Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkürler canım bişey sorcam önümüzdeki ayda deniycem sonra tüp bebek düşünüyorum. Bu ay yumurta takibimi yaptırayım yoksa ovulasyon testimi kullanayım. Benim yumurtlama problemim yok ama ya eşimden dolayı yada zamanı tutturamıyoruz olmuyor. Sizce yumurta takibi yaptırmak mantıklımı ve maddi olarak ne kadar tutuyor yaptıran arkadaş varmı? Ateş ölçümü yapıyorum birde ovulasyon testi alsam yapsam yeterli olurmu

Bende rapor çıkarmak istiyorum nasıl bir yol izlenmeli . istanbuldayım bilen varsa yardımcı olsun kızlar.

Mavi canim o guzel cumlelerin icin cok tesekkur ederim.
Biz Dna hasar testi yaptirmistik ve %98 cikmisti hasar orani.
Buna ragmen vazgecmedim mucadelemden.
2.tup bebek icin spermler gerek igne ilaclarla gerek kurlerle toparlandi biraz.
Insallah hayirlisiyla kavurusuruz yavrularimiza.

Butterfly,canim ben Lorke'nin dedigi gibi infertilite bolumu olan bir hastaneye basvurdum.
Bizi hic asilama yapmadan tup bebege sevk ettiler.
Esimin hem sperm sayisi duşuktu hemde klomen menegon kullandigini biliyolardi.
Esimin Kaan Hoca'nin hastasi oldugunuda biliyolardi ama esim spermiyogram ve hormon tahlillerini orada yaptiriyordu.
Bize artik en sownunda sordular tup bebegi oradami buradami dusunuyorsunuz diye.
Biz burasi dedik.O zaman ben sizi tup bebege sevk edeyim dedi urologumuz.
Biz tup bebek servisine gittik orda bize doc dr verdiler.
Daha ben raporumu cikartmadim.Tum tahlillerim tamam birtek histereskopim eksik adet bitiminde onuda yaptirip raporumu cikarticam.1 haftada cikiyormus.Ciktiktan sonraki ilk adetinde de dogum kontrol hapi ile baslaniyor tedaviye.
Benim ki bu sekilde oldu .
Sende bulundugun ilin egitim ve arastirma hastanesi olsun.Onun infertilite bolumune basvur.illa 3 igneli asilama falan buolar dr'un inisiyatifine kalmis seyler.Canlari isteyince hemen sevk ediyolar tup bebege.Yani bunu gidip goruserek ogremeceksin.

Teşekkürler canım bende ankarada yaşıyorum .etlik kadın doğuma gidiyorum ama tüp bebekle ilgili hiç konuşmadım ve ne aşamada olduklarınıda bilmiyorum sen tahir burakta yaptırıyorsun dimi bizde ekimde kaan hocaya gidicez dna hasarı varmı ona bakılacak onun sonucuna göre yol alıcaz. Ben 2 kere histereskopi yaptırdım tekrar yaptırmaya gerek yoktur umarım en son yaptırdığım 15 ay oldu

İbrahim tatlıses ayşegülle evlenmiş..
Harem karışmıştır
valla cok uykum geldı ekrana bakarken tv yı acıp yattım bende onu ızlerken uyuya kalmısım
uyumadan once aklımdan son gecen sey
bı dahakı aykı magazınlerde ıbonun cocugu olacak haberıydı

günaydın kızlar hayırslı sabahlar
ben şimdi kuran kursuna ordanda
mamorial hastanesinde 2 de ön gürüşme randevum var mustafa acette
inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin bana
canım Allah ıslerını rast getırsın ınsallah guzel haberlerle donersın bakalım

hadı hayırlısı ceylanım belırsız beklemek daha sıkıcı valla hemen yarın doktora gıdın sen bu ay bı takıp yaptırabılrısın bence

kızlar malesef bende olmadım ,daha doğrusu dışa vuran yok ama içte başladı kanama yani hamile değilim ,kanamam aktifleşsin doktorumu arayacağım:)
o kadar durtersen ıcerde baslar tabı kanama
yagmurum bu ay sende doktoa gıt mutlaka gecen ay ıgne kullandın takıp falanda olmadı duzgunce
bu ay su ucuz doktor demıstın ya ama ıyıydı
ona gıdebılrısın bence sevdıysen

yumurta takıbı pek pahalı bısey degıl ozelde ılk gıttıgınde muayene ucretı verırsın
sonra 10 gun dolmadan gıdınce kontrole sayılıyo para vermıyosun
sonra en fazla 2 kere daha cagırır sanırım
o zamnda yıne bı muayene ucretı yıne ucrestız kontrole denk gelıyo
en fazla 3 muayene ucretın gıder

devlette yapılıyomu nası oluyo bende bılmıyorum
belkı bende 1 ay takıp yaptırıp ole asılamya gecebılrıım

Evet ben Zekai Tahir Burak'ta yaptiracagim.
Etlik dedigin Zubeyde Hn'mi?
Eger orayra kurallar kosullar benzerdir.
Yanliz cogu hastane tahlillerinin suresinin 1 yili gecmemesini istiyolar.
Mesela beni rahim filmi basvurdugumda 11 ay olmustu cektireli.1 ay daha gec gitseydim yeniden cektirecektim.
Bunu servisteki hemsirelere yada danismaya sorabilirsin.

Rahim filmini tekrarmı çektirmem gerekecek berbat bişey offfffffffff evet etlik zübeyde memnunun aslında ama tüp bebek konusunda araştırmam gerek sen git memnun kalırsan bende tahir burak giderim

Canim ben Zekai Tahir de daha hic tup bebek yaptirmadim ama 1 senedir surekli gidip geliyoruz esimle.
Esim tedavi gordu 7 ay ,her ay sperm ve hormon tahlillerini orda yaptirdi mesela ve cok memundu.
Ben tum tahlillerimi orda yaptirdim rahim filminide.
Gerek dr'lar gerekse calisanlarin ilgisi alakasi her zaman mutlu etmistir bizi.
Tup bebek surecinide yazarim mutlaka.
Umarim oda guzel gecer.Yuzlerce aile cocuklarina kavusmus bu hastanede.Embriyo dondurma vs de var.
Isterse sitesine gir bi bak.

M-SURE topiğini takip etmeyenler için paylaşayımm

ALINTI
merhaba kızlar

M-SURE denilen ilacı 2 yakınım kullandı.biri 9 ay, biri 12 ay kullandı,2 sene önce.türkiyede satışı yoktu.ve sağlık bakanlığının izin vermediği bir ilaçtı.250 dolara (adını hatırlamıyorum ama bir arkadaş fuara gelecek diye yazdığı ismin aynı kişi)posta yoluyla yolluyordu.3 ayda bir semen analizi yaptılar ve hiçbir fayda görmediler.satıcıya bu durum iletildi. sonra satan adam türkiyede kullanan 1 kişinin adını verdi istanbulda yaşayan 12 senelik evli ve azospermle savaşan bir adam fayda görmüş 6 ay kullandıktan sonra 15 tane sperm bulmuş ama bunlar döllenme için uygun olmadığı için bebek sahibi olamadılar.yakınlarım bu ilacı emre bakırcıoğluna söylediler şu anda bu rahatsızlık için tavsiye edilen bir ilaç yok demiş.yani kızlar size tavsiyem kullanırken dikkatli olun ve 6 aydan fazla kullanmayın zaten etkisini 6 ayda gösteriyor 3 ayda bir test yaptırın olmazsa bırakın devam etmeyin

Merhaba kızlar

Canım sıkkın biraz. Eşime kızıyorum, kaan hoca mailime cevap yazmış, değerleriniz kötü değil, doğal yolla olabilir (şaka gibi sayı 3 miilyon ama niye oyle dedi anlamadım) ama DNA hasar testi yaptırın, Tüp bebek denemeleri bu yüzden başarısız oluyo demiş. Üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demiş, ama isterseniz buraya gelin 1 gece kalın DNa testini yaptırıp dönersiniz demiş. ben eşime gösteriyorum bu maili , bana diyor; kaan hocanın reklamını yapmak için belki o topik yapıldı, çok safsın. Hepsi para tuzağı falan filan. Ne gerek var ankaraya gitmeye. Çok kızdım. sen topiği oku ne demek istediğimi anlarsın deim insanlar ne kadar doğallar ne kadar gayret ediyolar, ne kadr üzlüyorlar. artık burda yaptıracam dna testini çapa yada cerrahpaşa yapıyodur heralde üni. hastanesi çünkü. bu erkekler bizim kadar niye gayretli olmuyolar ya

slm kizlar..

yagmurum ve ceylanim adet olmusunuz hayirlisi buymus demekki
..belirsizlik daha kotuydu bundan sonraki atlara bakarsiniz artik caniniz sagolsiun yeterki..

bilgem sen daha beklemedymisin canim..persembe cumayi beklemesen aksma is cikisi kan verme sansin yokmu canim..:26::26:

mavi canım kaan hoca otamatiğe baglamış ilk mesajda dogal yolla olur diyo 2 mesaj ilaç önerisi ve yanıma gelin diyoo 3 mesalj tüp bebek diyooo kaan hoca otomatiğe baglamışşşeşine gelince bi bakıma haklı okadar para çekiyorlarki bizim gibi insanların dertlerinden para kazanan çok tabi kaan hocaya onu diyemem ama eşinin haklılık payı bu konuda para tuzagı çok üzülme arkadaşım erkekler herşeyde la kayıtlar yani kayıtsızlarrrr üzülme arkadaşım hepimiz aynnı yızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…