- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.161
kardenim bunalım dgl kendini bişeylere vermen güzel bu temizlik olur spor olur ne bunalımı duymayayımmm
canim 1000 adet okunucak kisi basil sen 1000 okucaksin yani..toplam bende bilmiyorum sayimiz cok,
aslında haklısın canım inan temizlik yaparken bütün sıkıntılarımı unutuyorum sanki ama kendimede çok eziyet ediyorum canım şuan sırtım çok ağrıyo koltukları ordan oraya çek ağır ağır kovaları kaldır kendimden neyin intikamını almaya çalışıyorum onu anlamıyorum bu arada yorgunluktan ölüyorum nasıl kıyıpta vuruyosun arkadaşına nasıl acıttı tokatın baksan yüzüm kıpkırmızı oldu tokatının acısıyla
oyycanim sen ne yapmisin oyle off su anki halini dusunemiyorum..ins bi gun dolucak o cocuk odasi hic meraketme..ALLAH umut kesmek yok ben ilk bebgimi kaybettigimde cok uzuluyodum ama alisiyo insan..benim cocuk odasi dolu ALLAK esimin babsi yatiyo
sağol canım inşallah hepimizin odaları dolsun hatta yatıracak yer bulamıyalımama canım ben 2 defa kaybettim sanki artık inancım yok bundan dolayımıdır bilmiyorum artık hamile kalma düşüncesi bile beni hiç heycanlandırmıyo hakkımızda hayırlısı olsun bu arada eşinin babası sizdemi kalıyo
canim ebnim senel ayni kaderimi paylasiyoruz bende 2 kez kaybettim bebgimibenide heycanlandirmiyo sadece hep korkular var ya yien kaybedersem diye..canim biz bir oturuyoruz esimin ailesi ile kaynanam kayinbabam 4 kisiyiz yani 3 yildir 5 olamadik malesef herseyin hayirlisini..hep diyorum keske olsa ben onu koynumdan cikaririmiyim hicc..
anladım canım allah dirlik düzen versin inşallah ama canım allah hep tesine götürmez ya birgün bizlerinde yüzü gülücek inşallah allah sana ikiz verirde birden 5 değil 6 kişi olursunuz nasıl olsa evin içinde bakacak kişi çokmuş allah düzeninizi bozmasın canım yuvanızı tez zamanda bebeklerinle şenlendirsin
amin canim benim ALLAH razi olsun benim icin ettigin dileklerin ins bi gun senin icinde gercek olur...
Canımmmmmmsın. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah güzel dileklerini kabul etsin. evet sabırlı olmak lazım. Bende çok inannıyorum Allah herkese nasip edecek bu duyguyu. burdaki arkadaşlık benişm çok hoşuma gidiyor. ben sizi hep okudum ve size kalpten sevdim ve de dua ettim. Senin hamile olman beni okadar çok duyguılandırdı ki biliyorum çünkü ne kadar uğraştığını, sayı ile lökosit ile ve en son varikosel olayını ve sen hep söylüyodun halinize şükredin yumurtluyosunzu diye hatırlıyorum. sonunda Allah sana emeğinin karşılığını verdi çok şükür, bu çok güzel. ve Allahın izniyle çok güzel bir kızın olacak . bende sana dua ediyorum. Allah evlatlarına sağlık sıhat ömür versin. ve burda birçok insana yardımcı oldunuz Allah razı olsun hepinizden. Öpüyorum hepinizi. sizleri çok seviyorum, hamile olmayı bekleyen diğer arkadaşlarım sakın üzülmeyin hepiniz bir gün anne olacak ben buna kalpten inanıyorum.
Merhabalar arkadaşlar iki gündür okul yoğun giremedim topiğe iki gündür nasıl yazışmışsınız öyle oku oku bitiremedim biraz da yavaşım galiba:)))
Herşey yolunda gibi görünüyo şu anda hamile bekleyişlerimiz de sürüyor bilgem yağmurum ceylan bu ay üç hamiş haberi alsak ne güzel olur dimi
Bilgem sabırsızlıkla bekliyorum canm seni ne olur bizi sevindir.... Aslında bu ara adet bekleyenlerden biri de benim birkaç güne bekliyorum belirti yok gerçi pek umudum da yok ama belli mi olur diye beklemekten alamıyorum yine de kendimi umud dünyası işte:)))))
esrayı izliyorum da kadının biri üç çocuk yapmış annesinin yanına koymuş yıllardır çocuklarını görmüyo bir polonyalının peşine düşmüş onu seviyorum dayanamıyorum diye ağlıyo çocukları umrunda değil. gerçekten aklım almıyo üç tanecik kuzu.. Allahım benim olsa o üç yavru nasıl ayrı kalırım dayanamam ölürüm onlarsız geçen bir
güne.. Rabbim bizi onlarsız onları bizsiz koyma inşallah...
bu arada dua işi de iyi olmuş lorkecik ben varım inşallah.. Hemen başlayım da adet olmadan bitireyim bari:)))
Bilgem bu arada canım o renkli umut dolu çok güzel bir listen var ya senin hani başında hamişlerin adı var (umut veriyo) sonra da hamiş olmayı bekleyenlerin.. işte o liistede benim de adım olsa olmaz mıBen yetim kaldım ama Çok çok çoook mutlu olurum eklersen fıstığım...
bu arada ben bu topiği çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
Her zaman yazamıyorum ama hep okuyorum aklım sizlerde güzel haberlerinizde..
Bi de bi de kızlar mesajlarınızın altında grafik çıkıyo ya ben kıskanıyorum amaaaa onu nasıl yapıyorsunuz bulamıyorum bir türlü pro karta falan mı gerek var acaba???
Haa bir de hamile olan arkadaşlarım ronya, pamuk, fatma-84, ekintos, boncuk boncuk, adaesila, sumak ve hatırlayamadıklarım (affınıza sığınarak) kendinize iyi bakın emi rabbim bebişlerinizi sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza...:79::79::80::80:
ceylanbilgem gozyasi
nasilsiniz kizlar ben biraz uyudum geldim basim agriyodu bu gun simdi iyim cok sukur..
iylik canim gecmis olsun
sagol canim.m- sure yi siparis verdinmi canim
kadser de gelimis
yok esim tam veriyodu kiii gumruk meselesine takildik ya gelmezse diye onu arastiriyoruz mail attim satan siteye sorun olurmu diye cevap bekliyoruz cevap gelmezse birde arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?