Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm bana sanki 21. gün olmuş gibi geldi
akıntı durumun nasıldı

valla hiç hatırlamıyorumki canım
bu ay pek umursamadım aslında
ama vardı sanırım yaa
uzayan degildi ama
bide aşırı derece kasıklarım agrıyodu
bende denize girdigim için enfeksiyondan şüphelendim sonra kendi kendine geçti agrı:26::26::26::26:

benim merak ettiğim hareketliliğe iyi geliyormu sayıyı artırıyordur belkide.sizde sorun neydi hareketsizlikmi?sayımı
?

benim merak ettiğim hareketliliğe iyi geliyormu sayıyı artırıyordur belkide.sizde sorun neydi hareketsizlikmi?sayımı
?

canım proxseedden bahsediyorsun dimi?
sayıya iyi geldi bizde....
belki hareketliliğede iyi gelmiştir ama onda bir istikrar göremediğim için yanıltmayım seni...
ben olaya şöyle bakmıştım...sayıyı artırıyım...hareketliliği de etkiler...doğru orantı kurdum yani...

canim sizin hareketlilik kacti sen hamile kaldiginda

slm kızlarrrr
nasılsıznı bakalım sabah kahvaltıdan aksama kdr arkadaslarım vardı sonra carsıya cıktık bırıyle sonra esımle yemek yedık yenı geldık sayılır
bugun hıc ugarayamadım
sımdı bakıp yatıcam ınsalah yarın sabah bılgemm ın guzel haberıyle gune baslarız

masallah melıselacım Rabbım sgalıkla kucagına almayı nasıb etsın fasulyenı karpuz olarak

hakkında hayırlısı olsun merıcım
butun surecı bızımle paylasmanı beklıyrorz

sağol gamze,iyilik....
bu topiğin becerikli hatunu lorke...nerde acaba yine :))))))yok ortalıklarda.......
burda şimdi ilk sonbahar yağmuru yağdı,her yer mis gibi toprak koktu...............
ayy kız bugun yogundum valla arkdaslar ve gezmeyle gectı vakıt

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ronyam benım hala olmadı
beklıyorum bakalım sanırım yarın olabılrı cunku ovulasyon testı bugun dunkune gore bırazcık daha koyu cıktı hayırlııs bakalım

yok ben enesı takıp edıyorum ekıne yetısemedı daha 4 calsıması var

lorke gelmişşşşş oooooo.....

:78:

cnm bizde sayı iyi ama hareketlilik 0 sayıyı artıracak çözümler daha çok gib sanki k.boynuzu filan hareketliliğe pek bişey yok yaaaaaaaaaaaa niye yokkkkk anlamıyorummmmmmm tıp herşeye çare buluyor buna niye bulamıyorkiii yada bulunduğunda ya yaşlanmış yada öbür tarafta olacağız galibaaaaaa

8326 ya gecmek ıstıyorummmmm

bu arada sızın yuzunuzen gecmısı okurken soganın suyu cekılmıs ve caydanlıgın dıbınde sıyah tabaka halıne gelmıs
az once gelen kokuyla kendıme geldım ama

ekinimm özelden sana yazamadım bir türlü gönderi tıkladım takıldı kaldı belkide geldi
canım aynen dediğini yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…