- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.221
ay ilahi ekinntos gözümün önüne geldinde şimdi aglarken gece gece güldürdün valla beni çok sagol kız
canımmm ya sen muradına erdiğinde birilerinin bu uğurda mutsuz olduğunu görünce
hiç bir zaman sevincinn tam olmuyor
yani o ultrason koltuğuna yatınca bile aklımda sizler varsınız
tuhaf bir ruh hali anlatamıyorumm
sadece elimden çok dua etmek geliyor
elbet Rabbim bizleri görüyor duyuyor
gün gelecek herkes muradına ericekk
ama bu güzel eylül bitmeden azcık sevinelimm
ne güzel olur demii
evet sonra oturdum bende güldüm sonra....
zaten seni bunun için çoook seviyorum.......
ben de senin gibi düşünüyorum....
ekintos çok haklısın canım.birbirimize söylediklerimiz umut oluyor.
hilkaa kim yazmis ise yaramadi diye m sure yi goremedim bennn
ne diyerek agladın ayyy
bide sen aglarken eşin ne yaptı çok merak ediyorum
ee ates tablon nerde varmi adet belirtilerin canim gelmesin o kirmzilar ya
hilkaa kim yazmis ise yaramadi diye m sure yi goremedim bennn
Selaaam kızlar..
Gökcen canım yazdıkların beni çok mutlu etti, Allah senden razı olsun ..
Çizelgelerimiz evlilik çizelgesi , pro üye olmaya gerek yok ..
Kırmızı nickliler sadece pro üye , ama bak siyah nickli arkadaşlarımızın da var ..
Bana evlilik tarihini gün ay yıl olarak verirsen hemencik sanada yaparım ..
Sende sadece tarifini vereceğim yere linki kopyalayıp yapıştırırsın ..
Eğer kabul ediyorsan benim yapmamı , not olarak çizelgeye ne yazmamı istersin onuda belirt..
var canım adet belirtilerim tablomda bu işte
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla ne yapacagimi bilmiyorum arastiriyorum baska bi topikten okudum azolu bir hastada sperm cikisi olmus 8 aylik kullanimda sadece ise yaradi diyen onu gordum cok pahali neredeyse bir tup bebek parasi verecez 6 aylik kullanim gerekiyomusşu m sure araştırıyorsunuz dimi kızlar..pahalıda olunca karar vermek zor oluyor tabi...
ben proxseede başladığımda da m sure gibi havadaydı...sonucunu da 1buçuk yıl sonra aldım....
ben eğer ona ayıracak paranız varsa alın deneyin 6 ay derim....
hayatım ben ev falan süpürüp silmiyorum ...o gün süpürecek silcek birde balkonu yıkıyacaktı....
eve geldim balkonu yıkamamış...balkon kirli ev süpürülmüş ne fayda benim de canım sıkldı...
eşim hiçbişey yapmadı...genelde benim gereksiz yere ağladığımı düşünüyorsa hiçbişey yapmaz tv seyretmeye devam etti...
var canım adet belirtilerim tablomda bu işte
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla ne yapacagimi bilmiyorum arastiriyorum baska bi topikten okudum azolu bir hastada sperm cikisi olmus 8 aylik kullanimda sadece ise yaradi diyen onu gordum cok pahali neredeyse bir tup bebek parasi verecez 6 aylik kullanim gerekiyomusşu m sure araştırıyorsunuz dimi kızlar..pahalıda olunca karar vermek zor oluyor tabi...
ben proxseede başladığımda da m sure gibi havadaydı...sonucunu da 1buçuk yıl sonra aldım....
aynı benim eşim gibiymiş bende sinir olurum hiç bişey yapmadıgı zaman ben aglarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?