Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi yaa daha 4 tanecikmiiiii:26::26::26::26:

8326 ya gecmek ıstıyorummmmm

bu arada sızın yuzunuzen gecmısı okurken soganın suyu cekılmıs ve caydanlıgın dıbınde sıyah tabaka halıne gelmıs
az once gelen kokuyla kendıme geldım ama

o tablo bana hiç yabacı değil
topiği okurken bikere incir kaynatoyodum onu yaktım
bikerede ekmeği yakmıştım ev duman altı olunca anladım

ınsallah ronyam beklıyorum sabırla bu sefer uzadı bıraz ama sanırım kıstten kaynaklı
bıde sogan ıcıyorum ya yakmadıgım zamanlarda

lorkem yaptim tablomu cooooook tsk ederim yardimin icin sagol canim..bide adetin ilk gunumu baslamak laim ollmeye ben gec kaldim galiba..bunu iptal edip bi dajha ki ay mi baslasamm..:26:

gayet guzel olmus hayırlı olsun
regl dongun 28 de bır falansa yarın falan catlama olabılrı akıntın varsa
atesın bayagı dusmus cunku heran yukselebılır calımalara hız verın

bıde tablonu paylasmak ıcın sayfanın ust sag tarafındakı menuden sharıng ordan da vıew e tıklayıp adres cubugundakı adresı buraya yapıstırablırısn

canim ileri hareket tup bebekte de onemlimi

Son düzenleme:
evet canım benım ve kardesımın dıyelım onunkılerıde eklıyorum artık
eneslena bugunlerde kocasından baskasına pas vermıyo

ozaman ordaki tarifleri gönül rahatlığıyla yapabilim üye oluyum
bak bak eneslenaya aferin ona ben bilmem beyim bilir diyor demekki

hadi yaa daha 4 tanecikmiiiii:26::26::26::26:
ama kız 14. gunde 7 gun regl zaten
yanı 7 gunde 4 tane fena degıl bence hatta enes ıcın super
o tablo bana hiç yabacı değil
topiği okurken bikere incir kaynatoyodum onu yaktım
bikerede ekmeği yakmıştım ev duman altı olunca anladım
ayy evet yaa ekmegı hatırlıyorum gece muhabbetınde olmsutu dımı

lorkem yaptim tablomu cooooook tsk ederim yardimin icin sagol canim..bide adetin ilk gunumu baslamak laim ollmeye ben gec kaldim galiba..bunu iptal edip bi dajha ki ay mi baslasamm..:26:

hayır canım bence olcmeye devam et
bu ay vucudunu tanımıs oluruz yumrutlama sonrası reglın kac gunde gelıo onu ogrenırız
hemde reglın kac dereceyle oluyo onu ogrenırız
ama ınsallah ogrenemeden bı daha kı aya tablo yapmana gerek kalmaz

tamam canim sagol evet bu ara yumurta gunum calismalara devam edicez bakalim hayirlisi ..

Selam herkese nasilsiniz kizlar kisa bi ayriliktan sonra geldik size
hastaneye yatmak t´zorunda kaldim maalesef sancim vardi ama doktorlar cok iyi baktilar suana iyiyiz bebeklerim hala karnimda eger aksilik olmassa
12.de alinacaklar biraz daha büyüyecekler 8 gün kaldik hastanede suan mide yanmasindan baska sorun yok oturarak uyuyorum yada uyuyamyorum öyle iste cok sükür bebisler iyiler dogumu bekliyoruz bakalim ama catlaklarim hat safada mideme kadar cikmis yani saglik olsun ne yapalim
ALLAH kimseyi hastaneye düsürmesin helede gurbette daha zor umarim herkes iyidir topikte

ins canim cok sagol devam ediyim ben ozman boyle ilk gorunce cok guldum..yeni basladigiom icin boyle galiba

kizlarrrr yettimmmm gariii nasilsinizzz
ben yarin nasipse vitaminlerimizi ve aktardan alacagim urunleri tamamlayacagim....
kizlarr yaa bana largine linki verirmisinizzz siparis vereyim..

Canım şimdi ' ı' harfi yok 'i' harfi var ..Ilık olmayacaktı ilik olucaktı ..
Ben yazdım bişeyler ama sen değiştir dersen hemen değiştirelim çünkü senin istediğin gibi olsun ..
benim ki bir alternatif olsun diye yaptım ..
Eğer beğendiysen , bu linki kontrol panelinden , profil düzenleye gir , açılan sayfada çizelge diye bir kısım var oraya kopyala yapıştır ve kaydet de oldu mu?Bu kadarcık..
http://davf.daisypath.com/pBhRp3.png

canim gecmis olsun insallah bundan sonrasi rahat gecer

biricik kaçkere aklıma geldin biliyormusun acaba doğum yaptınmı diye düşündüm iyi olmanıza çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
maşallah minik kuzulara ayaklarına kuvvet onların devam etsinler çatlatmaya seni

canim cok gecmis olsun uzuldum..ama bebklerin iyiymis cok sukur..hayirli saglikla gununde gelsinler inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…