Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırdır canım neden yoruldun o kadar
sabaha yapamam canım test almadımki
erken kalkarsam yazarım buraya olup olmadıgımı
ama olacam bu gece belli gibi yaa
neyse hayırlı geceler canım:79::79::79:

yarın olmazsam kesin yapacam ama sabah yapamam çünkü almadım test eşim uyanınca almaya gideriz ancak

al al sa yap canim benim de onceki tup bebklerde hep adet olucakmisim gibi belirtilerim oluyodu ama sonucum pozitif cikiyodu canim..ikisi birbirne cok yakin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun..

al al sa yap canim benim de onceki tup bebklerde hep adet olucakmisim gibi belirtilerim oluyodu ama sonucum pozitif cikiyodu canim..ikisi birbirne cok yakin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun..

yaparım artık bende sıkıldım beklemekten
bende tv başında uzanıyorum canım hadi kapatalım tükkanı iyi geceler allaha emanet ol byee:79::79:

gamzelim bakıyorumda sende hala burdasın
hayırdır sende benim gibi gece kuşumusun
ben artık fazla dayanamayacam yatıyorum canım
allah rahatlık versin
bye

huhuuu gunaydınlar
ekin yaa sen bana da tur bındırıcen sanırım
ılk defa boyle bı ay yasıyorum sanırım bu ay o kadar calısmamız bosa gıdecek yumurtlamadım ben hala nası ıs anlamadım o kadr cok akıntım varkı bıde uzayan cınsten :26:
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

neyse hayırlısı artık bısey olmasında onumuzdekı ay asılama calısmalarına baslayalım guzelce

Günaydın kızlar ..
Sabah idrar tahlilini yaptım ama tek çizgi canlarım ..
Ne yapacağımı şşaırdım ..
Patronum gelirse perşembe olmadı cumayada razıyıyım hastaneye gideceğim ..
Ama gelmezse pzt büroyu kapatıp yine gideceğim kızlar ...
Kadın doğumcuya söyleyeceğim durum vaziyet bu , belki vajinal usg ile bakar ..
Kan tahlilide yaparlar ondada negatif çıkarsa adet söktürücü verebilirler..

Geçen yıl tüp bebeğe başlayacağım zaman yine 40 günü aştıktan sonra adet olmuştum .. Tüpçü dr'umu arayıp adet olamadım dediğimde bana gel söktürücü vereyim demişti , ertesi gün gidecektim ki o gece adet oldum ..
Kızlar ama bu sefer ki fark hiç sitres yapmıyorum ama yapıyorum da kendimi mi kandırıyorum..

Günaydın ...
Lorkem benim döngüm kısa ondan habire etrafınızda tur atıyorum:)
ayın 13.de havada bi noktan var one ?
ff nin kafası karıştı bu ay
Bilgem sen son dönem ateşine bakıyormusun nasıl yüksekmi?

bılgemm hayırlısı yaa sen sımdı nıe adet olmadım dıe dusundukcede gecıkır gelecegı varsa
belkıde dedıgın gıbı tup oncesı ıcten ıce stresın var o etkıledı
yada ılac falan ıcttınmı sen hastaydın ya yumurtlama zamanı falan
acaba dıom yumurtlaman daha da mı gec oldu tahmınımızden :26:

canım o specıfıc bolumunde kı kutular varya orsa fever yorgunluk ısaretleyınce ole oluyo sanırım yorgun oldugundakı ates farklı cıktıgı ıcın ole ayrı tutuyo o gunku atesı

valla bu ay ff nın kafası degılde bızım hormonların kafası karıstı sankı
topıkce bı alemız

Bilgem pazartesine kdr sabret canım.Bundada var bi hayır.
Ben 1 kez kan testi yaptırmaya ihtiyac duydum oda tüp tedaisinden sonra ilaçlardan dolayı adetin gecikeceğini düşünmediğimden yapptırdım adet olmaktan daha kötü o negatifi görmek..
İnşallah senin pozitif olacak
bekleyelim bakalım..

Şurda 10 gün önce yumurta akı kıvamında akıntım yine oldu , benimde aklıma geldi ama...
Evet esas yumurtlama zamanında antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları vs içtim ..

Kızlar işe gideceğim çıkıyorum ben , işte yazarım yine..

aynen ya ıdrar testıne o kadr alsımısız kı negatıfıde gorsem yuzum dusuyo bı kac saate gecıyo
ama umutsuz bı zamanda bıle olsa kan testlerınden sonra aglamıstım ben valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…