Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmm ya sen muradına erdiğinde birilerinin bu uğurda mutsuz olduğunu görünce
hiç bir zaman sevincinn tam olmuyor
yani o ultrason koltuğuna yatınca bile aklımda sizler varsınız
tuhaf bir ruh hali anlatamıyorumm
sadece elimden çok dua etmek geliyor
elbet Rabbim bizleri görüyor duyuyor
gün gelecek herkes muradına ericekk
ama bu güzel eylül bitmeden azcık sevinelimm
ne güzel olur demii

sagol canim ama hamileyken kullanmiyorsun degilmi dr heralde hamilelik gerceklesirse diye kullanma dedi

teşekkür ederim cnm bilgi için.diğer topiğikte gördüm şimdi bi arkadaş faydası olmadığını yazmış başkada yorum yok bu ilaçla ilgili.siz yeni evliyseniz tabi vakit vardır cnm.bol şanslar inşallah faydalarını görürsünüz ilaçların.

is uzerinde olabilirlekin oluncada sen olmuyosun canim

Ronya'm bede folik asit içmeye başladım ..Doğal yolla hamile bile kalmasam tüp bebek için vereceklerdi zaten .
Tüp bebek neticelenmeden veriyorlar çünkü ..

canım iç hatta yarın kan vermeye gittiğinde
folic asitinede baksınlar
eğer değerin düşükse günde iki tane falan içersin

sagol canim ama hamileyken kullanmiyorsun degilmi dr heralde hamilelik gerceklesirse diye kullanma dedi

canım yok şimdi içmiyorumm
ben hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım
yani sonuçta vitamin içinde zararlı bir şey yok
ama bence sende sorun yoksa sen en güzeli elevit iç
onun içeriğide çok iyi

yaa ben gormedim canim nerde m sure kullanlar topiginde mi

is uzerinde olabilirlekin oluncada sen olmuyosun canim

ne iş üzeriymiş beee
ne yediriyolar herüflere bilmemki helede enes bu hafta adama ne yedirdiki adam hala işine dönemedi acaba
ben oluyorumda azcık geç geliyorum
ekin cadıdı merak edip bi esrayı aradınmı nerde bu kız hayrına bi arayıver:26::26::26::26:

ronyacim ekintos krishazel boncuk ve adini sayamadigim hamile arkadaslar siz o kadar guzel yurekli insanlarsiniz ki sizin hic bir sikintiniz olmadigi haldeyasadiginiz sikintilari hatirlamak zorunda kalarak buraya gelip bizim dertlerimize ortak olabiliyorsunuz Allah hepinizden razi olsun size birbirindden guzel evlatlar versin

evet ya.. o dar ,heyecanlı vakitte topikten ilk kimler olursa onlara dua ediyorum.....
ayrıca yeni gelen arkadaşları tebrik ediyorum.gerçekten umutları,dik duruşları,soğukkanlılıkları çok hoşuma gitti....

bilmem ki canim..esra nerelerde sahi yaaman ben halimden memnunum..bisey yedirmem gerek kalmiyo zatenn

sağol canım,bu topikteki arkadaşlara öyle bir bağlanıyorsun ki onların güzel haberlerini almadan hiçbiyerlere gidemiyorsun....
ben şimdi hamileysem burdaki arkadaşların emekleride var...birinin kurduğu bir cümle umut olmuştur,moral olmuştur....

canımm tabi yanınızda olcazz
paylaşıcazki sıkıntılarımız azalsınn
ben hiç öyle vıcık vıcık hamile moduna giren
sadece gebilik topiclerine takılan kadınlardan olamıyorum
yani demem o ki onun için burda olmaktan çok mutluyumm
işyerinde beni her gören hastamısınn diyor hastanede çalıştığım için
varsa bişey söyle müdahale edelim falan diyorlar
ama ben diyemiyom ben hamileyim diye utanıyorum böyle şeylere
karnım çıktı ama çok bol giyiyorum kimse anlamıyor bile

valla iyilik ronyam,idare ediyoruz...biraz fazla duygusalım bu aralar.
ota çöpe gözlerim doluyor.
geçen eşim balkonu yıkamamış diye ağladım:))))

ay ilahi ekinntos gözümün önüne geldinde şimdi aglarken gece gece güldürdün valla beni çok sagol kız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…