Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgemm canim sabirsizla yarin senden guzel haberler bekliyorum ins yaa..olmassada uzulme olurmu canim..

bilgemm canim sabirsizla yarin senden guzel haberler bekliyorum ins yaa..olmassada uzulme olurmu canim..

Canım çok sağol , Rabbimin takdiri elbette ..
O ne derse o olur ..
Olursa sevinirim tabi ama olmazsa tüp bebek için yoğunlaşacağım , Rabbime şükür ki tüp bebek yaptırma şansım var , imkanım var ..
Rabbim herkesin yolunu kolay ve aydınlık kılsın ..
Yarın ne çıkar bilmiyorum , büyük ihtimal adetde olurum gibime geliyor ama ne olursa olsun , bugünümüze hamd olsun ..

canımm bilgemmm inşallah güzel haberlerini alırızzz
ahh canım bunu yazarken
kendi kendimi güzel Allahıma yalvarırken buldum
nasıl sevinicem bilemezsinn

lorkemmmm huuuu canımm lorkemmm ateşine bakamadımm
durumun nasıl sendende umutluyum inşallah bu ay verimli olacak
eylül aynı çok severim ama pek sessiz sakin verimsiz geçti
son gebiş olan arkadaşlar ayağınızı iyi sürüyünn

bilgem kac gun gecti senin insallah guzel bir gecikmedir

tabiki canim cok sukur..belki tupde olucak neyin ne zamn olucagini bilmiyoruzki ne olursa olsun herseyin hayirlisi olsun..ben biraz erken davrandimisim galiba tup icin yasim 25 4 kez tup bebk..simdi aklim olsa yaptirmazdim

insallah canim yaa doktorun dedigi her seyi uygulamak istiyorum o yuzden sabahtan beri elimde bilgisayar forumlara bakiyorum insallah uygun buluruz

selammm ne yaptın geldinmi ankaraya kaan hocaya ne dedi acaba???m sure mi alacaksın o ilacı bende çok merak ediyorum ama hiç kullanan birine rastlamadım gerçekten faydası varmı bizde sorun sperm hareketsizliği

slm ronya nasilsin kizimiz hayirli olsun canim daha once yazdim ama gormedin heralde canim doktor esinin degerleri yukselince sen saglikliysan vitamin bile kullanma dedi ama burda arkadaslar genelde kullaniyor hic bisey kullanmamak dogrumu

tabiki canim cok sukur..belki tupde olucak neyin ne zamn olucagini bilmiyoruzki ne olursa olsun herseyin hayirlisi olsun..ben biraz erken davrandimisim galiba tup icin yasim 25 4 kez tup bebk..simdi aklim olsa yaptirmazdim
Canım çok yaptırmışsın dediğin gibi ama belki bundada bir hayır vardır ..
Ben ilk denememi evliliğimin 3. yılında yaptırdım , olmadı 1 sene ara vericem dedim , tam 1 yıl oldu , şimdi adet olursam 2. ye geçiyorum ..
Yaşımız ufak olduğu için zamana yaymak lazım , tabi bu sabır işi ama öbür türlü maddi olarak yoruluyoruz ..
bilgem kac gun gecti senin insallah guzel bir gecikmedir
Yarın bat tarihim canım , lüteal fazı 16 gün olarak kabul ettim ve yarın bat tarihim oluyor ..
Ama sitrese bağlı gecikmeler çok nadirde olsa zamanında yaşadım ..
Gerçi çok şükür sitresim yok şu sıralar ama bilinmez ki, mevsim bile değiştirebiliyor döngüyü..

Ronya'm , canım Ronya'm bizim için Allah'a ne kadar çok dua ettiğinin o kadar farkındayım ki , Boncuğum da öyle ..
Allah razı olsun ..
Seni çok seviyorum

selammm ne yaptın geldinmi ankaraya kaan hocaya ne dedi acaba???m sure mi alacaksın o ilacı bende çok merak ediyorum ama hiç kullanan birine rastlamadım gerçekten faydası varmı bizde sorun sperm hareketsizliği

gittik canim m sureyi dr soyledi proxeed klomen endol kullanacak birde diyet falan verdi kirmizi et yok sebze agirlikli beslenme yasimizi falan sordu hemen istemiyorsaniz dogal yolla olmasi icin 1 sene deneyelim dedi bizdede sayi ve hareket problemi var bende rastlamadim ama dr soyleyince bi etkisi olur diye dusundum ucuza bulmaya calisiyorum cok phali

slm ronya nasilsin kizimiz hayirli olsun canim daha once yazdim ama gormedin heralde canim doktor esinin degerleri yukselince sen saglikliysan vitamin bile kullanma dedi ama burda arkadaslar genelde kullaniyor hic bisey kullanmamak dogrumu

canım sağol görmemişim gözden kaçırdığımm tüm arkadaşlarım güzel dilekleriniz için sağolun
bende canı gönüldenn darısı sizlere olsun diliyorumm
canımm ben doğumdan sonra arginmax womeni kullanmaya devam tekrar başlıcam
yani sağlık iiçn bence vitamin almak gerekir
bence eşinin ve senin sağlığınız yerindeyse bile
en azından ikinizde arginmax kullanın derim ben

Ronya'm bede folik asit içmeye başladım ..Doğal yolla hamile bile kalmasam tüp bebek için vereceklerdi zaten .
Tüp bebek neticelenmeden veriyorlar çünkü ..

hayirlisi canim belli olmaz

sagol canim benimbende skildim tvde hic bisey yok zaten sizin sohbetlerinizi hic bisye degismem

şimdi kızlr seninde izlemedigin dizi yok diyecekler ama trt1 deki küçük hanımefendiyi izledim bende
evet sohbetlerimiz güzel oluyo ama şu an vitamin saatindeyiz
+18 ekibi gelmedi henüz hoş son günlerde zaten gelmiyolar ama bugün ekinde yok

evet canim cok yaptirdim.maden ve manen zor bi surec ALLAH yardimcin olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…