- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.501
aynen bende elimizde degil ki insallah tek kalmayiz seni cok iyi anliyorum benim infertilite haberinden sonra biraz umidim kirildi onceden her ay hamilemiyim diye dusunurdum simdi cok ihtimal veremiyorum alisacagiz baska care yok canim sen neden bu kadar stres yapiyosun kadinda stres hamilelige engel biraz rahatlasan kafani mesgul edecek bi seyler bul insallah hamile kalacagiz bunun zamanini biz belirleyemiyoruz hele senin cok yakin insallah
saol canımsın arkadaşım benim gerçekten dayanmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum bu ay sıkıntı yok diyorum ama olmuyor
eşimde bu konuda çok destek değil yada ben üzülmeyim diye umursamamış gibi davranıyor
annem piskolojimin bozumasından çok korkuyor hepsi benim için ister oldu
dün sandığımı açtık patik çıkartmak için bebeğime annemlerin cehizime koyum diye ördüklerini gördüm çok etkilendim sarıldım kokladım
dayabmak zorundayım ve dayanıyorum allah büyük bunuda çok çok iyi biliyorum ve ona tekrar tekrar sığınmaktan başka çarem yok ....
ceylan inşallah sen hamilesindir ve mutluluğu yaşarsın
degilsende üzülme demem ama mecbur yolumuza devam edeceğiz dik dur diyebilirim sadece.
bu arada sen jojmandamı oturuyosun?
saol canım benim
herkes öyle diyor ama gelde gönlüme anlat bunu
kendimi çok meşgul ediyorum canım ama benim biraz
takıntılı yapım var bebeğimi unutamıyorum onu özlüyorum ve eşim hiç üzülmüyor buna şaşırıyorum hatta umrunda değil.
sizin eşleriniz nasıl canım ya
saol canım benim
herkes öyle diyor ama gelde gönlüme anlat bunu
kendimi çok meşgul ediyorum canım ama benim biraz
takıntılı yapım var bebeğimi unutamıyorum onu özlüyorum ve eşim hiç üzülmüyor buna şaşırıyorum hatta umrunda değil.
sizin eşleriniz nasıl canım ya
sen benim eşimi bi görsen varya sadece hayırlısı olsun olmuyosa olmuyo napalım der başka bişey demez insanı bazen sinir ediyo ama sonra diyorum en azından o stres yapmasın böylesi daha iyi bence bi taraf sakin olmalı yoksa hergünün her anın bebek hasretiyle geçmesi insanı çok yıpratır allahım inşallah sanada bi bebiş verirde bu günlerin hepsi geride kalır eşimin yaşının büyük olmasına ragmen ben hala düşünmüyoruz diyorum herkes bilince girdügüm bütün ortamlarda bu konu konuşulsun istemiyorum henüz istemiyoruz deyip kapatıyorum konuyu yapabilecegim bişey yok keşke elden bişey gelsede bende hemen yapsam ama olmayınca olmuyo napalım ama eninde sonunda olacak bunada inanıyorum altıüstü 1 sperm gerekli olan oda birgün yolunu şaşıracak ve mutlaka buluşacaklar kendini yıpratma tatlım yıpratsanda yıpratmasanda herşey olacagına varır annenin falanda aklı sende kalıyo bak benimde var çeyizimde hatta kışın bende örerim bi iki parça kendi çapımda ara renklerden birgün hepsini giyecek bebegim allahın izniyle
hayır canım ben lojmanda degilim ankarada lojman sırası bize gelirmi hiç ondada öncelik çocugu olanlara zaten eksik kalan yanımızın dolması şart her yerde
sen benim eşimi bi görsen varya sadece hayırlısı olsun olmuyosa olmuyo napalım der başka bişey demez insanı bazen sinir ediyo ama sonra diyorum en azından o stres yapmasın böylesi daha iyi bence bi taraf sakin olmalı yoksa hergünün her anın bebek hasretiyle geçmesi insanı çok yıpratır allahım inşallah sanada bi bebiş verirde bu günlerin hepsi geride kalır eşimin yaşının büyük olmasına ragmen ben hala düşünmüyoruz diyorum herkes bilince girdügüm bütün ortamlarda bu konu konuşulsun istemiyorum henüz istemiyoruz deyip kapatıyorum konuyu yapabilecegim bişey yok keşke elden bişey gelsede bende hemen yapsam ama olmayınca olmuyo napalım ama eninde sonunda olacak bunada inanıyorum altıüstü 1 sperm gerekli olan oda birgün yolunu şaşıracak ve mutlaka buluşacaklar kendini yıpratma tatlım yıpratsanda yıpratmasanda herşey olacagına varır annenin falanda aklı sende kalıyo bak benimde var çeyizimde hatta kışın bende örerim bi iki parça kendi çapımda ara renklerden birgün hepsini giyecek bebegim allahın izniyle
hayır canım ben lojmanda degilim ankarada lojman sırası bize gelirmi hiç ondada öncelik çocugu olanlara zaten eksik kalan yanımızın dolması şart her yerde
benim eşimde aynı senin anlattıgın gibi canım ama ben onun adına seviniyorum böyle oldugu için kendini yıpratsa aklında hep bebek olsa işine konsantre olamasa dahamı iyi allah korusun bide meslegi belli yani hem spermlerde stresten etkileniyo aslında onlar en iyisini yapıyo sende sakın sen neden bu kadar rahatsın diyerek kurtun aklına kuzuyu düşürme canım benimkisi bi tavsiye sadece sen bilirsin yinede
canim benim uzulmen icin hic bir sebep yok gercekten durumu o kadar umutsuz olanlar bile cocuk sahibi olabiliyor ki masallah sizde sorun yok bunu dusun ne zama strese girersen esinde uzuluyordur ama erkekler belli etmiyor esim ilk test sonucunu aldigimizda kabullenemedi durumu tekrar test yapldi yine ayni o zaman ben iyimser olmaya calistim icim kan agladigi halde esim suan biraz daha iyi tedavi olmak icin elinden geleni yapiyor ama normalde bak hic dusunmuyor zannedersin yasin kac bilmiyorum kucuk oldugunu tahmin ediyorum ama biz karar verdik esimle kendimiz 1 bucuk yil sure taniyacagiz her ay cocuk olcakmi diye merak etmeden sende mesela tedavi sureciniz olmadigi icin 6 ay falan verebilirsin deneme suresi olarak herseye yeni basladigini farzet gercekten pozitif olmak cok onemli
ozaman eşimi anlayışla karşılayayım
bakalım bu ay olacakmı
yaşlandım ceylanım yaşlandımmmmmmmm
daha 21 yaşımdayım ama inan bana çok ağırlaşmaya başladım hayırlısı bakalım
sizw lojman çıkarda dayınızın olması lazım tatlım yoksa olmuyor
ankarada kalacakmısınız yerleşmeyi düşündüğünüz biyer yokmu???
6 ay bilmem aslında bende takip yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım canım arda kafaya çok takıyorum sora geçiyor hayırlısı bakalım
kaldıkmı topicte 3 yozgatlı gacı : )))
valla dedim ama hiçççççççççççç
adet olduğumda arıyorum adet oldum diyorum tamam canm seni sora ararım diyo işine dönüyor bi odadan çok benle konuş ama nerdeeeeeee
benimki çok yoğun çalışıyor ceylancım ya
keşke ekipte olsa diyom bazen
vallamı kız benimkini zor güç büroya geçirdik ben memmun degilim ama bizde ankaraya geçelim ev alalım orda emekli olalım diyoruz sora kayseri diyorum hayırlısı bakalım evliliğin tadımı ????? geçtiiiii ama şükür eşimle çok aşığız birbirimize off diyemiyorz bu bebek derdide olmasa varyaaa oooooooooooooooooo ama olsunn ben anne oluyumda kocişimle dahada mutlu olcaz inşallah bu arada sizinle sohbet etmek çok iyi geldi saolunbencede canım sizde bizden küçükdünüz bi kaç yıldan hiç bişey kaybetmezsinizki evliliginizin tadını çıkarın tatlım biz aynı daha yeni evli gibiyiz evde olsun dışarda olsun bazen diyorum balayı keyfimiz uzun sürdü bebek olunca ister istemez kısıtlanacak bu günleri çok arayacaz ben mesela hala tatile giderim ama balayımı hiç unutamam sende ilk yıllarının tadını çıkarmaya bak inşallah kazara hamile kalırsın bian önce valla eşimle benim aramda 10 yaş var eger 2 yaş falan olsa hiç takmayacam ben kafaya 26-28 olsaydı dahada beklerdim daha genciz diye ama eşimden dolayı ben acele ediyorum aslında
bizim dayıların kendilerine hayrı yok kız nerde bizde öyle şans hem oturdugumuz ev kendimizin zaten canım ben hiç lojmanda oturmadımki mardindeykende çıkmadı bize
burda kalıcıyız çünkü burası bizim dogdugumuz büyüdügümüz yer ben bekarlık mahallemdeyim zaten şuan eski komşularımla bir aradayım annemle bi sokak var aramızda
benim icin mi dedin ben yozgatli degilim kiiiii
iyiki varsınız eger bu topic olmasa ne yapardık allah bilir canımsınız bu arada ceylanım belki haziran annesi olursun harika olur valla
kızlar ben çıkıyorum eşim açıkta uyudu
sizi çoookkk seviyorum ve
kocaman öpüyorummmmmmmmmmm....
vallamı kız benimkini zor güç büroya geçirdik ben memmun degilim ama bizde ankaraya geçelim ev alalım orda emekli olalım diyoruz sora kayseri diyorum hayırlısı bakalım evliliğin tadımı ????? geçtiiiii ama şükür eşimle çok aşığız birbirimize off diyemiyorz bu bebek derdide olmasa varyaaa oooooooooooooooooo ama olsunn ben anne oluyumda kocişimle dahada mutlu olcaz inşallah bu arada sizinle sohbet etmek çok iyi geldi saolun
inanım benim için çok kıymetli oldunuz öpüyorum kocamannnnnnnnnn
ayyy pardon tatlım : ))
herkese merhaba
ceylan bizi birakip arkadasina gidemdinmi kiz
gündüz gittim ben akşama bize gelecektik ama bugünden vazgeçtik başka bi gün gelecek sen napıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?