Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kardenim bunalım dgl kendini bişeylere vermen güzel bu temizlik olur spor olur ne bunalımı duymayayımmm

aslında haklısın canım inan temizlik yaparken bütün sıkıntılarımı unutuyorum sanki ama kendimede çok eziyet ediyorum canım şuan sırtım çok ağrıyo koltukları ordan oraya çek ağır ağır kovaları kaldır kendimden neyin intikamını almaya çalışıyorum onu anlamıyorum bu arada yorgunluktan ölüyorum nasıl kıyıpta vuruyosun arkadaşına nasıl acıttı tokatın baksan yüzüm kıpkırmızı oldu tokatının acısıyla

canim 1000 adet okunucak kisi basil sen 1000 okucaksin yani..toplam bende bilmiyorum sayimiz cok,

tamam ama olmamıskı mesala 10 bın okuncak dıyelım herkese esıt bısekılde bolunsun sayıyı mesala dıyorum..
neyse bugun esımın arkadası gecen sene devlet hastanesınde yaptırmıs bende orda yaptırmıstım tüpü adam demıs hıc bı kurus para vermedık sımdı 1 aylık olmus kızları 10 ay once yaptırmıs ya para odeme kalktımı devlette yoksa ne oluyor anlıyamadım bılen varmı aca ucretsız tup bebek

oyy canim sen ne yapmisin oyle off su anki halini dusunemiyorum..ins bi gun dolucak o cocuk odasi hic meraketme..ALLAH umut kesmek yok ben ilk bebgimi kaybettigimde cok uzuluyodum ama alisiyo insan..benim cocuk odasi dolu ALLAK esimin babsi yatiyo

sağol canım inşallah hepimizin odaları dolsun hatta yatıracak yer bulamıyalım ama canım ben 2 defa kaybettim sanki artık inancım yok bundan dolayımıdır bilmiyorum artık hamile kalma düşüncesi bile beni hiç heycanlandırmıyo hakkımızda hayırlısı olsun bu arada eşinin babası sizdemi kalıyo

canim ebnim senel ayni kaderimi paylasiyoruz bende 2 kez kaybettim bebgimibenide heycanlandirmiyo sadece hep korkular var ya yien kaybedersem diye..canim biz bir oturuyoruz esimin ailesi ile kaynanam kayinbabam 4 kisiyiz yani 3 yildir 5 olamadik malesef herseyin hayirlisini..hep diyorum keske olsa ben onu koynumdan cikaririmiyim hicc..

Merhabalar arkadaşlar iki gündür okul yoğun giremedim topiğe iki gündür nasıl yazışmışsınız öyle oku oku bitiremedim biraz da yavaşım galiba:)))
Herşey yolunda gibi görünüyo şu anda hamile bekleyişlerimiz de sürüyor bilgem yağmurum ceylan bu ay üç hamiş haberi alsak ne güzel olur dimi

Bilgem sabırsızlıkla bekliyorum canm seni ne olur bizi sevindir.... Aslında bu ara adet bekleyenlerden biri de benim birkaç güne bekliyorum belirti yok gerçi pek umudum da yok ama belli mi olur diye beklemekten alamıyorum yine de kendimi umud dünyası işte:)))))

esrayı izliyorum da kadının biri üç çocuk yapmış annesinin yanına koymuş yıllardır çocuklarını görmüyo bir polonyalının peşine düşmüş onu seviyorum dayanamıyorum diye ağlıyo çocukları umrunda değil. gerçekten aklım almıyo üç tanecik kuzu.. Allahım benim olsa o üç yavru nasıl ayrı kalırım dayanamam ölürüm onlarsız geçen bir
güne.. Rabbim bizi onlarsız onları bizsiz koyma inşallah...

bu arada dua işi de iyi olmuş lorkecik ben varım inşallah.. Hemen başlayım da adet olmadan bitireyim bari:)))

Bilgem bu arada canım o renkli umut dolu çok güzel bir listen var ya senin hani başında hamişlerin adı var (umut veriyo) sonra da hamiş olmayı bekleyenlerin.. işte o liistede benim de adım olsa olmaz mı Ben yetim kaldım ama Çok çok çoook mutlu olurum eklersen fıstığım...

bu arada ben bu topiği çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
Her zaman yazamıyorum ama hep okuyorum aklım sizlerde güzel haberlerinizde..

Bi de bi de kızlar mesajlarınızın altında grafik çıkıyo ya ben kıskanıyorum amaaaa onu nasıl yapıyorsunuz bulamıyorum bir türlü pro karta falan mı gerek var acaba???

Haa bir de hamile olan arkadaşlarım ronya, pamuk, fatma-84, ekintos, boncuk boncuk, adaesila, sumak ve hatırlayamadıklarım (affınıza sığınarak) kendinize iyi bakın emi rabbim bebişlerinizi sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza...:79::79::80::80:

anladım canım allah dirlik düzen versin inşallah ama canım allah hep tesine götürmez ya birgün bizlerinde yüzü gülücek inşallah allah sana ikiz verirde birden 5 değil 6 kişi olursunuz nasıl olsa evin içinde bakacak kişi çokmuş allah düzeninizi bozmasın canım yuvanızı tez zamanda bebeklerinle şenlendirsin

amin canim benim ALLAH razi olsun benim icin ettigin dileklerin ins bi gun senin icinde gercek olur...

canımm yaa nasıl duygulandımmm herşeyimi biliyorsun
dualarım seninleee inşallah sende muradına ereceksin
neden daha evvel yazmadın keşke gelseydin aramıza
paylaşmak güzeldir inşallah seninde güzel haberlerine sevineceğiz

gökçenn hayatımm inşallah adet olmazsın
umudumm yok deme umut her zaman vardır
bir bakarsın bebişin sana sürpriz yaparr
ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm sağolasın

sevserimmm canımm darısı başına olsunnn
inşalalh çok güzel evlatların olsun hep yüzünü güldürsünler
öperim senii

Selaaam kızlar..
Gökcen canım yazdıkların beni çok mutlu etti, Allah senden razı olsun ..
Çizelgelerimiz evlilik çizelgesi , pro üye olmaya gerek yok ..
Kırmızı nickliler sadece pro üye , ama bak siyah nickli arkadaşlarımızın da var ..
Bana evlilik tarihini gün ay yıl olarak verirsen hemencik sanada yaparım ..
Sende sadece tarifini vereceğim yere linki kopyalayıp yapıştırırsın ..
Eğer kabul ediyorsan benim yapmamı , not olarak çizelgeye ne yazmamı istersin onuda belirt..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi
boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi
baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:)
nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
sumak:.................................O şimdi hamilee
ceymi.................................hani çok zordu
Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla
fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee
Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Bir mucize bebiş daha
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde
Ronya: ........................... ...Azmin sonu
Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
emine82::............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mellek:...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
defnelma..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gizemm79.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
meleğim ve aşkım...............hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnnn[/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…