- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.561
Bılgemmmm bebegım
Yavrunun odasında esınle uyuyacagınız gunlere az kaldı bırtanem
Hep guclu oldun yıne oyle kal
cok az kaldı
exsss antalya mavili sizede günaydın pardon görmedim nasılsınız
exsss antalya mavili sizede günaydın pardon görmedim nasılsınız
sırf degelere bakmıyolar sanırım
ama emın de degılım bulundugun yerde ınferılıte klınıgı olan bı devlet hastanesıne gıt onlar tum gereklı acıklamayı yaparlar cunku heryerın sıstemı farklı ıslıyo ama ıstedıklerı sartlar aynı tabıkı
en son bılgemm rapor aldı ona sorabılırsın
Teşekkürler canım bişey sorcam önümüzdeki ayda deniycem sonra tüp bebek düşünüyorum. Bu ay yumurta takibimi yaptırayım yoksa ovulasyon testimi kullanayım. Benim yumurtlama problemim yok ama ya eşimden dolayı yada zamanı tutturamıyoruz olmuyor. Sizce yumurta takibi yaptırmak mantıklımı ve maddi olarak ne kadar tutuyor yaptıran arkadaş varmı? Ateş ölçümü yapıyorum birde ovulasyon testi alsam yapsam yeterli olurmu
Mavi canim o guzel cumlelerin icin cok tesekkur ederim.
Biz Dna hasar testi yaptirmistik ve %98 cikmisti hasar orani.
Buna ragmen vazgecmedim mucadelemden.
2.tup bebek icin spermler gerek igne ilaclarla gerek kurlerle toparlandi biraz.
Insallah hayirlisiyla kavurusuruz yavrularimiza.
Butterfly,canim ben Lorke'nin dedigi gibi infertilite bolumu olan bir hastaneye basvurdum.
Bizi hic asilama yapmadan tup bebege sevk ettiler.
Esimin hem sperm sayisi duşuktu hemde klomen menegon kullandigini biliyolardi.
Esimin Kaan Hoca'nin hastasi oldugunuda biliyolardi ama esim spermiyogram ve hormon tahlillerini orada yaptiriyordu.
Bize artik en sownunda sordular tup bebegi oradami buradami dusunuyorsunuz diye.
Biz burasi dedik.O zaman ben sizi tup bebege sevk edeyim dedi urologumuz.
Biz tup bebek servisine gittik orda bize doc dr verdiler.
Daha ben raporumu cikartmadim.Tum tahlillerim tamam birtek histereskopim eksik adet bitiminde onuda yaptirip raporumu cikarticam.1 haftada cikiyormus.Ciktiktan sonraki ilk adetinde de dogum kontrol hapi ile baslaniyor tedaviye.
Benim ki bu sekilde oldu .
Sende bulundugun ilin egitim ve arastirma hastanesi olsun.Onun infertilite bolumune basvur.illa 3 igneli asilama falan buolar dr'un inisiyatifine kalmis seyler.Canlari isteyince hemen sevk ediyolar tup bebege.Yani bunu gidip goruserek ogremeceksin.
valla cok uykum geldı ekrana bakarken tv yı acıp yattım bende onu ızlerken uyuya kalmısımİbrahim tatlıses ayşegülle evlenmiş..
Harem karışmıştır
canım Allah ıslerını rast getırsın ınsallah guzel haberlerle donersın bakalımgünaydın kızlar hayırslı sabahlar
ben şimdi kuran kursuna ordanda
mamorial hastanesinde 2 de ön gürüşme randevum var mustafa acette
inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin bana
hadı hayırlısı ceylanım belırsız beklemek daha sıkıcı valla hemen yarın doktora gıdın sen bu ay bı takıp yaptırabılrısın bencegünaydın esra çakır
çakır rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah
bende az önce adet oldum kızlar yarın takip için ve eşimin testi için hastane yolu bizede gözüktü hayırlısı olsun
o kadar durtersen ıcerde baslar tabı kanamakızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)
Teşekkürler canım bişey sorcam önümüzdeki ayda deniycem sonra tüp bebek düşünüyorum. Bu ay yumurta takibimi yaptırayım yoksa ovulasyon testimi kullanayım. Benim yumurtlama problemim yok ama ya eşimden dolayı yada zamanı tutturamıyoruz olmuyor. Sizce yumurta takibi yaptırmak mantıklımı ve maddi olarak ne kadar tutuyor yaptıran arkadaş varmı? Ateş ölçümü yapıyorum birde ovulasyon testi alsam yapsam yeterli olurmu
Evet ben Zekai Tahir Burak'ta yaptiracagim.
Etlik dedigin Zubeyde Hn'mi?
Eger orayra kurallar kosullar benzerdir.
Yanliz cogu hastane tahlillerinin suresinin 1 yili gecmemesini istiyolar.
Mesela beni rahim filmi basvurdugumda 11 ay olmustu cektireli.1 ay daha gec gitseydim yeniden cektirecektim.
Bunu servisteki hemsirelere yada danismaya sorabilirsin.
Antalyacığım sanada merhaba canım nasılsın. bugün topik çok sessiz ?
merhaba kızlar
canım sıkkın biraz. Eşime kızıyorum, kaan hoca mailime cevap yazmış, değerleriniz kötü değil, doğal yolla olabilir (şaka gibi sayı 3 miilyon ama niye oyle dedi anlamadım) ama dna hasar testi yaptırın, tüp bebek denemeleri bu yüzden başarısız oluyo demiş. üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demiş, ama isterseniz buraya gelin 1 gece kalın dna testini yaptırıp dönersiniz demiş. Ben eşime gösteriyorum bu maili , bana diyor; kaan hocanın reklamını yapmak için belki o topik yapıldı, çok safsın. Hepsi para tuzağı falan filan. Ne gerek var ankaraya gitmeye. çok kızdım. Sen topiği oku ne demek istediğimi anlarsın deim insanlar ne kadar doğallar ne kadar gayret ediyolar, ne kadr üzlüyorlar. Artık burda yaptıracam dna testini çapa yada cerrahpaşa yapıyodur heralde üni. Hastanesi çünkü. Bu erkekler bizim kadar niye gayretli olmuyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?