Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım benim
herkes öyle diyor ama gelde gönlüme anlat bunu
kendimi çok meşgul ediyorum canım ama benim biraz
takıntılı yapım var bebeğimi unutamıyorum onu özlüyorum ve eşim hiç üzülmüyor buna şaşırıyorum hatta umrunda değil.
sizin eşleriniz nasıl canım ya

sen benim eşimi bi görsen varya sadece hayırlısı olsun olmuyosa olmuyo napalım der başka bişey demez insanı bazen sinir ediyo ama sonra diyorum en azından o stres yapmasın böylesi daha iyi bence bi taraf sakin olmalı yoksa hergünün her anın bebek hasretiyle geçmesi insanı çok yıpratır allahım inşallah sanada bi bebiş verirde bu günlerin hepsi geride kalır eşimin yaşının büyük olmasına ragmen ben hala düşünmüyoruz diyorum herkes bilince girdügüm bütün ortamlarda bu konu konuşulsun istemiyorum henüz istemiyoruz deyip kapatıyorum konuyu yapabilecegim bişey yok keşke elden bişey gelsede bende hemen yapsam ama olmayınca olmuyo napalım ama eninde sonunda olacak bunada inanıyorum altıüstü 1 sperm gerekli olan oda birgün yolunu şaşıracak ve mutlaka buluşacaklar kendini yıpratma tatlım yıpratsanda yıpratmasanda herşey olacagına varır annenin falanda aklı sende kalıyo bak benimde var çeyizimde hatta kışın bende örerim bi iki parça kendi çapımda ara renklerden birgün hepsini giyecek bebegim allahın izniyle
hayır canım ben lojmanda degilim ankarada lojman sırası bize gelirmi hiç ondada öncelik çocugu olanlara zaten eksik kalan yanımızın dolması şart her yerde

canim benim uzulmen icin hic bir sebep yok gercekten durumu o kadar umutsuz olanlar bile cocuk sahibi olabiliyor ki masallah sizde sorun yok bunu dusun ne zama strese girersen esinde uzuluyordur ama erkekler belli etmiyor esim ilk test sonucunu aldigimizda kabullenemedi durumu tekrar test yapldi yine ayni o zaman ben iyimser olmaya calistim icim kan agladigi halde esim suan biraz daha iyi tedavi olmak icin elinden geleni yapiyor ama normalde bak hic dusunmuyor zannedersin yasin kac bilmiyorum kucuk oldugunu tahmin ediyorum ama biz karar verdik esimle kendimiz 1 bucuk yil sure taniyacagiz her ay cocuk olcakmi diye merak etmeden sende mesela tedavi sureciniz olmadigi icin 6 ay falan verebilirsin deneme suresi olarak herseye yeni basladigini farzet gercekten pozitif olmak cok onemli

benim eşimde aynı senin anlattıgın gibi canım ama ben onun adına seviniyorum böyle oldugu için kendini yıpratsa aklında hep bebek olsa işine konsantre olamasa dahamı iyi allah korusun bide meslegi belli yani hem spermlerde stresten etkileniyo aslında onlar en iyisini yapıyo sende sakın sen neden bu kadar rahatsın diyerek kurtun aklına kuzuyu düşürme canım benimkisi bi tavsiye sadece sen bilirsin yinede

ozaman eşimi anlayışla karşılayayım
bakalım bu ay olacakmı
yaşlandım ceylanım yaşlandımmmmmmmm
daha 21 yaşımdayım ama inan bana çok ağırlaşmaya başladım hayırlısı bakalım
sizw lojman çıkarda dayınızın olması lazım tatlım yoksa olmuyor
ankarada kalacakmısınız yerleşmeyi düşündüğünüz biyer yokmu???

bende hep dusunmuyoruz diyordum ilk 6 ay gercekten dusunmemistik birgun bir arkadasimi samimi buldum olmuyo dedim hay demez olaydim nasil olmuyor benim hemen oldu demezmi o yuzden bende istemiyoruz demeyecegim dua vaktine falan denk gelir hayirlisi deyip kapatacagim

valla dedim ama hiçççççççççççç
adet olduğumda arıyorum adet oldum diyorum tamam canm seni sora ararım diyo işine dönüyor bi odadan çok benle konuş ama nerdeeeeeee
benimki çok yoğun çalışıyor ceylancım ya
keşke ekipte olsa diyom bazen

6 ay bilmem aslında bende takip yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım canım arda kafaya çok takıyorum sora geçiyor hayırlısı bakalım

kaldıkmı topicte 3 yozgatlı gacı : )))

bencede canım sizde bizden küçükdünüz bi kaç yıldan hiç bişey kaybetmezsinizki evliliginizin tadını çıkarın tatlım biz aynı daha yeni evli gibiyiz evde olsun dışarda olsun bazen diyorum balayı keyfimiz uzun sürdü bebek olunca ister istemez kısıtlanacak bu günleri çok arayacaz ben mesela hala tatile giderim ama balayımı hiç unutamam sende ilk yıllarının tadını çıkarmaya bak inşallah kazara hamile kalırsın bian önce valla eşimle benim aramda 10 yaş var eger 2 yaş falan olsa hiç takmayacam ben kafaya 26-28 olsaydı dahada beklerdim daha genciz diye ama eşimden dolayı ben acele ediyorum aslında
bizim dayıların kendilerine hayrı yok kız nerde bizde öyle şans hem oturdugumuz ev kendimizin zaten canım ben hiç lojmanda oturmadımki mardindeykende çıkmadı bize
burda kalıcıyız çünkü burası bizim dogdugumuz büyüdügümüz yer ben bekarlık mahallemdeyim zaten şuan eski komşularımla bir aradayım annemle bi sokak var aramızda

iyiki varsınız eger bu topic olmasa ne yapardık allah bilir canımsınız bu arada ceylanım belki haziran annesi olursun harika olur valla
kızlar ben çıkıyorum eşim açıkta uyudu
sizi çoookkk seviyorum ve
kocaman öpüyorummmmmmmmmmm....

slm canım bence doktor ne dıosa uy derım bende 24 eylulde asılama yaptırdım ekım 8 de test yapıcam korkuyorum ınsallah hamıs olurum be bu sıtede gezerken su duaları gordum asılamadan once okudum ınsallah hamıs olurum da sende oku bakalı tedavı zamanı ınsallah ısıne yarar

azul kullanıcısından alıntı
Arkadaşım ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

kız ben adetim geçti diyorum iyi diyo sanki hamileligi dört gözle bekleyen biz degiliz 1 hafta falan geçsin bakarız diyo oda benden rahat valla
adet oldum dedigimdede hıımm napalım hayatım hayırlısı olsun der o kadar bunların hepsi böyle sadece seninki umursamaz sanma sadece öyle gözüküyo onlar ben bi gün konuşma arasında ona teselli vermek adına dedimki daha yeni evli sayılırız çolugumuz yok çocugumuz yok dedim agzıma lafı tıkadı nasıl bagırdı allah vermiyosa ben ne yapabilirim elimdemi sanki ben istemiyomuyum sanki diye neye ugradıgımı şaşırdım sadece bugünlerimizin tadını çıkaralım demek istemiştim ama oda içten içe öyle takmışki bunu kafasına nasıl patladı hayret ettim o günden sonra hiç bi şekilde bebegimizin yoklugunu ona hissettirmemeye çalıştım bende umursamaz gözüküyorum napalım diyoruz bizde benim adım hıdır elimden gelen budur misali bıraktık kendi haline

vallamı kız benimkini zor güç büroya geçirdik ben memmun degilim ama bizde ankaraya geçelim ev alalım orda emekli olalım diyoruz sora kayseri diyorum hayırlısı bakalım evliliğin tadımı ????? geçtiiiii ama şükür eşimle çok aşığız birbirimize off diyemiyorz bu bebek derdide olmasa varyaaa oooooooooooooooooo ama olsunn ben anne oluyumda kocişimle dahada mutlu olcaz inşallah bu arada sizinle sohbet etmek çok iyi geldi saolun
inanım benim için çok kıymetli oldunuz öpüyorum kocamannnnnnnnnn
benim icin mi dedin ben yozgatli degilim kiiiii

ayyy pardon tatlım : ))

haziranmııııııı 4. evlilik yıl dönümüm inşallah olur canım yaa
hadi iyi geceler bebişine iyi bak aman şimdilik onlar bizim bebiş papuçlarının dama atılacagı günü bekliyolar

sevsercim bırak kayseriyi napacan bizi ancak büyük şehir paklar buraya gel komşu olalım enesin komşusu gibi hiç çıkmayız birbirimizden ama sen buraya halvet haftamdayım yaz ben gelmem merak etme
kız kimin hayatı dört dörtlükki çocugu olanların eşleriyle problemi var evinin içinde huzuru yok allah korusun saglıgı kötü yada evladı hayırsız rahatsız bi şekilde imtihandayız hepimiz bizmde imtihanımız bu sabredecez başka çaremiz yok allaha şükür hepimizin tanıdıgım kadarıyla eşleeri çok iyi rabbim bu imtihanımızıda hayırlısıyla geçmemizi nasip etsin...

kızlar bi hayırlı geceler dileyim dedim çooooooook yorgunum
ceylanım sabah test yaparsın ve hayırlısı ile bize müjdeyi verirsin
canım ama erken kalk biraz ya çatlatma adamı adet olsan bile erken haber ver
az kalsın unutuyordum bugün kazandığım biscolatalarım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…