- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.481
amin lorkem elimde zikir matik var onla hizli oluyo..evde isim gucum yok zaten her namazimin ardindan okuyodum azar azar..
Bılgemmmm bebegım
Yavrunun odasında esınle uyuyacagınız gunlere az kaldı bırtanem
Hep guclu oldun yıne oyle kal
cok az kaldı
amin lorkem elimde zikir matik var onla hizli oluyo..evde isim gucum yok zaten her namazimin ardindan okuyodum azar azar..
ohh ne guzel ıste
bende parmak zıkır matık aldım o da cok kolay oluyo hem baska bıseyle ugarasbılıyosun onunla cekerken
slm krıscan nasılsın
geldınızmı ıstanbula
guluyorum iste kim tutar benigul bence bosver unut aglamayi
eevt ondanda var bende ama ben digerini kullaniyorumohh ne guzel ıste
bende parmak zıkır matık aldım o da cok kolay oluyo hem baska bıseyle ugarasbılıyosun onunla cekerken
slm krıscan nasılsın
geldınızmı ıstanbula
bende zikirmatikle okuyorum ama cok yavas okuyorum yaaaa
geldık canım
sen nasılsın hersey yolundamı
tatlım evicap kullanıyor musuz bize proxeed plus çok iyi gelmişti
ıyı bakalım hosgeldınız o zaman
valla bızde durumlar coook ıyı sukur
beklemedeyız regl olursam onumuzdekı ay asılama gorunuyo
test degeerlrımız 6 katına cıktı yaklaasık olarak
lorkemmm siz ne kullanmıştınız canım...:26:
canım 5 ay olacak en duzenlı kecıboynuzu kuru ve tozu
2 ay arısutubalpolen tabelt gınseng tablet
1 ay proxeed
2 aydır l argınıne kullanıyoruz
inşallah kimse görmemiştir tatlım görürlersede benim haberim yok .. dersinexedasevser gozyasi ekin mavikiz karden
nasilsiniz kizlar..
sevsercim canmim cok tsk ederim beni uyardigin ayy ins kimse gormemistir diye dua edip duruyorum..:18::18:
cnm çok çok sevindim degerlerinizecok sagol canim gecen sene temmuz ayinda degerimiz sadece 4 milyondu..dunku sonucumuz 40 milyon cikti cok sukur ileri harekette %12cikti cok sukurilk basladigimizda 0 spermdi..esim igne disinda hic bisey kullanmamisti.sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamistim..
bilgem ağlattım canım yaKızlar birşey söyleyeceğim sizlere ..
Ben 4 yıllık evlilğim boyunca hiç doğal yolla hamile kalamadım , bir kez bebeğime çok yaklaşmıştım oda tüp bebekti..
Tabi gönül her zaman doğal yollardan hamile kalmaktan yana , tüp bebek sürecini yaşamak çok zor , hem maddi hem de manevi..
Ama benim 2. kez tüp bebek yaptıracak olmam sanki bebeğime 2. kez yaklaşacağım ama bu sefer sahiden birbirimize kavuşacağız hissini veriyor bana ..
Adet olursam bu kez bu bir son değil bir başlangıç olucak benim için ..
Yine söylüyorum umarım bebeğim göbüşümdedir ama değilse olması için mücadele edeceğim ..
Tüp ile olsun ama gelsin artık ..
Bakmayın böyle şen şakrak olduğuma , güçlü göründüğüme , içimde tahmin edemeyeceğiniz kıyametler kapuyor ..
Bu özlemi hepimiz yaşıyoruz ve öyle zor ki..
Dün gece eşimle çocuğumuzun odasına gittik , oda takımını nasıl yerleştireceğimizi, konuştuk .. Hatta kanepe alıp onun odasındada uyuyabileceğimizi konuştuk , bebeğimiz bizim yanımızda değil biz onun yanında kalalım rahat etsin dedik ..Kapı süsüne kadar konuşulur mu kızlar inanın sanki hamileymişim gibi tüm ayrıntıları konuştuk eşimle ..
Rabbimde duydu hepsini , duymaz mı her gün ona nasıl yakardığımızı , duyar elbette ..
Ben ona sığındım ve tek istediğim sağlıklı sıhatli, vatana millete bayrağına sadık bir evlat vermesi ..
Mavii sağolsın canım , hayırlısı ne ise o olsun ..
slm canlarr napıyosunuz ben geldim ama hala regl olmadım testte yapmadım yarın kesin olurum
slm canlarr napıyosunuz ben geldim ama hala regl olmadım testte yapmadım yarın kesin olurum
...."Yan!" diyorum içime!..."Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun!Sen dayan!.."
kızlar diğer oturduğum apartmanda 5 tane yeni gelindik 4 ü hamile kaldı ben onlara bakakaldım
şimdide burda 5 yeni geliniz 5 imizde istiyoruz
yine kalmaktan korkuyorum allahım orda tek kaldım burda tek bırakma beni
dualar ediyorum ve içime kapandım artık
allah b
y
ktür bu ayda elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum ...
allahım gerisindede sana sığınıyorum..
of yaa benle 2 yildir evliyim benle ayni zamanda evleneler hamile sira benden sonra evlenenlerde
...."Yan!" diyorum içime!..."Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun!Sen dayan!.."
kızlar diğer oturduğum apartmanda 5 tane yeni gelindik 4 ü hamile kaldı ben onlara bakakaldım
şimdide burda 5 yeni geliniz 5 imizde istiyoruz
yine kalmaktan korkuyorum allahım orda tek kaldım burda tek bırakma beni
dualar ediyorum ve içime kapandım artık
allah büyüktür
bu ayda elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum ...
allahım gerisindede sana sığınıyorum..
tamam çok beklemedik ama olmayınca insan beklemedim demiyorki üzülüyor değilmi arkadaşım ya
burda inşallah tek kalmam allaha sığındım başkada yok yokkkk
bu ayda sitres yaptım offf sitres yapmayım derken iyice sitresleniyorum
ayyy canımsın yaaa rabbim sesini duysun inşallah seni gerçekten çok etkiliyo ben senin kadar etkilenmiyorum henüz benimle evlenenler 2.ye hamileler ama ben o kadarda takmıyorum allahım sanada dayanma gücü versin hayırlısından bi evlet versin inşallahhhh
ben ancak yarın yaparım test ateşim düşünce bugün almadım test falanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?