- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.261
slm kızlarrrr
nasılsıznı bakalım sabah kahvaltıdan aksama kdr arkadaslarım vardı sonra carsıya cıktık bırıyle sonra esımle yemek yedık yenı geldık sayılır
bugun hıc ugarayamadım
sımdı bakıp yatıcam ınsalah yarın sabah bılgemm ın guzel haberıyle gune baslarız
masallah melıselacım Rabbım sgalıkla kucagına almayı nasıb etsın fasulyenı karpuz olarak
hakkında hayırlısı olsun merıcım
butun surecı bızımle paylasmanı beklıyrorz
ayy kız bugun yogundum valla arkdaslar ve gezmeyle gectı vakıt
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam benım hala olmadı
beklıyorum bakalım sanırım yarın olabılrı cunku ovulasyon testı bugun dunkune gore bırazcık daha koyu cıktı hayırlııs bakalım
yok ben enesı takıp edıyorum ekıne yetısemedı daha 4 calsıması var
:78:
8326 ya gecmek ıstıyorummmmm
bu arada sızın yuzunuzen gecmısı okurken soganın suyu cekılmıs ve caydanlıgın dıbınde sıyah tabaka halıne gelmıs
az once gelen kokuyla kendıme geldım ama
ınsallah ronyam beklıyorum sabırla bu sefer uzadı bıraz ama sanırım kıstten kaynaklı
bıde sogan ıcıyorum ya yakmadıgım zamanlarda
sagol canim gordum evet hayirlisi bakalim
hamile kaldığım ayın sonunda yaptırdığımız teste sayı 24 milyon,morfoloji sıfırdı..
test sonucunu hoca alıp yazmıştı.bu kadar yazmıştı cevabı...
bir önceki testte ileri hareketli sıfırdı ama
evet canım benım ve kardesımın dıyelım onunkılerıde eklıyorum artık
eneslena bugunlerde kocasından baskasına pas vermıyo
ama kız 14. gunde 7 gun regl zatenhadi yaa daha 4 tanecikmiiiii:26::26::26::26:
ayy evet yaa ekmegı hatırlıyorum gece muhabbetınde olmsutu dımıo tablo bana hiç yabacı değil
topiği okurken bikere incir kaynatoyodum onu yaktım
bikerede ekmeği yakmıştım ev duman altı olunca anladım
lorkem yaptim tablomu cooooook tsk ederim yardimin icin sagol canim..bide adetin ilk gunumu baslamak laim ollmeye ben gec kaldim galiba..bunu iptal edip bi dajha ki ay mi baslasamm..:26:
ozaman ordaki tarifleri gönül rahatlığıyla yapabilim üye oluyum
bak bak eneslenaya aferin ona ben bilmem beyim bilir diyor demekki
gayet guzel olmus hayırlı olsun
regl dongun 28 de bır falansa yarın falan catlama olabılrı akıntın varsa
atesın bayagı dusmus cunku heran yukselebılır calımalara hız verın
bıde tablonu paylasmak ıcın sayfanın ust sag tarafındakı menuden sharıng ordan da vıew e tıklayıp adres cubugundakı adresı buraya yapıstırablırısn
inşallah size faydalı olur cnm dr önerdiyse size demekki bi ümit var düzelmesi için.
ama kız 14. gunde 7 gun regl zaten
yanı 7 gunde 4 tane fena degıl bence hatta enes ıcın super
ayy evet yaa ekmegı hatırlıyorum gece muhabbetınde olmsutu dımı
hayır canım bence olcmeye devam et
bu ay vucudunu tanımıs oluruz yumrutlama sonrası reglın kac gunde gelıo onu ogrenırız
hemde reglın kac dereceyle oluyo onu ogrenırız
ama ınsallah ogrenemeden bı daha kı aya tablo yapmana gerek kalmaz
böyle koymayı tabloyu nasıl başardın kız
bide ateş ölçmenin heyecanıyla hemende çentigi atmış bugün
allah senden de razı olsun bilgemmm... ne sorsam hiç üşenmeden ayrıntısıyla cevap veriyorsun çok iyisin canım benim inşallah yarın çift çizgi göstersin sana rabbim ne diyeyim:))) canım evlilik tarihim 25.07.2010 . üzerine de şöyle bir not düşebiliriz: ılık yüreklimle bir ömür boyu... aklıma başka bişi gelmedi valla. düşündüm ama:)))
ayyy çok mutlu oldum şimdi benim de evlilik grafiğim olacakçok sağol canım benim..
Selam herkese nasilsiniz kizlar kisa bi ayriliktan sonra geldik size
hastaneye yatmak t´zorunda kaldim maalesef sancim vardi ama doktorlar cok iyi baktilar suana iyiyiz bebeklerim hala karnimda eger aksilik olmassa
12.de alinacaklar biraz daha büyüyecekler8 gün kaldik hastanede suan mide yanmasindan baska sorun yok oturarak uyuyorum yada uyuyamyorum öyle iste cok sükür bebisler iyiler dogumu bekliyoruz bakalim ama catlaklarim hat safada mideme kadar cikmis yani saglik olsun ne yapalim
ALLAH kimseyi hastaneye düsürmesin helede gurbette daha zor umarim herkes iyidir topikte
hastaneye yatmak t´zorunda kaldim maalesef sancim vardi ama doktorlar cok iyi baktilar suana iyiyiz bebeklerim hala karnimda eger aksilik olmassa
12.de alinacaklar biraz daha büyüyecekler8 gün kaldik hastanede suan mide yanmasindan baska sorun yok oturarak uyuyorum yada uyuyamyorum öyle iste cok sükür bebisler iyiler dogumu bekliyoruz bakalim ama catlaklarim hat safada mideme kadar cikmis yani saglik olsun ne yapalim
ALLAH kimseyi hastaneye düsürmesin helede gurbette daha zor umarim herkes iyidir topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?