
bende hic sevmem sen perde felan toptan temizlik yapmisin bende diyom saatlerce ne temizligi bu boyle
Kızlar duadan kac adet okunacak toplam ve kısı basına kac adet dusuyor basladım sımdı ben bırı anlatsın hadii
geçen kolidordaki yollukları yıkadım dünde oturma odasının duvarını sildim bu günde bütün perdeleri yıkadım bide bunları ütülemek var tabi ve mutfağın yatak odasını kolidorun ve çocuk odasının duvarını sildim çocuk odasını niye siliyosam artık gözümün yaşıyla sildim orayı ve banyoyu ve balkonları yıkadım canım bide pencerelerimi sildim ama heralde bu hafta sonu yatarak geçiririm sende iş varsa sanada gelirim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?