- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.541
Şurda 10 gün önce yumurta akı kıvamında akıntım yine oldu , benimde aklıma geldi ama...
Evet esas yumurtlama zamanında antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları vs içtim ..
Kızlar işe gideceğim çıkıyorum ben , işte yazarım yine..
370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın benim bu ayda olmadı test yaptım negatif. Zaman kaybetmeden tüpmü yaptırsam diye düşünüyorum. Devletin ödemesi için aranan şartları tam bilmiyorum . Mesela 3 kez iğneli aşılama yapılmış olcak deniyor. Benim 2 klomen aşılama var bide iğneli yaptırsam kabul edilirmi? rapor alma işi nasıl oluyor. Eşimin değerleri kötüydü bi doktor rahatlıkla rapor alırsın demişti ama son yaptırdığımız değerler kısırlık değerlerinin üstünde çıktı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
İbrahim tatlıses ayşegülle evlenmiş..
Harem karışmıştır
günaydın esra çakır
çakır rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah
bende az önce adet oldum kızlar yarın takip için ve eşimin testi için hastane yolu bizede gözüktü hayırlısı olsun
kızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)
günaydın esra çakır
çakır rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah
bende az önce adet oldum kızlar yarın takip için ve eşimin testi için hastane yolu bizede gözüktü hayırlısı olsun
kızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)
Kızlar birşey söyleyeceğim sizlere ..
Ben 4 yıllık evlilğim boyunca hiç doğal yolla hamile kalamadım , bir kez bebeğime çok yaklaşmıştım oda tüp bebekti..
Tabi gönül her zaman doğal yollardan hamile kalmaktan yana , tüp bebek sürecini yaşamak çok zor , hem maddi hem de manevi..
Ama benim 2. kez tüp bebek yaptıracak olmam sanki bebeğime 2. kez yaklaşacağım ama bu sefer sahiden birbirimize kavuşacağız hissini veriyor bana ..
Adet olursam bu kez bu bir son değil bir başlangıç olucak benim için ..
Yine söylüyorum umarım bebeğim göbüşümdedir ama değilse olması için mücadele edeceğim ..
Tüp ile olsun ama gelsin artık ..
Bakmayın böyle şen şakrak olduğuma , güçlü göründüğüme , içimde tahmin edemeyeceğiniz kıyametler kapuyor ..
Bu özlemi hepimiz yaşıyoruz ve öyle zor ki..
Dün gece eşimle çocuğumuzun odasına gittik , oda takımını nasıl yerleştireceğimizi, konuştuk .. Hatta kanepe alıp onun odasındada uyuyabileceğimizi konuştuk , bebeğimiz bizim yanımızda değil biz onun yanında kalalım rahat etsin dedik ..Kapı süsüne kadar konuşulur mu kızlar inanın sanki hamileymişim gibi tüm ayrıntıları konuştuk eşimle ..
Rabbimde duydu hepsini , duymaz mı her gün ona nasıl yakardığımızı , duyar elbette ..
Ben ona sığındım ve tek istediğim sağlıklı sıhatli, vatana millete bayrağına sadık bir evlat vermesi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?