- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.201
Canım çok yaptırmışsın dediğin gibi ama belki bundada bir hayır vardır ..
Ben ilk denememi evliliğimin 3. yılında yaptırdım , olmadı 1 sene ara vericem dedim , tam 1 yıl oldu , şimdi adet olursam 2. ye geçiyorum ..
Yaşımız ufak olduğu için zamana yaymak lazım , tabi bu sabır işi ama öbür türlü maddi olarak yoruluyoruz ..
Yarın bat tarihim canım , lüteal fazı 16 gün olarak kabul ettim ve yarın bat tarihim oluyor ..
Ama sitrese bağlı gecikmeler çok nadirde olsa zamanında yaşadım ..
Gerçi çok şükür sitresim yok şu sıralar ama bilinmez ki, mevsim bile değiştirebiliyor döngüyü..
Ronya'm , canım Ronya'm bizim için Allah'a ne kadar çok dua ettiğinin o kadar farkındayım ki , Boncuğum da öyle ..
Allah razı olsun ..
Seni çok seviyorum
canım sağol görmemişim gözden kaçırdığımm tüm arkadaşlarım güzel dilekleriniz için sağolun
bende canı gönüldenn darısı sizlere olsun diliyorumm
canımm ben doğumdan sonra arginmax womeni kullanmaya devam tekrar başlıcam
yani sağlık iiçn bence vitamin almak gerekir
bence eşinin ve senin sağlığınız yerindeyse bile
en azından ikinizde arginmax kullanın derim ben
gittik canim m sureyi dr soyledi proxeed klomen endol kullanacak birde diyet falan verdi kirmizi et yok sebze agirlikli beslenme yasimizi falan sordu hemen istemiyorsaniz dogal yolla olmasi icin 1 sene deneyelim dedi bizdede sayi ve hareket problemi var bende rastlamadim ama dr soyleyince bi etkisi olur diye dusundum ucuza bulmaya calisiyorum cok phali
şimdi kızlr seninde izlemedigin dizi yok diyecekler ama trt1 deki küçük hanımefendiyi izledim bende
evet sohbetlerimiz güzel oluyo ama şu an vitamin saatindeyiz
+18 ekibi gelmedi henüz hoş son günlerde zaten gelmiyolar ama bugün ekinde yok
Ronya'm bede folik asit içmeye başladım ..Doğal yolla hamile bile kalmasam tüp bebek için vereceklerdi zaten .
Tüp bebek neticelenmeden veriyorlar çünkü ..
sagol canim ama hamileyken kullanmiyorsun degilmi dr heralde hamilelik gerceklesirse diye kullanma dedi
teşekkür ederim cnm bilgi için.diğer topiğikte gördüm şimdi bi arkadaş faydası olmadığını yazmış başkada yorum yok bu ilaçla ilgili.siz yeni evliyseniz tabi vakit vardır cnm.bol şanslar inşallah faydalarını görürsünüz ilaçların.
is uzerinde olabilirl ekin oluncada sen olmuyosun canim
canımmm ya sen muradına erdiğinde birilerinin bu uğurda mutsuz olduğunu görünce
hiç bir zaman sevincinn tam olmuyor
yani o ultrason koltuğuna yatınca bile aklımda sizler varsınız
tuhaf bir ruh hali anlatamıyorumm
sadece elimden çok dua etmek geliyor
elbet Rabbim bizleri görüyor duyuyor
gün gelecek herkes muradına ericekk
ama bu güzel eylül bitmeden azcık sevinelimm
ne güzel olur demii
canımmm ya sen muradına erdiğinde birilerinin bu uğurda mutsuz olduğunu görünce
hiç bir zaman sevincinn tam olmuyor
yani o ultrason koltuğuna yatınca bile aklımda sizler varsınız
tuhaf bir ruh hali anlatamıyorumm
sadece elimden çok dua etmek geliyor
elbet Rabbim bizleri görüyor duyuyor
gün gelecek herkes muradına ericekk
ama bu güzel eylül bitmeden azcık sevinelimm
ne güzel olur demii
ne iş üzeriymiş beee
ne yediriyolar herüflere bilmemki helede enes bu hafta adama ne yedirdiki adam hala işine dönemedi acaba
ben oluyorumda azcık geç geliyorum
ekin cadıdı merak edip bi esrayı aradınmı nerde bu kız hayrına bi arayıver:26::26::26::26:
ekintosumm nabersinn canişkomm
valla iyilik ronyam,idare ediyoruz...biraz fazla duygusalım bu aralar.
ota çöpe gözlerim doluyor.
geçen eşim balkonu yıkamamış diye ağladım:))))
bilmem ki canim..esra nerelerde sahi ya aman ben halimden memnunum..bisey yedirmem gerek kalmiyo zatenn
ronyacim ekintos krishazel boncuk ve adini sayamadigim hamile arkadaslar siz o kadar guzel yurekli insanlarsiniz ki sizin hic bir sikintiniz olmadigi haldeyasadiginiz sikintilari hatirlamak zorunda kalarak buraya gelip bizim dertlerimize ortak olabiliyorsunuz Allah hepinizden razi olsun size birbirindden guzel evlatlar versin
ronyacim ekintos krishazel boncuk ve adini sayamadigim hamile arkadaslar siz o kadar guzel yurekli insanlarsiniz ki sizin hic bir sikintiniz olmadigi haldeyasadiginiz sikintilari hatirlamak zorunda kalarak buraya gelip bizim dertlerimize ortak olabiliyorsunuz Allah hepinizden razi olsun size birbirindden guzel evlatlar versin
antalyammmm kuzumm nasılsın
canım arkadaşım seni kocaman öpüyorumm
kızıımmm senin eşinin yaşıyla onların eşinin yaşı birmi
tabi bizim tuzumuz kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?