Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zaten seni bunun için çoook seviyorum.......
ben de senin gibi düşünüyorum....

ekintos çok haklısın canım.birbirimize söylediklerimiz umut oluyor.

zaten seni bunun için çoook seviyorum.......
ben de senin gibi düşünüyorum....

ekintos çok haklısın canım.birbirimize söylediklerimiz umut oluyor.

oyyy bende seni çok seviyorumm canım antalyammm
canım mesajını okumadım epeydir msn yi açmıyorumm
canım önemli bir durumda burdan özelden yaz istersen

hilkaa kim yazmis ise yaramadi diye m sure yi goremedim bennn

şu m sure araştırıyorsunuz dimi kızlar..pahalıda olunca karar vermek zor oluyor tabi...
ben proxseede başladığımda da m sure gibi havadaydı...sonucunu da 1buçuk yıl sonra aldım....
ben eğer ona ayıracak paranız varsa alın deneyin 6 ay derim....

ne diyerek agladın ayyy
bide sen aglarken eşin ne yaptı çok merak ediyorum

hayatım ben ev falan süpürüp silmiyorum ...o gün süpürecek silcek birde balkonu yıkıyacaktı....
eve geldim balkonu yıkamamış...balkon kirli ev süpürülmüş ne fayda benim de canım sıkldı...
eşim hiçbişey yapmadı...genelde benim gereksiz yere ağladığımı düşünüyorsa hiçbişey yapmaz tv seyretmeye devam etti...

allah senden de razı olsun bilgemmm... ne sorsam hiç üşenmeden ayrıntısıyla cevap veriyorsun çok iyisin canım benim inşallah yarın çift çizgi göstersin sana rabbim ne diyeyim:))) canım evlilik tarihim 25.07.2010 . üzerine de şöyle bir not düşebiliriz: ılık yüreklimle bir ömür boyu... aklıma başka bişi gelmedi valla. düşündüm ama:)))
ayyy çok mutlu oldum şimdi benim de evlilik grafiğim olacak çok sağol canım benim..

valla ne yapacagimi bilmiyorum arastiriyorum baska bi topikten okudum azolu bir hastada sperm cikisi olmus 8 aylik kullanimda sadece ise yaradi diyen onu gordum cok pahali neredeyse bir tup bebek parasi verecez 6 aylik kullanim gerekiyomus

aynı benim eşim gibiymiş bende sinir olurum hiç bişey yapmadıgı zaman ben aglarken

valla ne yapacagimi bilmiyorum arastiriyorum baska bi topikten okudum azolu bir hastada sperm cikisi olmus 8 aylik kullanimda sadece ise yaradi diyen onu gordum cok pahali neredeyse bir tup bebek parasi verecez 6 aylik kullanim gerekiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…