- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.241
cnm kusura bakma ya int kesildi uğraşıyorum.erkek infertililetisine iyi gelecek bilimsel araştırmalar tavsiyeler topiği var orada nermin isimli biri yazmış oku bak
canımm bana sanki 21. gün olmuş gibi geldi
akıntı durumun nasıldı
antalyaaa msn deyiim seni bekliyorumm
şu m sure araştırıyorsunuz dimi kızlar..pahalıda olunca karar vermek zor oluyor tabi...
ben proxseede başladığımda da m sure gibi havadaydı...sonucunu da 1buçuk yıl sonra aldım....
ben eğer ona ayıracak paranız varsa alın deneyin 6 ay derim....
kiz hic bisey anlamadim benhimm ins olazssin canim benim..
benim merak ettiğim hareketliliğe iyi geliyormu sayıyı artırıyordur belkide.sizde sorun neydi hareketsizlikmi?sayımı
?
canim kacinci sayfadaydi 100 sayfa falan var topicte
canım proxseedden bahsediyorsun dimi?
sayıya iyi geldi bizde....
belki hareketliliğede iyi gelmiştir ama onda bir istikrar göremediğim için yanıltmayım seni...
ben olaya şöyle bakmıştım...sayıyı artırıyım...hareketliliği de etkiler...doğru orantı kurdum yani...
masallah melıselacım Rabbım sgalıkla kucagına almayı nasıb etsın fasulyenı karpuz olarakTünaydın arkadaşlar, ben geldim kontrolden :)))
Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))
Kızlar bu duyguları yaşamayı Rabbim buradaki tüm kardeşlerime yaşamayı nasip etsin, aklıma siz geldiniz ve dua ettim..
hakkında hayırlısı olsun merıcımselam kızlar
raporumda çıktı şükür sorunsuz
reglimi bekliyorum artık
ilaçlarıda alıcam birazdan
inşallah doktorun gördüğü şey polip çıkmazda transferide bu ay yaptırırız
eşimde gelemedi henüz onuda izin durumu karışık
benden şimdilik bu kadar gidip denizi kocaman kocaman içime çekicem en iyi terapi:)
MELİSA mercimeğini görmüşsün mutluluğun daim olsun canım bana da dua at emiii:)
ayy kız bugun yogundum valla arkdaslar ve gezmeyle gectı vakıtsağol gamze,iyilik....
bu topiğin becerikli hatunu lorke...nerde acaba yine :))))))yok ortalıklarda.......
burda şimdi ilk sonbahar yağmuru yağdı,her yer mis gibi toprak koktu...............
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.comcanımm bilgemmm inşallah güzel haberlerini alırızzz
ahh canım bunu yazarken
kendi kendimi güzel Allahıma yalvarırken buldum
nasıl sevinicem bilemezsinn
lorkemmmm huuuu canımm lorkemmm ateşine bakamadımm
durumun nasıl sendende umutluyum inşallah bu ay verimli olacak
eylül aynı çok severim ama pek sessiz sakin verimsiz geçti
son gebiş olan arkadaşlar ayağınızı iyi sürüyünn
ne iş üzeriymiş beee
ne yediriyolar herüflere bilmemki helede enes bu hafta adama ne yedirdiki adam hala işine dönemedi acaba
ben oluyorumda azcık geç geliyorum
ekin cadıdı merak edip bi esrayı aradınmı nerde bu kız hayrına bi arayıver:26::26::26::26:
lorke gelmişşşşş oooooo.....
canım proxseedden bahsediyorsun dimi?
sayıya iyi geldi bizde....
belki hareketliliğede iyi gelmiştir ama onda bir istikrar göremediğim için yanıltmayım seni...
ben olaya şöyle bakmıştım...sayıyı artırıyım...hareketliliği de etkiler...doğru orantı kurdum yani...
canim sizin hareketlilik kacti sen hamile kaldiginda
lorkeem facedeki tarifler seninmi
eneslenayla karşışlaşamadım kaçgündür ne yapıyor acaba
lorkemmm olcak gibi duruyor akıntında varmış
hadi hayırlısı
cnm sen yanlış yere bakmışsın galiba bu erkek inf bölümünden 6.sırada adı erkek infertilesine iyi gelecek bilimsel araştırmalar tavsiyeler 13.sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?