Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin lorkem elimde zikir matik var onla hizli oluyo..evde isim gucum yok zaten her namazimin ardindan okuyodum azar azar..

ohh ne guzel ıste
bende parmak zıkır matık aldım o da cok kolay oluyo hem baska bıseyle ugarasbılıyosun onunla cekerken
Bılgemmmm bebegım
Yavrunun odasında esınle uyuyacagınız gunlere az kaldı bırtanem
Hep guclu oldun yıne oyle kal
cok az kaldı

slm krıscan nasılsın
geldınızmı ıstanbula

Kızlar bugün sizi pek takip edemedim. Şimdi çıkmam lazım. Hepinizi öpüyorum. Güzel günler gelecek hepimiz için çok yakında :) iyi geceler. Kendinize iyi bakın.

gul bence bosver unut aglamayi
guluyorum iste kim tutar beni
ohh ne guzel ıste
bende parmak zıkır matık aldım o da cok kolay oluyo hem baska bıseyle ugarasbılıyosun onunla cekerken

slm krıscan nasılsın
geldınızmı ıstanbula
eevt ondanda var bende ama ben digerini kullaniyorum
bende zikirmatikle okuyorum ama cok yavas okuyorum yaaaa

canim bi sure okuyunca agzin alisiyo zaten..

tatlım evicap kullanıyor musuz bize proxeed plus çok iyi gelmişti

ıyı bakalım hosgeldınız o zaman
valla bızde durumlar coook ıyı sukur
beklemedeyız regl olursam onumuzdekı ay asılama gorunuyo
test degeerlrımız 6 katına cıktı yaklaasık olarak

lorkemmm siz ne kullanmıştınız canım...:26:

canım 5 ay olacak en duzenlı kecıboynuzu kuru ve tozu
2 ay arısutubalpolen tabelt gınseng tablet
1 ay proxeed
2 aydır l argınıne kullanıyoruz

bende vitaminlerimizi tamamlıyrum canım eksik kalan largine ve ekikap var onlarıda yarın halledeceğim :) şifa olsun İNŞALLAH....

exeda sevser gozyasi ekin mavikiz karden

nasilsiniz kizlar..

sevsercim canmim cok tsk ederim beni uyardigin ayy ins kimse gormemistir diye dua edip duruyorum..:18::18:
inşallah kimse görmemiştir tatlım görürlersede benim haberim yok .. dersin
cnm çok çok sevindim degerlerinize
maşşallah....
bilgem ağlattım canım ya
bizimde 1 yıl oldu tamam ama olmayınca insan aynı şeyleri yaşıyor
bende hep çocuk odasına gider konuşmadan otururum
sora kalkar giderim ama çok etkilenirim bugün aşağı parka indik apartmancak
hepsi çocuğunu oynattı çardakta kaldım tek başıma kaldım arada kalktım gittim bende oynattım ama hepsi anneleriyle oynamak iswtiyor
üzüldüm
alahım dedim sana sığınıyorum
Mavii sağolsın canım , hayırlısı ne ise o olsun ..

inşallah hamilesindir canım
güzel haberlere dualara okadar ihtiyacımız varki ....

...."Yan!" diyorum içime!..."Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun!Sen dayan!.."

kızlar diğer oturduğum apartmanda 5 tane yeni gelindik 4 ü hamile kaldı ben onlara bakakaldım
şimdide burda 5 yeni geliniz 5 imizde istiyoruz
yine kalmaktan korkuyorum allahım orda tek kaldım burda tek bırakma beni
dualar ediyorum ve içime kapandım artık
allah büyüktür

bu ayda elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum ...
allahım gerisindede sana sığınıyorum..

Son düzenleme:

of yaa benle 2 yildir evliyim benle ayni zamanda evleneler hamile sira benden sonra evlenenlerde

of yaa benle 2 yildir evliyim benle ayni zamanda evleneler hamile sira benden sonra evlenenlerde

tamam çok beklemedik ama olmayınca insan beklemedim demiyorki üzülüyor değilmi arkadaşım ya
burda inşallah tek kalmam allaha sığındım başkada yok yokkkk
bu ayda sitres yaptım offf sitres yapmayım derken iyice sitresleniyorum

ayyy canımsın yaaa rabbim sesini duysun inşallah seni gerçekten çok etkiliyo ben senin kadar etkilenmiyorum henüz benimle evlenenler 2.ye hamileler ama ben o kadarda takmıyorum allahım sanada dayanma gücü versin hayırlısından bi evlet versin inşallahhhh
ben ancak yarın yaparım test ateşim düşünce bugün almadım test falanda

aynen bende elimizde degil ki insallah tek kalmayiz seni cok iyi anliyorum benim infertilite haberinden sonra biraz umidim kirildi onceden her ay hamilemiyim diye dusunurdum simdi cok ihtimal veremiyorum alisacagiz baska care yok canim sen neden bu kadar stres yapiyosun kadinda stres hamilelige engel biraz rahatlasan kafani mesgul edecek bi seyler bul insallah hamile kalacagiz bunun zamanini biz belirleyemiyoruz hele senin cok yakin insallah

saol canımsın arkadaşım benim gerçekten dayanmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum bu ay sıkıntı yok diyorum ama olmuyor
eşimde bu konuda çok destek değil yada ben üzülmeyim diye umursamamış gibi davranıyor
annem piskolojimin bozumasından çok korkuyor hepsi benim için ister oldu
dün sandığımı açtık patik çıkartmak için bebeğime annemlerin cehizime koyum diye ördüklerini gördüm çok etkilendim sarıldım kokladım
dayabmak zorundayım ve dayanıyorum allah büyük bunuda çok çok iyi biliyorum ve ona tekrar tekrar sığınmaktan başka çarem yok ....
ceylan inşallah sen hamilesindir ve mutluluğu yaşarsın
degilsende üzülme demem ama mecbur yolumuza devam edeceğiz dik dur diyebilirim sadece.
bu arada sen jojmandamı oturuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…