Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnaım o zamna belkıde ılacların etkısıyle yumurtlaman gecıkmıs olabılır
yada ıalcların etkısıyle reglın gecıkmıs olabılır
sen yarın falan bı atesını olcsen bakalım kac cıkıyo

hadı sen cık kolay gelsın hayırlı ısler

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

Anlamı:

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)

LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33

370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın benim bu ayda olmadı test yaptım negatif. Zaman kaybetmeden tüpmü yaptırsam diye düşünüyorum. Devletin ödemesi için aranan şartları tam bilmiyorum . Mesela 3 kez iğneli aşılama yapılmış olcak deniyor. Benim 2 klomen aşılama var bide iğneli yaptırsam kabul edilirmi? rapor alma işi nasıl oluyor. Eşimin değerleri kötüydü bi doktor rahatlıkla rapor alırsın demişti ama son yaptırdığımız değerler kısırlık değerlerinin üstünde çıktı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

sırf degelere bakmıyolar sanırım
ama emın de degılım bulundugun yerde ınferılıte klınıgı olan bı devlet hastanesıne gıt onlar tum gereklı acıklamayı yaparlar cunku heryerın sıstemı farklı ıslıyo ama ıstedıklerı sartlar aynı tabıkı

en son bılgemm rapor aldı ona sorabılırsın

bilgem ve ceylana baktım ne haber diye , hala beklemedeyiz hayırlısı olsun bakalım...

yağmurun kırmızıları geldi mi acaba?

kızlar günaydın nasılsınızzz birazdan çıkacağım size bir günaydın diyeyim dedim

günaydın kızlar hayırslı sabahlar
ben şimdi kuran kursuna ordanda
mamorial hastanesinde 2 de ön gürüşme randevum var mustafa acette
inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin bana

günaydın esra çakır
çakır rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah
bende az önce adet oldum kızlar yarın takip için ve eşimin testi için hastane yolu bizede gözüktü hayırlısı olsun

kızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)

kızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)

hayırlısı olsun, durumun netlik kazanması iyi oldu,şimdi yola devam:)

hayırlısı olsun ceylan
ben de az önce adet oldum.ve şimdi ne yapacagımada karar vermedim..offf off..........

Canım o kadar güzel anlatmışsın ki duygularını, çok etkilendim. Allahım inşallah anne olmayı nasip etsin sana en kısa zamanda. Bende çok üzülmüştüm tüp denememde benim bütün tahlilerim iyiydi, ama sonrasında yumurta sayım az çıktı. başlangıçta tek embriyo yeter dediler, eşimin imsi tekniğiyle sperm alınmııştı ama tutmadı, o kadar çok üzüldüm kü, sonra bitkisel bir doktora gittik ondanda 300 milyonluk karışım aldık, 2 ay kullandık o da işe yaramadı. 3 senedir uğraşıyorum tık yok. ben bende de sorun var diye düşünmeye başladım. fsh prolaktin yani hormonlarım çok iyi, rahim filmim de temiz. Ama yumurta sayım niye az oldu anlamadım acaba o döneme has bir durummuydu, bundan emin olmam lazım. eşimde sadece sperm azlığı var (3 milyon/ml de), hız ve morfoloji iyi, hormon değerleri de iyi. kaan beye mesaj attım normal yolla olabilir aslında demiş (şaka gibi) ama DNA hasarı olabilir demiş ona baktırın demiş. şimdi ona baktıracaz. Çabalıyoruz bakalım inşalah karşılığını alırız ben ve herkes. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…